***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)
Raspunsuri - Pagina 9
vas spune:
Buna dimineata.
gata, si eu ma declar invinsa. Nu mai pot tine pasul cu voi deloc.
am reusit sa citesc doar acest capitol. Cel din urma sa vad cand imi fac timp. Oricum am prins ideile principale ale discutiilor.
Eu am folosit si folosesc crema de la Loreal, in fiecare seara dar vergeturile tot au aparut pe sani. Pe burticuta nu am inca. Perseverez in continuare poate reusesc macar sa aplanez ceva.
Bebelina mea a fost si ea tare nervoasa in week-endul asta. Vineri noaptea m/am trezit de 4 ori sa merg la baie si sa o linistesc.Era toata un pietroi mic. Pana la urma am luat no-spa ca altfel nu mai dormea saracuta.
Sambata am fost la o petrecere, am dansat toata noaptea si era asa vesela, iar a doua zi, duminica am dormit bustean pana la ora 13.00.
dar azi noapte iar am fost nervosi. Am luat de aseara un no-spa, si s/a linistit. Oare sa aiba vreo legatura cu faptul ca mananc inainte de culcare? dar sincer nu ma pot pune in pat daca nu pap.
Acum e vesela iar, nu are probleme, dar se pare ca in fiecare luna trebuie sa fie 2 -3 zile mai nervoasa.
Dar mai avem 2 saptamani de munca si intram in concediu, deci ne mai trezim vreo 9 zilela prima ora si gata, dupa aia ne odihnim.
Va pupam si o zi buna va uram.
aaaaa Pauly unde au disparut pozele tare? Pe cand sa ma laud cu rochia aia misto, am descoperit ca nu e nicaieri.
O sa fiu si eu mamica
andradap spune:
Neatza fetelor,...
Azi nu stiu daca o sa fiu o companie prea placuta, si nici nu cred ca voi sta prea mult pe-acasa...
La 13:30 trebuie sa merg la dr. gineco (vrea si ea sa il vada pe bebe la eco...si eu de-abia astept ca nu l-am mai vazut de pe 29 dec. ), dar inainte de asta mai am niste treburi de rezolvat, asa ca voi pleca ceva mai devreme.
In fine, sa va povestesc pe scurt ziua de ieri: am fost la socri, am mancat ca o sparta (deh...face soacra bunatati), ne-am luat provizii de la bunicii sotului (sucuri de rosii, rosii la borcan, muraturi, varza acra, compot si gem) si ne-am intors acasa cam pe la ora 22:00 (apropos, chiar la ora cand intreba de mine numai_eu).
Cand ne-am intors, sotul s-a apucat sa care din masina tot ce trebuia carat (saracu' de el! ) iar eu am purtat niste discutii in contradictoriu (nu vreau sa mai amintesc cu cine... ). in fine, conturile mele de messenger au fost "hacuite" si au fost vizualizate niste discutii de-ale mele, pentru care mi s-a facut capu' avion. Eram intoarsa pe dos din mai multe puncte motive (burta plina... mi-era rau, nervi la maxim)... plus de-asta m-am abtinut sa nu dau satisfactie cu nici-o lacrima!!! Asa ca m-am abtinut pana am urcat sus la noi, si acolo... am simtit ca ma inrosesc toata la fata, ca-mi EXPLODEAZA efectivu capul... Sotul cand m-a vazut a vazut NEGRU in fata ochilor... Si i s-a pus si lui pata si a deschis usa de la apartamentul nostru si a inceput sa tipe pe scari (nu mai mult de cateva secunde pana l-am prins eu din urma si l-am bagat in casa :D). in fine, a fost o seara-noapte numai buna ianinte de eco de azi.... Imi pare rau ca puiul meu a trebuit sa suporte STRESUL, INCORDAREA, TENSIUNEA (probabil) de aseara... dar ma gandesc ca mai bine o cearta ca aia de aseara decat o veste proasta azi . Si plus de-asta... m-a facut sa nu ma mai gandesc la ce urmeaza azi: ecografia si stresul meu ca "ce-o sa-mi zica?"... In fine... hai ca nu va mai retin cu aberatiile mele...
Kay, covoare si perdele gasesti in OBOR la parter iar scaune si alte accesorii de mobila gasesti in OBOR la etaj (dar parca si la parter ) Eu iti zic de Obor pentru ca acolo stiu ca e mai ieftin
Diana, imi pare aru ca ai contractii atata de dese, dar mai ales ca ai si dureri. Si eu am contractii de vreo saptamana destul de des.... Nu am stat sa numar daca sunt mai multe de 10 pe zi, pentru ca nu am vrut sa-mi stric buna dispozitie de tot . Si eu am mai scris pe forum, ca am contractii si uneori, il prinde pe bebe in stg sau in dr, formandu-se astfel un gugloi... De multe ori se mai intampla sa se miste si el si atunci iar se contracta uterul, deci cteodata eu dau vina si pe el... Iti doresc sa ai vesti bune joi la dr. si sa te mai linistesti un pic, ca sigur se va micsora si nuamrul de contractii
Petit_Ange, multumim pentru informatiile trimise. O sa ma uit si eu dar nu stiu daca mai am timp acum . In ceea ce priveste aqua_gym-ul nu stiu ce sa-ti zic. Pe mine m-ar fi tentat mult un abonament la un bazin de inot, dar nu stiu in Romania in igiena cui sa avem incredere. Daca voi aveti idee de un bazin CURATEL... mie chiar mi-ar placea sa merg!
Mica, dupa cum ti-ai dat seama din ce am povestit, astazi merg la dr., dar parca emotiile inca nu sunt asa de mari, ca deh... nu este inca 13:30, ca sa tremur toata
Sobi, asa cum am mai zis, copilul este un mare consumator de GLUCOZA!!! Stai linistita, ca nu e nici-o problema cu analizele tale!!!
Hai ca va las sa mai scrieti si voi, ca mi-e ca ocup eu o pagina intreaga...
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
sadicutza spune:
Neatza feteleeee!
Noi, am facut cumparaturi week-end. Am cumparat carutz, rosu cu argintiu si am mai facut completari garderobei bebelinei. Asa ca acum avem o garderoba completa pt. maternitate si primele zile, avem carutz, scaunel de masina(rosu), patutzul l-am primit de la o vecina. Mai avem de cumparat 2-3 paturici subtzirele, asternuturi pt. patutz, un set de biberoane cu supapa, o cutie de lapte praf, ceai de colici, ceva creme. Oricum, din experientza cu Andreea, vom primi multe lucruri cadou. Asa ca o las mai moale cu cheltuitul banilor.
La capitolul vergeturi...stau pros rauuuuu, la Andreea nu am avut problema asta, dar aveam si alta varsta...acum am adevarate cratere pe burta, si asta in conditiile in care ne-am uns pe burtica inca din prima luna cu crema de corp, iar de o luna folosesc o crema speciala pt. buticoase, de la mustela...si mare schimbare nu vad...pielea tot crapa si apar alte vergeturi noi. Am vb. cu o cosmeticiana si singura soliutie ie laserulllll.
sadicutza 26+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
andradap se mai intampla sa avem si momente de tensiune, incordare ...nervi, si eu am fost indispusa ieri...am reactionat cu efect intarziat(in priv mortii bunicului) si m-o apucat un plans care o dus la o durere de cap crunta si ochi umflati.sotul meu , dragul de el , nu o stiut cum sa ma linisteasca ..il iubesc asa de mult,s-o purtat exemplar.dupa cum spuneam am ramas cu o durere crunta de cap!!
andradap bafta la eco!!!!!am facut si un pic de galerie.
azi ma simt bine, m-am trezit si bine dispusa sper sa o tin asa toata ziua.
23+Riana Alessya
bebelina mea
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Andrada te rog sa o intrebi pe dr de ceea ce simtim pe langa buric. Daca chiar se intinde pielea sau nu este altceva. Intre timp mie mi-au aparut vreo 2 vergeturi pe acolo . Hai bafta la eco.
Kay ikea se deschide pe 21 martie. Eu zic sa mai astepti putin sa vezi ce aduc si ei. Si noi mai avem cate ceva de cumparat prin casa si tot pana atunci le las.
Pupicei,
Mica 27+ Maya Alexandra
Poze
numai_eu spune:
Buna dimineata burticute,
Andrada, imi pare rau ca te-ai suparat ieri, o de la mine sa treaca si bafta dupa amiaza la eco, dar sunt sigura ca o sa fie totul bine.
Plec si eu la munca acum, ca iar s-a facut 10:00 si parca vad ca o sa ma apuce ora 18 diseara pana termin ce am de facut. Sa scrieti si voi cu moderatie sa reusesc si eu sa citesc la intoarcere.
O zi buna!
pauly spune:
vas sotul meu mi-a scos pozele de pe net, nu stiu exact de ce dar daca reusesc sa il conving o sa le pun inapoi.
sadicutza ce super ca ti-ai luat lucrusoare ptr bebe.eu mai astept putin ,dar nu prea mult.abia astept sa dau iama prin magazine de bebei.
ce dragut.. chiar acum primesc niste suturi de la printesa mea si tocmai am papat struguri..cred ca ii plac.
23+Riana Alessya
bebelina mea
andradap spune:
Pauly, mica, numai_eu, multumesc tare mult pentru incurajari . Mica, o sa intreb doctorita!
PS: Acum am alta problema... Simt ca imi vine sa fac ceva , dar NU POT!!!!!!!!!!! Vai... niciodata NU am fost CONSTIPATA!!!!!!! E chiar GROAZNIC!!!!!
Mai stau... , si sper ca cu folos.... Ca altfel, la cat am mancat aseara... Si mi-e si frica sa ma fortez prea tare... Deh...
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
lbelciug spune:
Buna fetele,
va rog, cine mai stie, imi dati si mie linkul cu filmuletele de pe net cu nasterea normala si cea cu cezariana? Parca era in pagina cu anestezia epidurala... Merci mult.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
kay spune:
neatza fetelor !
dimineata asta e una linistita, pare-se ! e uratel afara, e liniste la mine aici... eu sughit, Sosonica la fel... sa ne vedeti cum sarim cand una, cand cealalta... hac-hac parca suntem 2 betive !
multumesc mult de raspunsuri in legatura cu covoare/perdele. m-am gandit mai bine si acum o sa luam ceva ce sa acopere oarecum parchetul, nu ceva extraordinar, iar in martie-aprilie o sa luam covoare frumoase-frumoase si tot ce mai trebuie... da e cam dificil, ca e si babyexpo la sfarsit de martie... si nu cedez inglesina !!!
andrada, imi pare rau ca te-ai enervat ieri... lasa ca o sa compensezi azi cu un bebe sanatos si miscaret la eco ! sa vezi ce vesela o sa te intorci acasica !
ziceati ceva de contractii zilele trecute si eu eram mandra de uterul meu linistit... dar scurta mi-a fost mandria ca m-am pricopsit cu vreo 3 contractii ieri...
acum ma duc s afac baita si sa ma gatesc ca ma scoate ALex la Obor
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara