Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 26
dolores spune:
hexa
quote:
Originally posted by madaluta
Fetelor, am si eu o intrebare pentru voi, dar la care as vrea un raspuns mai rapid.
Vreau sa il vaccinez pe Darius cu Infanrix, dar medicul de familie nu este de acord spunandu-mi k ii suprasolicit sistemul imunitar.Eu totusi vreau si am comandat la farmacie, dar mi-au spus k trebuie sa aleg intre cel simplu, penta sau hexa...Nu am cu cine ma sfatui, decat cu voi..asa k spuneti-mi va rog, pe care sa il comand acum la 2 luni...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dolores
sa ma ierte D-zeu,dar asa scarba imi e de preotii astia..numai obiceiuri idioate..si ei o baga cu 2 maini...na ca m-am descarcat
Cum iesi din tipar...,cum mesajele devin vizibile....,hahah

Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dolores spune:
MIHAELA,am auzit ca pompele electrice sunt destul de bune.mie mi-a parut rau ca nu mi-am luat asa ceva.ma gandesc ca ai facut mastita din cauza ca pitica e puturoasa si nu trage cum trebuie,iar pe de alta parte probabil nu te-ai muls cand trebuia.sper din tot sufletul sa se rezolve problema fara sa se ajunga mai departe.te rog sa tii aproape cu vestile.iti doresc din suflet noroc
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dolores spune:
dandusule..nu e corect...
dolores si
poze dolores
album David Cristian
dolores spune:
intrebare intrebatoare...aparent tampita...bb-usii vostri au omuletzul in/din gat???hm....
dolores si
poze dolores
album David Cristian
dandusa spune:
MIRACO,
croissantele mele s-au uscat de cind tot te astept la cafea...
,dar hai ca fug sa fac altele proaspete...,stii ca de atunci eu numai foi Morarita folosesc,nu?![]()
Eu ,la fel ca si Bambo...,daca intra kk pe acolo,spal bine...,dar cit se poate de normal,nu desfac pasarica
si nu insist foarte tare...
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
adinazot spune:
DANDUSA,da,si mie mi se pare ca s-a lungit,si a crescut,ce ma bucur.E tare papacioasa in ultimul timp.A fost fain cat a fost tati acasa,numai 2 zile...si bunicul a trecut pe la noi si a ras fata mea in hohote, cand era el aici, pt prima data,imi venea sa o pap toata.
BAMBO,mersi asemenea!!!
pupici
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
doradora spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Mey, ce tot radeti de biata Alexandra???!!! Jur ca sunt unul si acelasi Luca si Eric, au exact aceeasi caciulita, e o singura persoana sau Luca sau Eric. JUUUUUUUUR!!! In nord-vest asa se vede, pe bune acum! Baitelul din poza are o caciulitza alba in cap.
poze David Mihai
David are trei luni
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
e acelasi bebelus, sunt identici, si caciulitele sunt la fel
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dolores
intrebare intrebatoare...aparent tampita...bb-usii vostri au omuletzul in/din gat???hm....
dolores siDavid Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
Raspund promp,ca sa ma scot
M-ai bagat in ceata...,pai nu ar trebui sa fi fie in acelasi loc unde il avem si noi?
N-am apucat sa ma uit in gura copilului,dar cu prima ocazie am sa o fac si te anunt...,da' tu ce cauti pe acolo?Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
bamboletta spune:
Dolores-
inca nu m-am uitat in gat
dar cred ca-l are ![]()
Chris80-si tu tot cu caciulita ii vezi pe amandoi? ![]()
Mai nou Antonia se trage de pantaloni sa se ridice in fundulet ![]()
si ii mai place sa impinga cu picioarele in plasa de la patut asa ce o mai tipareste ![]()
chiar vroiam sa va intreb daca si bb-ii vostri dau tare din picioare le ridica,le freaca calcaiul unul de altul![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Darius Cristian ( 14.12.2006 )