Care e cea mai buna vopsea de par??
Aud tot felul de pareri..Am vrut sa ma vopsesc cu Loreal, pe principiul una scumpa e si mai buna, dar cosmeticiana mea imi spune ca nu e buna deloc, ca in 2 saptamani s-a dus.
Altcineva mi-a spus ca Garnier este f. agresiva pentru par, deci mi-a recomandat-o cineva ca fiind buna.
Mentionez ca eu ma vopsesc doar cu nefru pentru firele albe, deci nu imi trebuie ceva ptr. decolorat sau colorat.
Ce vopsea agreseaza cel mai putin parul, vreau ceva care sa acopere firele albe dar sa nu imi strice parul.
Sa il ajutam pe Alexandru
Raspunsuri
Ramonika spune:
de obicei care e cea mai scumpa e si cea mai buna... pe de alta parte, depinde si de persoana. mie una imiprieste foarte bine Garnier...
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Carmena spune:
Buna!
Dupa mine ceam mai buna vopsea este cea de la coafor, cea care ii spun ei profesionala(Wella, L'Oreal, Londa etc) . Cred ca asa o fi ca dureaza si mai mult, si lasa si parul lucios si fara sa-l usuce. Costa e adevarat mai mult, dar pentru mine o data la 2 luni consider ca merita! Iese si culoare uniform pe tot firul de par...
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
hcclara spune:
buna! tocmai sunt cu ea in cap, iarasi loreal,dar asa cum a zis carmena, cea mai buna e la coafor.ele au vopsele profesionale, ce nu se gasesc in comert. eu ma fac intr-una cu loreal dar ft. repede se duce. am incercat si altele, dar deocamdata raman la loreal.ma duc acum sa vad ce mi-a iesit.pa, claudia
coltofeanu spune:
Si eu folosesc Garnier si mi se pare destul de buna , iar culoarea se mentine destul de mult .
Loma spune:
eu sunt indragostita de henna, insa din pacate nu acopera firele albe, adica da le acopera cumva insa ies mai decolorate fata de restul parului.
anda141 spune:
quote:
Originally posted by danita
matrix ati incercat ?? .........e suppppppppperrrrrr
BeBelusca
Nu am auzit vopseaua asta. Unde se gaseste ???
Sa il ajutam pe Alexandru
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by danita
matrix ati incercat ?? .........e suppppppppperrrrrr
BeBelusca
Matrix e f buna, si la mine ma vopsea la coafor italianul cu matrix plus ma spala si balsama cu matrix produse de par, f fain efect si miros,sunt mai scumpe si aici, dar profi din pacate eu am observat de 1 an ca au disparut de pe piata si ma gandesc ca probabil si=au schimabat numele si nu stiu cu ce....
Eu folosesc acasa cand ma fac vopsea Clairol si sunt f multumita si cum iese tot lucios, si miros fain, nu imi afecteaza negativ parul si nu e nici cea mai scumpa, ci undeva intre.Imi plac si produsele Clairol pt par si dus de baie.
Annie80 spune:
si eu sunt cu L'orealul in cap acuma...ma vposesc cam la 2-3 luni...si-atat si numai acasa
cat care este cea mai buna, cred ca stii ca nici una nu e buna, toate dauneaza paruli, dar deh e un rau necesar
Someone's pleasure is another's pain!
ana-oana spune:
Henna de la LUSH.
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA