***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andrada nu mai fi necajita!! Cum naiba ti-au fost hacuite mesajele???
Sa ne aduci vesti bune de la eco si nu uita de analize!!
O sa merg si eu la eco Joi sau Vineri... si au inceput deja emotiile!
Va doresc la toate o saptamana excelenta!

cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Neata fetele! (la voi e dimineata , la mine e seara deja)

Cu toate ca ar trebui sa fac altceva acum, m-am "infipt" in scaunul de la calculator pt ca ma doare burta ( si asta numai din cauza mea. In fiecare zi mananc dulciuri, si de vreo 2-3 zile m-am dat pe tort de frisca si capsuni. Nu ma pot abtine. Vreau sa nu mai mananc dar cand stiu ca am "comoara" in frigider, parca mor de pofta.) Daca ma mai auziti ca mananc prostii sa nu mai vb cu mine, ca poate imi revin la realitate.

Andrada bafta azi la dr! SIGUR o sa fie OK, nu ai de ce sa iti faci probleme.

Si vorba lui Pauly: cred ca bebelinei ii place tortul (zic si eu ca sa-mi gasesc o scuza ) ca asa se misca si se joaca in burtica. Tare mi-s dragi momentele astea!Si mai nou vad ca atunci cand misca papusa deja se zguduie burta. Nu ma doare, doar ma surprinde.

Sadicuta ce harnica ai fost: ai cumparat asa de multe (in comparatie cu noi- eu si sotulica al meu-, care numai prostii luam. )

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Neata burticilor!

Andrada - si sa vii numai cu vesti bune astazi. In legatura cu problema ta, daca nu poti si nu poti baga un supozitor cu glicerina. Asta ca sa te salvezi in ultim moment. Eu am astfel de probleme si am observat ca numai daca mamanc muuulte fructe sunt salvata (desi mananc zilnic miere, supe, etc...numai fructele muuulte ma rezolva)

Pauly - de ce ti-a scos sotul pozele?

Vas - s-ar putea sa existe o legatura intre masa si activitatea din burtica. Ma gandesc ca dupa ce mancam creste aportul de substante hranitoare din sange si bb devine si el mai activ ca prinde putere

Va doresc o saptamana buna!

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

apropos de , adica de w.c.... e foarte haios acum , dar pe mine m-au trecut toate transpiratiile.

vineri seara la un suc cu colegii si prietenii lui Alex. ma duc la pipi si ce vad... o mica pata rosie pe chilot !!! sa innebunesc, nu alta ! stau, stau, stau in w.c., astept sa vad daca mai curge ceva... NIMIC ! si ma gandesc eu care-i salvarea : HEMORIZI !!! am facut hemorizi si gata ! copilul e bine... Doar ca eu habar n-am ce`s aia hemoroizi... si deja eram de vreo 20 min in w.c. si alex ma cauta. si a intrat la "femei" sa vada ce-i cu mine si intra alex si ce aude "Doamne, te rog sa am hemoroizi, te rog, te rog !"... putin ciudat sa-ti auzi iubita rugandu-se in wc sa aiba hemoroizi... nu mi-a zis nimic, sa nu ma faca sa ma simt prost. am vorbit acasa tot ce s-a intamplat. atunci am iesit palida de acolo si am tacut toata seara.

ma rog, totul s-a lamurit cand am descoperit un cos sangeros in zona cu pricina. stiu, nu suna foarte romantic sau atragator, dar macar am descoperit cauza !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Andrada intrebare pt tine (sau pt fetele studente care stiu). Ai spus ca ti-ai inghetat anul. Asa am procedat si eu anul asta si am de gand sa fac aceiasi "rocada" si pt 2007-2008. Dar am inteles ca in toamna trebuie sa merg la secretariat si sa depun iar cerere la decan. ( un fel de reinnoire a cererii actuale de inghetare a anului) Nu e vb de o cerere, dar nu pot sa vin in Ro ( e prea mica bebelina si nu vreau sa o chinui 14-15h pe avion, prin aeroport, cu escale etc) Stii cumva daca e adevarata faza asta?

POZE BEBE
Film eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor a mai nascut o mamica de martie-aprilie.

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kay
.... intra alex si ce aude "Doamne, te rog sa am hemoroizi, te rog, te rog !"... putin ciudat sa-ti auzi iubita rugandu-se in wc sa aiba hemoroizi...

vai esti crima si pedeapsa!!! Mi-au dat lacrimile de ras!!!

POZE BEBE
Film eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Fetele din Japonia, Raluca sau Etelka - stiti cumva cum se numeste tehnica prin care se deseneaza "tufisurile" de bambus? Incerc sa va explic: prin tuse mai goase sau mai subtiri se deseneaza tulpini si frunze de bambus. Trebuie sa imi pictez un perete si ma gandeam ca ar arata intersant, am vazut la televizor dar nu maistiu cum se numeste ca sa caut pe net...Daca ati inteles ceva din framantarile mele

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

acum cand ne amintim radem si noi, da atunci eu chiar imi doream sa am hemoroizi decat sangerare de la Sosonica... adica ma rugam cu patima si speram la bunul Dumnezeu sa am hemoroizi !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

eimotto el ii mai secretos si nu se simtea in largul lui sa vada multa lume pozele noastre, si nu e vorba de voi(fetele mele dragi si gravidute) ci de restul lumii care le putea vedea pe webshots.dar am o veste buna....ma lasa sa pun inapoi cateva.

kay cred ca te-ai speriat groaznic...bine ca o trecut si nu ii nimic important.

liviana filmuletul cu nasterea normala ii pe prima pagina, de cel cu cezariana nu stiu..

23+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput