Care e cea mai buna vopsea de par??
Raspunsuri - Pagina 3
Chantal spune:
Eu folosesc Revlon, e scumpa dar nu prea acopera firele albe. Dupa cateva spalari se duce aproape toata culoarea de pe firele carunte. In rest, imi place ca nu arde firul de par.
antonia2006 spune:
Anca2207, si eu obisnuiam sa-mi pun balsam sau masca in vopsea si ai dreptate, parul ramane lucios si moale si nici nu se mai degradeaza ca dupa o vopsire obisnuita. Acum nu mai pot face asta pentru ca imi tot da tarcoale o dermatita seboreica pe care o tin sub control cum pot, dar am observat ca daca mai repet figura cu masca/balsamul in vopsea e jale: ma umplu imediat de coji uriase sub care piele sangereaza uneori.
Am avut in schimb norocul sa citesc tot pe internet o alta metoda de a proteja parul in timpul vopsirii: in vopsea se omogenizeaza un galbenus de ou (daca folositi 2 tuburi de vopsea puneti 2 galbenusuri si tot asa...). Culoarea nu se dilueaza de loc, prinde la fel ca de obicei, exista un singur inconvenient: trebuie sa fiti cu ochii pe vopsea deoarece amestecul asta creste precum coca de gogosi, pur si simplu se umfla vazand cu ochii, asa ca nu lasati nesupravegheat castronul cu vopsea ca o s-o gasiti intinsa peste tot. Am incercat procedura asta cu vopsea pentru par blond de la Bess, Garnier si Palette si a prins foarte binde de fiecare data, parul a rams moale si nici nu am mai facut monstrii aia in cap. Pentru evenetualele coji de dupa vopsire folosesc Tonic capilar de la Favisan,mie imi e super bun.
blueeyes2003 spune:
Vopseaua de la L'Oreal(Preferance si Excelance) si Wella Safira au ele un balsam super bun care iti face parul moale si lucios si nu mai este nevoie sa pui ceva in vopsea.Excelance are chiar un ser protector care se aplica pe varfuri inainte de aplicarea vopselei.
Problema cu L'oreal este ca desi este scumpa,nu tine mult.
Mirela

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
EllaX spune:
Pe mine ma vopseste, la coafor, cu Joico. Din cate am inteles, sunt vopsele profesionale si cu continut redus de amoniac. Culoarea tine binisor spre bine, iar parul este... fericit. Dupa mine, vopselele Wella tin ceva mai mult timp, dar strica un pic parul. Palette tine bine, da' se strica parul, iar Londa si Bes il usuca (mie imi erau bune cand aveam par mai gras). Cu L'Oreal nu m-am facut, ca am auzit ca nu prinde exceptional pe orice par.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
mona72 spune:
eu am fost foarte multumita de Bess.aici nu o gasesc si de 3 ani folosesc L'Oreal Color Spa.aproape la fel de buna.
Angelinne spune:
Si eu m-am facut cu BES....nu mi se pare ca tine F mult....la fel ca si cea de la L"Oreal....care e buna dar nu prea prinde! Oare in Cluj unde se gaseste MATRIX>?
Alma2006 spune:
Cred ca depinde mult de la par la par!
Eu am mult par alb si ma vopsesc blond. Initial am folosit Garnier si am fost multumita dar nu era nuanta pe care mi-o doream. De vreo doi ani folosesc Palete si cu toate ca se spune ca e prea dura parul meu se simte ok cu ea. Si nuanta e foarte frumoasa. Am facut insa prostia acum trei luni sa reincerc Garnier dar cel 100%Color. Ma mir ca mai am par in cap. Nici o alta vopsea nu mi-a atacat parul asa! E drept culoarea a iesit si a rezistat dar a doua oara n-as mai folosi-o.
mamiursulet spune:
Eu am folosit L'oreal pt. par blond vreo 6 ani.. Dupa care.. am ramas cu jumate din parul pe care il aveam! Probabil ca in combinatie cu niste probleme interioare(stres, probleme personale), dar n-as mai folosi niciodata! As muri de frica! De vreo 1,5 ani ma fac ciocollatiu cu Wella profesional si este buna! tine destul de bine si vad ca nici parul nu mai cade!Bafta!