Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 27
dolores spune:
dandusule,pai asa ar trebui..dar eu nu l-am vazut.nici urma de omuletz....trebuie sa ma mai uit odata..ori sunt dusa ori sunt varza..pai ce sa caut..azi cand a facut o criza de plans..cum era cu guritza maaaare...m-am uitat in gatul lui sa vad daca are roshu..roshu nu am mai apucat sa vad caci mi-a sarit in ochi lipsa omuletzului
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
adinazot spune:
BAMBOLETTA,si Alessia da tare din picioare si isi freaca calcaiele,eu cred ca o doare burtica atunci cand face asa,asa cred.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
dolores spune:
tema de tema: BB-USII VOSTRI AU SAU NU OMULETZ??sau e anormal david..sau poate ca eu..treb sa ma mai uit odata
dolores si
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
bamboletta spune:
Adinazot-asa mi-a zis si mie pediatra ca iar durea burtica,dar Antonia face asa si cand e vesela
ori i-a intrat in reflex si face mereu asa ![]()
Dolores-poate inca e mic si nu se vede,na ca mi-ai dat si mie de gandit
acum cred ca toate mamicile isi cauta bb-ii sa vada daca au omuletul ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
ramsan spune:
Mooor de ras.. dandusa si alexandra sunteti mortale
x 1000 
La multe lunishoare bebelushelor si bebelushilor nostri frumusei 

de azi:
Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de Roxanica2006
Antonio de crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf
Am adaugat si eu poze noi cu Rares si filmulete ... vezi semnatura mea...(este unul in care el are niste conversatii f interesante cu iepurashul lui preferat.. mori de ras nu alta) ... so enjoy yourself ![]()
Tot la poze am vazut tortul ala beeeton... vin si eu la o feliuta roxanica ... cu ce l-ai facut?
Ruxmax bebelushii reactioneaza ciudat dupa vaccin: unii plang, sunt agitati, altii dorm dusi fara probleme, unii fac febra, altii nu...
De exemplu Rares a facut trei zile de stare febrila.. ajungand chiar la 38.5 in prima seara si eu stateam cu inima in gat si l-am pazit noaptea de ii tot luam temperatura sa nu cumva sa urce... cu toate ca ii dadusem cu 2 ore inainte de intepatura 2,5 ml de Panadol Baby, si dupa alte 2 ore la fel si degeaba... La noi vaccinul s-a asociat si cu tratamentul cu antibiotice pe care l-am facut pt. infectia urinara (atunci lua ciprofloxacin si ma gandesc sa nu fi fost o conjunctura aiurea..)
Mihaela ma tot gandesc cum de nu reusesti sa o pui pe bebelina la san... e o problema cu marimea sanilor, cu mameloanele...?
Asiza si Yagmur baieteii astia care au facut ieri 2 lunishoare sunt mortali
si
pentru ziua de ieri cu iertaciune ca urarea a venit cam tarziu.
Adinazot ai o printesa Alessia frumusica foc.. a meritat tot efortul de a o avea 
Daca am timp mai intru sa va sacai
acum fug ca Rares isi suge degetelul de foame.
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik - filmuletze
atudor spune:

Mamicile mele dragi!!!! Am intrat si eu pe fuga sa va spun ca suntem f bine, avem azi 3 luni, 2 saptamani si 6 zile
, crestem pe zi ce trece si suntem sanatosi si papaciosi tare. La 3 luni, Mihai avea 6,400 kg si 63 cm. Eu nu prea mai pot intra pe forum intrucat ma ocup doar eu de bebelan, plus ca printre picaturi mai fac si niscai traduceri (ca banii de la stat....no comment).
Am trecut prin niste spaime...a intarziat menstruatia si, in ciuda faptului ca iau Exluton, a trebuit sa fac un test de sarcina...primul a iesit tare ciudat cu o liniuta dreapta (C-ul) si una (cea din dreptul lui T) stramba asa...f ciudat ce sa mai...m-am speriat tare, al 2-lea bebe dupa 3 luni...ce sa zic, si cu cezariana, risc de avort spontan, numai griji. S-a dovedit a fi alarma falsa, am mai facut un test, a iesit negativ, si la 4 zile a aparut si mult dorita menstruatie. Asa ca fetelor care luati Exluton, poate s-a discutat deja subiectul dar vreau sa va spun, nu intrati in panica...uite ca mai exista si dereglari...la mine, de 2 saptamani si ceva.
Cand o sa am mai mult timp o sa postez si pozici sa ne vedeti ce frumusei suntem.
Va pup pe toate!!!!!!!!!!
Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
ramsan spune:
Bambo si Rares are o viteza la dat din picioruse de nu poti sa-l urmaresti, dar mai are pana sa o ajunga pe Antonia care se trage de pantalonashi ca sa se ridice 
Dolores buna tema de tema.. sa ma uit si eu cum sta treaba pe acolo.. chiar.. tu cred ca duci lipsa de teme de intrat in panica.. ia stai tu cumintica si nu te mai frasui asha 
Madaluta eu stiu ca pediatra noastra ne-a recomandat Infarix Hexa la 2 luni apoi urmeaza Penta la 4 luni... asta hexa are o componenta in plus pentru haemofilus influentae (asta e responsabil de unele raceli, pneomonii..etc.).. nu ma dau experta dar iti spun ce stiu si eu.
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik - filmuletze
dandusa spune:
Dolores,
eu n-am reusit sa vad nika in gitul copilului,probabil ca fara spatula,nici n-am sa reusesc sa vad...La dr de cite ori am fost...,s-a uitat in gitul ei...si probabil ca a vazut si omuletul...![]()
Bambo,
si Crinutza face la fel cu piciorusele...,cind intra-n priza ma uimeste cit de tare isi freaca piciorusele...,parca acum s-aprinde focul...,la cit de tare freaca...
Si cu minutele la fel...isi trage genunchii la piept si si le mingiie si asta-i doar inceputul...
Eu fug la plimbarica ,ca tati ma astepata
,nu mai suporta calculatorul...,cred si eu....![]()
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dolores spune:
nu duc lipsa de teme ramsan..dar chiar mi-a sarit in ochi...si vorba dandusei...cand ies din tipar sunt bagat in seama..a nu s eintelege ca ma simt nebagata..in seama...dar as vrea sa stiu daca si bebelusii vostri sunt tot asa "anormali"ca david
dolores si
poze dolores
album David Cristian
bamboletta spune:
Ramsan-
m-am uitat cu Antonia la filmulete si a inceput sa gangureasca cand l-a auzit
inca nu l-a uitat tot prima ei dragoste ramane ![]()
pozele erau pe privat
le-am dat eu pe public 
tare frumos Rares 
Atudor-prin cate ai trecut 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia