***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Kay

Eimotto, eu habar n-am, imi pare rau...Cind ma intilnesc cu prieteni japonezi pot sa intreb, dar cred ca Ralucam intreaba mai repede? Tu desenezi? Ce frumos...Eu pictam inainte de sarcina, dar acum cinca nu e bine, din cauza vopselelor...Ma mai joc de-a caligrafia citeodata, desi mai nou numai pe forum caligrafiez...

Andrada, abia astept sa vii de la doctor!

Eu aveam impresia ca bebe imi da suturi cind ii e foame...Daca maninc, imediat se linisteste... In rest e tare linistit...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pauly ! si sa pui pozele ca l-am innebunit pe Alex cu "mamica frumoasa-frumoasa de la Arad" si acum cand sa i te arat, ia-o pe Paula de unde nu-i ! macar o pozica, sa inteleaga de ce te laud !

gata, acum chiar ca fug ca iar e gata inaintea mea si ma bodogane ca ma misc greu !
si ma intorc cu covoare si perdele !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eimotto nu stiu daca am inteles bine, dar cred ca te referi la www.asij.ac.jp/highschool/jump/0102/washi/bamboo.jpg" target="_blank"> Sumi-e sau Suibokuga . (vezi la link daca e ceea ce spui tu)

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

GATA!!! Am reusit... deh daca nu sunt obisnuita sa stau prea mult la discutii pe ... m-am cam panicat. Oricum, ciudat este ca la cat efort am depus nu mi s-a contractat deloc uterul... In fine , sunt pe picior de plecare...

Liviana, vezi ca pe prima pagina la link-uri este trecut si link-ul cu nasterea naturala cu epidurala... dar cea cu cezariana... nu stiu pe unde este. Sper s-o gasesti!

Cristinamaria, pur si simplu, s-a introdus parola de messenger, s-a vizualizat arhiva de mesaje si.... STUPOARE!!! Povestisem unei prietene ce a fost in stare sora mea sa-mi faca (mai exact sa ma barfeasca cu o prietena!)... Ei bine... oare cum pot spune "strainilor" lucruri din casa??? Asta a fost toata cearta. Acum sper ca imaginati de ce imi plesnea capu' de nervi. Adik eu eram acuzata ca as fi zis ceva din "casa"... dar era urmarea UNEI BARFE... tot din "casa". In fine... acum mi-am schimbgat toate parolele . Mersi mult de incurajari si iti tin pumnii si tie!!! Dar ne mai "auzim" noi pana joi

Ralucami , multumesc!!! Iar in legatura cu inghetatul anului... nu stiu ce sa-ti zic, ca eu nu voi ramane acasa... decat anul asta, apoi ma duc sa recuperez anul pierdut

eimotto , am reusit pana la urma...

Mica, tu cu mamicile astea care deja nasc, cam imi pui sare pe rana!!!! Ca ce mult as vrea si eu sa fiu in situatia de a naste (DAR fara a fi prea devreme pt. puiul meu!!!)

KAy, ai fost mortala cu hemoroizii tai!!!

GAta, fetelor, v-am zis ca mai am cate ceva de facut inainte de dr...asa ca va las acum...si vb. dupa masa, cand ma intorc CU VESTI BUNE!!! Sper din suflet (cel putin, azi nu mai am tensiunea mik ci 11 cu 6...poate chiar ajunge 12 cu 7 la ce emotii am ) V-am pupat!!!

Editez ca am vazut ca trebuie s-o pup si pe ELTEKA!!!!

