Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Ruxmax, eu i-am pus compresa imediat cum am ajunsc cu fata acasa, iar dupa 4 ore de la intepatura i-am dat eferalgan. Si am continuat cu eferalganul din 6 in 6 ore pana a 2-a zi la pranz. Noaptea a ajuns pana la 37.6, ceea ce nu se considera febra. Cred ca daca nu ii dadeam eferalgan, sigur trecea de 38. Peste zi a dormit mai mult decat de obicei. Cateva zile am evitat sa o ating la piciorus de teama sa nu o doara. Si se umflase un pic, desi ii pusesem compresa rece. A ramas umflat mai mult de o saptamana.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Asiza-sigur Denis face sala si tu nu vrei sa ne spui tare frumosi amandoi

Alexandra25-eu nu vad 2 poze la fel,sunt diferite ,seamana ei intre ei dar nu sunt identici

Ana Mihaela de Panaa
David de Roxanica
Antonio de Crykett
[red]Maria Cristina de Aka [red]
Rares de MarinelaF

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI, DAVIDUTZUL MEU DRAG !!!!!!!!!!!!!!!!SA CRESTI MARE, FRUMOS SI SANATOS!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI: Ana Mihaela de Panaa, Maria Cristina de Aka, Antonio de Crykett, Rares Bogdan de Marinelaf!!!
Multumim tuturor fetelor care ne-au urat La multi ani! Ruxandra, Aka si pe celelalte fete, pe toate.
David al meu doarme neintors de pe la 8,30. Dupa masa de dimineata,l-am innebunit pe bietul micutz cu "Muuuuulti ani traiascaaaaaaaa!!!!! Si cine, si cine, si cine sa traiascaaaaaaaa????" A cazut rapus la somn... Bine scrie in mama si copilul DACA aveti voce puteti sa-i si cantati bebelusului..
Eu am fost tare harnicutza, am facut , dar mai ales am pregatit o surpriza pentru baietelul meu. Invitam pe toate mamicile si bebeii la o feliutza!!!
Bambo, Ruxandra, multumim pentru lamuririle legate de biberoanele Chicco.
Angi, si david se uita uneori crucis, dar peditra zice ca pana la nu stiu cate luni, oricum mai incolo, e normal. nu-i fac nimic.
Aka, bineinteles ca vom chefui toata noaptea!! e mare sarbatoare!
Asiza!!!!, ati chefuit ieri si acum dormiti?? Ce fain !! Ati sarbatorit impreuna cu Yagmur si Luca? Super!
A-deju, am ras tare de faza cu barza alcoolica , las' ca va avea Eric bucle de va baga in boala toate fetitele constantence, si nu numai!

poze David Mihai

Se apropie cheful de trei luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Eu o las balta....Dandusa...ma uit la pozele din albumul care l-a facut angi_m...uitata-te si tu...luca de yagmur are aceasi poza ca si eric de a_deju....!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Hai s-o iau altfel...,ce-ai micat azi?,apoi ...,cit ai dormit?...,te-a suparat Marius cumva?...,dar Mark?....Deci fac pe mine de ris...,esti super tare...Incearca sa te relaxezi...,respira adinc....,uuuussssaaaaa(ai vazut Bad Boys 2 ?),uuuussssaaaa,orice ar fi lasa-le la o parte...si gindeste-te la un cimp plin de flori...Sa nu te mai uiti curind in album,da?

ps:Eric are caciulita,dar Luca nu are caciulita in poze...si...,nu uita ca te iubesc...stii ca am facut pe mine,da?!?

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by alexandra_25

Eu o las balta....Dandusa...ma uit la pozele din albumul care l-a facut angi_m...uitata-te si tu...luca de yagmur are aceasi poza ca si eric de a_deju....!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Hai s-o iau altfel...,ce-ai micat azi?,apoi ...,cit ai dormit?...,te-a suparat Marius cumva?...,dar Mark?....Deci fac pe mine de ris...,esti super tare...Incearca sa te relaxezi...,respira adinc....,uuuussssaaaaa(ai vazut Bad Boys 2 ?),uuuussssaaaa,orice ar fi lasa-le la o parte...si gindeste-te la un cimp plin de flori...Sa nu te mai uiti curind in album,da?

ps:Eric are caciulita,dar Luca nu are caciulita in poze...si...,nu uita ca te iubesc...stii ca am facut pe mine,da?!?

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mi-au dat lacrimile de ras.
Sunteti super.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,ALEXANDRA,sunteti mortale!!!!!!
Am mai pus poze!!!
pupici la gasca!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Mey, ce tot radeti de biata Alexandra???!!! Jur ca sunt unul si acelasi Luca si Eric, au exact aceeasi caciulita, e o singura persoana sau Luca sau Eric. JUUUUUUUUR!!! In nord-vest asa se vede, pe bune acum! Baitelul din poza are o caciulitza alba in cap.

poze David Mihai

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Of,am gresit-o cu pozele,sa vad acum daca e ok,proba

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

sunte-ti mortale nu mai pot de rasdeci in partea nord-vest se vad doua poze identice si in partea nord-est se vad doua poze diferite

Alexandra-sper sa nu te superi pe noi

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ma fetelor...Alex si Dandusa...io nu stiu la televizorul vostru ce se vede, dar va spun ce se vede la al meu: Luca si Eric...una si aceeasi poza...identice...si inca n-am baut ca-i prea de dimineata......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput