Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

hexa

quote:
Originally posted by madaluta

Fetelor, am si eu o intrebare pentru voi, dar la care as vrea un raspuns mai rapid.
Vreau sa il vaccinez pe Darius cu Infanrix, dar medicul de familie nu este de acord spunandu-mi k ii suprasolicit sistemul imunitar.Eu totusi vreau si am comandat la farmacie, dar mi-au spus k trebuie sa aleg intre cel simplu, penta sau hexa...Nu am cu cine ma sfatui, decat cu voi..asa k spuneti-mi va rog, pe care sa il comand acum la 2 luni...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dolores

sa ma ierte D-zeu,dar asa scarba imi e de preotii astia..numai obiceiuri idioate..si ei o baga cu 2 maini...na ca m-am descarcat

Cum iesi din tipar...,cum mesajele devin vizibile....,hahah

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

MIHAELA,am auzit ca pompele electrice sunt destul de bune.mie mi-a parut rau ca nu mi-am luat asa ceva.ma gandesc ca ai facut mastita din cauza ca pitica e puturoasa si nu trage cum trebuie,iar pe de alta parte probabil nu te-ai muls cand trebuia.sper din tot sufletul sa se rezolve problema fara sa se ajunga mai departe.te rog sa tii aproape cu vestile.iti doresc din suflet noroc

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

dandusule..nu e corect...

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

intrebare intrebatoare...aparent tampita...bb-usii vostri au omuletzul in/din gat???hm....

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

MIRACO,
croissantele mele s-au uscat de cind tot te astept la cafea...,dar hai ca fug sa fac altele proaspete...,stii ca de atunci eu numai foi Morarita folosesc,nu?
Eu ,la fel ca si Bambo...,daca intra kk pe acolo,spal bine...,dar cit se poate de normal,nu desfac pasarica si nu insist foarte tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,da,si mie mi se pare ca s-a lungit,si a crescut,ce ma bucur.E tare papacioasa in ultimul timp.A fost fain cat a fost tati acasa,numai 2 zile...si bunicul a trecut pe la noi si a ras fata mea in hohote, cand era el aici, pt prima data,imi venea sa o pap toata.
BAMBO,mersi asemenea!!!
pupici

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Mey, ce tot radeti de biata Alexandra???!!! Jur ca sunt unul si acelasi Luca si Eric, au exact aceeasi caciulita, e o singura persoana sau Luca sau Eric. JUUUUUUUUR!!! In nord-vest asa se vede, pe bune acum! Baitelul din poza are o caciulitza alba in cap.

poze David Mihai

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

e acelasi bebelus, sunt identici, si caciulitele sunt la fel

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolores

intrebare intrebatoare...aparent tampita...bb-usii vostri au omuletzul in/din gat???hm....

poze dolores
album David Cristian

Raspund promp,ca sa ma scot
M-ai bagat in ceata...,pai nu ar trebui sa fi fie in acelasi loc unde il avem si noi?N-am apucat sa ma uit in gura copilului,dar cu prima ocazie am sa o fac si te anunt...,da' tu ce cauti pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dolores-inca nu m-am uitat in gat dar cred ca-l are

Chris80-si tu tot cu caciulita ii vezi pe amandoi?

Mai nou Antonia se trage de pantaloni sa se ridice in fundulet si ii mai place sa impinga cu picioarele in plasa de la patut asa ce o mai tipareste
chiar vroiam sa va intreb daca si bb-ii vostri dau tare din picioare le ridica,le freaca calcaiul unul de altul

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput