Bucurii de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Si eu i-am pus telina in piureut, dar nu de la inceput. Nu am auzit sa faca rau la stomacel, Anei in orice caz nu i-a facut, dar din cauza aromei puternice se poate ca bebe sa nu o accepte (momentan).

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Nu stiu de unde a scos'o dar noua ne-a zis ca telina este ultima leguma care se adauga in supa si cat mai taziu posibil deoarece din cauza faptului ca este atat de aromata poate produce dereglari digestive...acum nu stiu daca e adevarat sau nu...fiecare mamica face cum crede.
La noi de ex. daca pun telina Sebi vomita dupa ce mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by ramomar

Alina, la fel face si Patricia cu biberonul, nu-l accepta si gata. Nici suzeta nu a acceptat-o, iar acum nici nu i-o mai dau. Vad ca au cam multe piticile noastre in comun: nu accepta biberonul, vorbesc si rad cand le dam sa mananace, etc

lilina, felicitari pentru iepurasi. baiatul sa treaca durerea.

chiar asa eloise nu ne arata poze de la botez, nici nu ne da vesti despre Vladut!? sper sa fie bine...
dar tu itzy pe unde esti? cum mai e Ana Maria? ati scapat de raceala.

Marina si fetele care mai sunt bolnavioare, multa sanatate. Si eu am inceput sa iau de azi homeogene ca ma intepa gatul de dimineata, iar acum e mai bine.

feteleor stiti cumva si alt remediu impotriva constipatie, in afara de supozitoare si ceai de musetel? am incercat cu acesta, dar nu bea decat 2-3 lingurite. Azi dimi i-am dat para, dar tot e foarte tare kk si nu face decat putin (cat o moneda). Cateva zile am scapat, dar acum vad ca a revenit. off

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

eu eram una dintre bolnave, multumesc de urari, la fel si tie, eu inca vorbesc in soapta... pentru constipatie incearca suc de mar sau portocala sau pruna...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mexxa
deoarece din cauza faptului ca este atat de aromata poate produce dereglari digestive...

LOL

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by mexxa
deoarece din cauza faptului ca este atat de aromata poate produce dereglari digestive...

LOL

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Nu vad de ce ai reactinat asa..cred ca fiecare isi poate spune parerea..si am specificat fiecare mamica face cum crede...dar na ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Lilina, eu am votat poza voastra ca mi s-a parut tare haioasa. Poza noastra se cheama "la Dragos in brate", e prima intalnire a lui Dragos cu Adelina, la spital, mie asta mi s-a parut mai reprezentativa pe 2006, nu stiu exact pe ce pagina e si n-am timp sa caut acum.
Am votat si eu toate pozele care mi-au palcut pe toate paginile.

ha ha ha
chiar acum am votat-o pt.ca mi-a placut

poza mea nu pot sa zic ca e reprezentativa pt.2006
dar si mie mi s-a parut haioasa
nu am postat-o ca sa castig ci pt.ca mi-a placut

ramo

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Saluare!
Nu am mai avut timp sa intru de cateva zile. Am fost la o nunta sambata, ieri am fost la socri , asa ca nu am avut timp de net.
Asa cum vi-a zis Alina morostes ne-am intalnit mamicile din arad la mine si a fost super. Alina morostes are poze in albumul ei. Eu nu am avut timp sa pun pe net decat un zip.
Noi inca nu am inceput diversificarea. Mai asteptam un pic.
Avem poze noi aici
Sanatate bolnaviorilor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Acum sa va spun si eu de printesa mea.
La 5 luni are 8580g si 69 de cm.Papa de la 4,5 luni 2 cupe de cereale pe zi dimineata, la 4,3 luni am introdus piureutul de mar si banana ( de cateva zile) la masa de la ora 16,iar astazi la ora 13 a papat primele lingurite de supica crema de cartof si morcov.O sa introduc apoi treptat dovlecel,patrunjel, conopida si telina.Ultimele 3 f. putin pt. ca sunt mai aromate si schimba puternic gustul la piureut.Nu toti bebei le accepta - vom vedea cum este la noi.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare salutare,

Am aparut si io dupa cateva zile.

Si eu, ca si Gabi, am fost la nunta, de fapt la aceeasi nunta si nu am mai avut chef de intrat pe net. Acum trebuie sa citesc din urma, ca ati scris nu gluma.

La intalnirea aradencelor am facut o gramada de poze, da cum sunt prea multe am pus doar cateva aici.

Citesc si revin ceva mai tarziu ca trebuie sa termin si mancarea.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

lilina felicitari pentru iepurasi, wow 2 deodata.

Fetelor nu va contrariati cu diversificarea asta, stim toate cum functioneaza medicina in Romania, cati doctori atatea pareri, si cresc bine si copii din Arad si cei din capitala si cei din Iasi. Si eu am auzit tot felul de sfaturi ciudate, ce sa introduc, ce sa evit, cat, cum, nu mai stii dupa cine sa te iei, pana la urma oricum o sa ajungem sa ii dam copilului de toate. Important este sa incepem incet si cu grija si sa fim atente la reactiile organismului lui bb la fiecare aliment.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput