Care e cea mai buna vopsea de par??
Raspunsuri - Pagina 2
cornelianeli spune:
lorven de la seventeen
culori naturale care rezista.pret super ok
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
ariel_7000 spune:
eu folosesc o vopsea profesionala, italieneasca, foarte buna. se numeste BES . costa 110 000 lei tubul, care este mai mare decat celelalte...
alina si alexandra
blueeyes2003 spune:
quote:
Initial creeata de anda141
Aud tot felul de pareri..Am vrut sa ma vopsesc cu Loreal, pe principiul una scumpa e si mai buna, dar cosmeticiana mea imi spune ca nu e buna deloc, ca in 2 saptamani s-a dus.
Sa il ajutam pe Alexandru
Foarte adevarat!Eu numai cu L'oreal ma vopseam dar se duce foarte repede.
Acum am incercat Wella Safira si tine mai mult.
Mirela

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
anca2207 spune:
Marourile care se poarta anul asta le-a incercat cineva?
De la ce firma ar fi mai bune? Am vazut la Wella trei nuante dar parca mi-ar place un pic mai deschis.
Lia70 spune:
Anda, exact asa cum ai spus, L'Oreal se duce f repede si Garnier strica parul. Am patit-o eu. Acum sunt in pauza de vopsit, fiindca nu mai stiu ce sa incerc.
Cu multi ani in urma am folosit si eu Bes si am fost f multumita, se mentinea culoarea. Stiti pe unde am putea sa gasim in Bucuresti?
olim spune:
eu am folosit Loreal, si am fost foarte multumita de ea, si a durat foarte mult, iar acum am wella, sunt vopsita de 2 luni si is tare multumita de ea![]()
ariel_7000 spune:
lia, eu am gasit bes intr-un magazinas micut de pe Pantelimon...daca vrei iti pot explica pe unde este: langa spitalul sf pantelimon, este o farmacie "alina", mai mergi 200 m spre capat, pe partea cu farmacia, si langa loto este magazinul acesta micut...
alina si alexandra
Babisa spune:
Cea mai frumoasa culoare de par o da palette ,dar este cea mai daunatoareeee,aproape ca ramai cheala
...are o substanta care fixeaza foarte bine culoarea si o mentine super ....dar acea substanta dauneaza enorm .L'oreal-ul dupa parerea mea , este cel mai bun , daia nici nu mentina foarte mult culoarea , pt ca nu este la fel de daunatoare ca altele (parerea mea).Eu folosesc l"oreal profesional,este in jur de 270 mii lei in hipermarcheturi , dar cred ca merita o data la cateva luni...pt un par mediu ajunge un tub, eu am parul destul de scurt asa ca pot sa folosesc o cutie de doua ori
.
anda141 spune:
Am vazut ca se face reclama la LONDA, asta cum este? Am acasa si o cutie de Londa , 1 de Palete ( dar pe asta cred ca o arunc, ca am auzit numai pareri proaste despre ea) si 2 de Garnier, cred ca nu o sa folosesc nici una pana la urma.![]()
Sa il ajutam pe Alexandru
anca2207 spune:
Pe mine m-a invatat o prietena buna care sta de foarte multi ani in Elvetia sa pun balsam sau masca de par in vopsea, ea se vopseste la un salon acolo si hair stylistul ei asa face.
Initial am fost reticenta, m-am gandit ca altereaza culoarea, dar am incercat si a functionat super bine, culoarea a iesit la fel insa parul a ramas moale si lucios.