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Eimotto, despre Sumi-e ti-am gasit si eu pe site-ul de desen la care ma mai uit:

http://www.teachartathome.com/sumi-e.htm

Dar daca pui bamboo painting in google, dai si de site-uri care arata cum sa pictezi bambusi pe perete acasa. Nu stiu ce vrei sa faci tu

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Apropo de , la mine situatia este in felul urmator: o sapt. de constipatie, o zi de diaree...si tot asa, problema este ca diareea vine cu niste dureri groaznice, valuri de caldura, transpiratii reci...de intensitate ce se poate compara cu ultima parte a travaliului...este adevarat ca mananc foarte haotic si amestec alimentele care interactioneaza violent, ex: frape cu bere sau lapte cu compot de piersici , dar nu-mi pot stapanii poftele .
Eu mai am si problema insomniilor provocate de o foame nebuna, fix la ora 4 dimineatza...voi cum stati cu somnul???
Aaaaaaaa, si mai am o problema...mi-a crescut fundul enormmmmmm...am 102 cm la fund, s-au latit oasele bazinului, nu este carnitza si nici grasime, daca dupa ce nasc raman cu fundul asta enorm???? Talia mea masoara acum 105cm, iar bustul 98cm( aici imi place) si am 65kg, toate astea la o inaltime de 168cm...am avut 170cm, dar dupa prima nastere am pierdut 2cm in inaltime si am castigat un nr. in plus la picior...probabil ca dupa ce voi naste am sa am 166cm inaltine, 40 la picior, si 100 la fund...superrrrrr gagica.

sadicutza 26+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Elteka si tu participi la clase de shodo? Am mai mers si eu, dar in ultima vreme nu m-am mai interesat deloc din lipsa de timp. ( si de ce sa nu recunosc ca e si un pic de delasare, ca la urma urmei as putea sa dorm o ora mai putin si sa ma duc. ) De Craciun am primit de la sotul meu o carte cu diferite tehnici de caligrafie si chiar ma reapucase dorinta sa merg din nou, dar am avut grija sa se "stinga" repede.

Pauly incearca sa faci albumul privat si poti sa dai invitatie numai la cine ai tu incredere.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Hai Andrada, ca eu te astept sa te pup cind vii de la doctor. O sa ma fac invizibila pe scari la bloc la tine, asa nici n-o sa te mai enervezi pe nimeni

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Etelka, Raluca - mulumesc mult. Pictam eu cate ceva cand eram mai tanara, am pictat niste geamuri prin casa si de aceea a ramas sotul meu cu impresia ca am oarece inclinatii artisticeAcum renovam apartamentul in care ne vom muta (de fapt facem schimb de ap cu parintii lui care au 3 camere, ca ar fi fost cam greu in 2 camere 3persoane+bb mic)Si l-am pus sa vopseasca un perete in grena cu promisiunea ca voi picta ceva cu auriu pe el. Dupa ce o sa nasc nu o sa am scapare, ca deja cauta vopsea aurie

Sadicutza - nu o sa ramai cu el dar o sa scada asa mai incet... in cateva luni. Apropo de asta, pentru spital sa va luati tot chiloti mari pt ca spre surprinderea voastra, chiar daca o sa scapati de ceva din burta, tot nu o sa incapeti in vechile lucruri

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Ralucami, am intrebat de caruciorul ala de la Brevi B-max, si costa 365 lire...Ar putea sa mi-l trimita in Europa, si mi-l aduce sotul cind vine (eu i-am zis sa lase tot acasa, sa aduca numai suportul de metal si chestia de 0-6 luni).

Pe de alta parte e cam scump...Dar arata de timpesc. Asta e pentru dotarile FULL...Plus ca il foloseste 2 ani...Si poate un fratior sau o surioara...

Ce zici, merita? Nu stiu ce sa fac, dar daca il vreau peste 2 saptamini in Europa, tre' sa-l comand a.s.a.p

Fetele cu copii, spuneti-mi va rog, bebe chiara re nevoie de landoul asta din poza sau un carucior care se lasa complet pe spate e suficient?:

http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=222&pag=188

Carucior imi trebuie, si scaun de masina..Dar landou??? Cit sta el culcat realmente? 2-3 luni din 0-6 cit zic astia?

Multumesc de sfat

Asa creste bebe

Mergi la inceput