Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Roxanica2006-tortul

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

acum am reusit,nu le pusesem pe public pe cele noi,dar acum cred ca e bine,scuzeeeee

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ASIZA,YAGMUR,
mai ce v-ati mai distrat voi acolo,mai...,foooaaarrrtttee frumosi bebelusii vostrii,sa va traiasca,sa cresca mari...doi frumosi.
MIRONA,
hahaha,nu poti sta prea mult deoparte ,asa-i?
RALUMAT,
dar popa de unde stia ca tu esti mama?Te faceai si tu ca ploua...Unii chiar se dau importanti si vor sa-ti creeze impresia ca sint cei mai ce...,daca aveai molifta facuta...,nu vad de ce sa nu te lase...,da' ce poti sa-i spui..."da-ma afara daca ai curaj"...
A-DEJU,
ce face spatele?Cum te mai simti?Siu ca te-a durut tare de la bataita...,pooopam Eric ,motanul cel frumos...
IULY,
stiu si eu citeva magazine dragute,dar nu stiu cum sa-ti explic strazile si mai bine,tac...De doctor oftalmolog,eu nu stiu nici unul...,dar apropo e ce ti-au zis cei 3 dr..., am o revista in fata in care scrie asa:
"pina la virsta de 17-18 ani,ochii unui copil cresc incontinuu,dar cele mai mari schimbari se petrec in primii doi ani,cind ochiul atinge 80% din dimensiunea lui finala.Tot atunci se pot depista si defectele de vedere legate,cel mai frecvent,de miopie,astigmatism,hipermetropie,strabism si ambliopie."
" 0-6 luni -Se verifica daca nu sufera de malformatii congenitale gen cataracta sau glaucom.
7 luni -Se poate pune un diangnostic concludent pentru strabism.Pina atunci se considera strabism fiziologic.
1-2 ani -Este perioada cind sint cel mai greu de examinat,dar un control este obligatoriu.
2-4 ani -Acum problemele congenitale se accentueaza si se pot dobindi unele defecte de vedere.
Pina la 5 ani-Orice copil trebuie sa fie vazut de un oftalmo-pediatru.

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu ti-am rapsuns.CITESTE IN URMA

AM ZIS EU CA MESAJELE MELE SUNT INVIZIBILE

quote:
Originally posted by RUXMAX

Nu-mi raspunde si mie nimeni referitor la reactia post-vaccinare...?

Si mi s-a ars si incalzitorul de biberoane...fir-ar sa fie!

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

sa ma ierte D-zeu,dar asa scarba imi e de preotii astia..numai obiceiuri idioate..si ei o baga cu 2 maini...na ca m-am descarcat

quote:
Originally posted by Ralumat

Aka, pe tine nu te-a lasat nasa sa o ajuti la imbracat la botez? Pe mine nu m-a lasat popaaaaaa!!!!!Nici macar langa masa, sa ma uit. Cica "ce daca ai molifta, nu e voie; sa zici mersi ca te-am primit in biserica". Si pe urma la sfarsit a pus-o pe nasa sa mi-l dea peste pragul bisericii (eu fiind afara, bineinteles).

Raluca lui David Calin (28 nov)
luna a treia

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Dolores-ce ai zis-o

Eu vad asa in albumul de bb-ii pe Eric cu caciulita si pe Luca fara caciulita razand

poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ADINA,
,urrraaa,a venit tati acasa si bunicul...lui Alessia,super pozele ,este frumoasa foc...,are cu cine semana...,offf,doamne,mi se pare foarte inalta...si maricica,mincau-ar mama de frumoasa.Ce botosei mov are...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Fetelor, am si eu o intrebare pentru voi, dar la care as vrea un raspuns mai rapid.
Vreau sa il vaccinez pe Darius cu Infanrix, dar medicul de familie nu este de acord spunandu-mi k ii suprasolicit sistemul imunitar.Eu totusi vreau si am comandat la farmacie, dar mi-au spus k trebuie sa aleg intre cel simplu, penta sau hexa...Nu am cu cine ma sfatui, decat cu voi..asa k spuneti-mi va rog, pe care sa il comand acum la 2 luni...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Adinazot-ce frumoasa e Alessia

Madaluta-si noua la fel ne-a zis pediatra ca e mai bine sa facem pentaxim cu engerix, hexa ar avea ceva in plus fata de penta si ca nu ar fi necesar acum

poze
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Fetele din partea de vest a tarii (cele care vedeti aceeasi poza): inchideti toate paginile de Internet explorer, deschideti o pagina noua de internet, dati de sus din meniu: Tools/Internet options si apasati pe butonul "Clear History" aflat in partea dreapta jos a ferestrei care se deschide. Apoi mai incercati o data sa deschideti site-ul. Sper sa vedeti ce trebuie. La mine se vede bine. Nu stiu de ce la voi apare asta.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput