Bucurii de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Alina, la fel face si Patricia cu biberonul, nu-l accepta si gata. Nici suzeta nu a acceptat-o, iar acum nici nu i-o mai dau. Vad ca au cam multe piticile noastre in comun: nu accepta biberonul, vorbesc si rad cand le dam sa mananace, etc

lilina, felicitari pentru iepurasi. baiatul sa treaca durerea.

chiar asa eloise nu ne arata poze de la botez, nici nu ne da vesti despre Vladut!? sper sa fie bine...
dar tu itzy pe unde esti? cum mai e Ana Maria? ati scapat de raceala.

Marina si fetele care mai sunt bolnavioare, multa sanatate. Si eu am inceput sa iau de azi homeogene ca ma intepa gatul de dimineata, iar acum e mai bine.

feteleor stiti cumva si alt remediu impotriva constipatie, in afara de supozitoare si ceai de musetel? am incercat cu acesta, dar nu bea decat 2-3 lingurite. Azi dimi i-am dat para, dar tot e foarte tare kk si nu face decat putin (cat o moneda). Cateva zile am scapat, dar acum vad ca a revenit. off

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Lexi care este poza Mariei si unde sunt celelalte poze ale ei de la semnatura.Mi-e dor sa o vad.E atat de dulce si de frumoasa .Filmuletul cu taticul ei mi-a placut tare mult.Si apropo are ochii albastrii si frumosi.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Am de recuperat o mutime, asa ca voi incerca sa raspund putin mai tarziu. Urez sanatate Marinei si bebelusilor bolnaviori!

Am avut un sfarsit de saptamana agitat, cu musafiri (a fost ziua sotului), cu telefoane si agitatie pt gasirea unei bone. Tasia, multumesc inca o data, pt recomandare! Azi avem din nou interviu: poate-poate avem noroc. Oricum, avem deja "retinuta" o doamna de 39 de ani care parea ok. Insa, cum ne-am "fript" o data, acum am vrea sa vedem mai multe variante inainte de a lua o decizie.

Si Dudu face mofturi la mancare, iar semnele ca se apropie "iepurasul" sunt din ce in ce mai accentuate. Partea cea mai grea este ca incepem si noi diversificarea zilele acestea; pana acum a mancat ieri 10ml de supa strecurata, azi tot la fel; si se stramba saracutul, de zici ca ii dau ceva ingrozitor de rau! Mai este vreo mamica de bebe care ii da doar zeama strecurata, asa ca noi? Eu am fiert intr-un 1l de apa 1 morcov, o bucata de telina, o bucata de pastarnac si 1/2 dovlecel + 1 lingurita ulei de masline. Azi am adaugat si putin cartof, dar si asa Dudu s-a strambat de zici ca i se facea greata instantaneu. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa insist zi de zi, sa mai adaug / scot ceva in / din compozitie?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lilina, eu am votat poza voastra ca mi s-a parut tare haioasa. Poza noastra se cheama "la Dragos in brate", e prima intalnire a lui Dragos cu Adelina, la spital, mie asta mi s-a parut mai reprezentativa pe 2006, nu stiu exact pe ce pagina e si n-am timp sa caut acum.
Am votat si eu toate pozele care mi-au palcut pe toate paginile.

Carmen, nu stiu ce ne facem cu biberoanele, dar daca Adelina seamana cu mine atunci nu va accepta niciodata biberonul. Eu am fost alaptata pana la 8 luni si dupa aceea n-am vrut biberon deloc.

Ramomar, Adelina vrea suzeta din fericire, cu asta o calmam cand era bb, dare are perioade cand o scuipa din gura si nu o mai vrea un timp.
Despre constipatie nu prea stiu...Flavia a rezolvat la Bogdi cu putin suc de portocale.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica

Buna ziua,

Am de recuperat o mutime, asa ca voi incerca sa raspund putin mai tarziu. Urez sanatate Marinei si bebelusilor bolnaviori!

Am avut un sfarsit de saptamana agitat, cu musafiri (a fost ziua sotului), cu telefoane si agitatie pt gasirea unei bone. Tasia, multumesc inca o data, pt recomandare! Azi avem din nou interviu: poate-poate avem noroc. Oricum, avem deja "retinuta" o doamna de 39 de ani care parea ok. Insa, cum ne-am "fript" o data, acum am vrea sa vedem mai multe variante inainte de a lua o decizie.

Si Dudu face mofturi la mancare, iar semnele ca se apropie "iepurasul" sunt din ce in ce mai accentuate. Partea cea mai grea este ca incepem si noi diversificarea zilele acestea; pana acum a mancat ieri 10ml de supa strecurata, azi tot la fel; si se stramba saracutul, de zici ca ii dau ceva ingrozitor de rau! Mai este vreo mamica de bebe care ii da doar zeama strecurata, asa ca noi? Eu am fiert intr-un 1l de apa 1 morcov, o bucata de telina, o bucata de pastarnac si 1/2 dovlecel + 1 lingurita ulei de masline. Azi am adaugat si putin cartof, dar si asa Dudu s-a strambat de zici ca i se facea greata instantaneu. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa insist zi de zi, sa mai adaug / scot ceva in / din compozitie?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

In primul rand scoate telina din mancare...nu stiu de unde a'ti auzit voi ca se pune si telina...e prea aromata si face rau la stomac.!!!
Eu cand am zis la medic mi-a interzis-o total...acum fiecare mamica o sa faca cum vrea.Eu dupa ce am scos telina a mers mult mai bine...multa bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Alina, mercic, o sa incerc si cu suculet de portocala, nici nu m-am gandit la el, desi stiam ca e bun contra constipatiei.

am votat si eu teo si lilina. Ma duc sa caut si celelate bucurii

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
In primul rand scoate telina din mancare...nu stiu de unde a'ti auzit voi ca se pune si telina...e prea aromata si face rau la stomac.!!!
Eu cand am zis la medic mi-a interzis-o total...acum fiecare mamica o sa faca cum vrea.Eu dupa ce am scos telina a mers mult mai bine...multa bafta!!

Mexxa, si eu pun telina, dar foarte putina, nu stiam ca nu-i voie, mie pediatra mi-a zis.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumim tuturor fetelor de aprecieri!

Adriana Mica eu ii dau doar supa strecurata lui bb(in 17 am inceput diversificarea), si o papa cu o poftaaaaaaaaaaaaa.......
Dar am facut-o doar din morcov si patrunjel.Eu cred ca tu pui prea multe ingrediente dintr-o data, si e prea aromata.Trebuie sa le pui pe rand, ca sa se obisnuiasca bebicul cu diferitele arome treptat.....e grea trecerea de la gustul oarecum neutru al laptelui(de mama sau nu) la tot felul de arome care de care mai diferite....
Maine ii introduc si putina ceapa in supa(o foita), sa vad dc ii place....apoi si pastarnac(peste vreo 2 zile), apoi ii fac supa-crema....adik ii cresc treptat consistenta pana ajunge piure si atunci vom avea 2 feluri: supa si felul 2 piure de legume....
Ideea e ca nu trebuie grabita diversificarea...se face incet, treptat si cu fff multa rabdare...
Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am zis toate astea...!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mexxa, te contrazic!

da un search pe google si vezi ca telina nu-i face 'rau la stomac'.
De unde a scos-o pediatra ta?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna mamicilor de bucurii.
N-am mai trecut de mult timp pe aici ca diversificarea asta imi da mari batai de cap;nu prea reusesc sa-l conving pe Andrei sa manance mare lucru, doar perele ii plac.Sunt ft. suparata si cu ochisorii lui,tot nu i-au trecut.Am fost din nou la oftalmolog si a ajuns la concluzia ca are canalele lacrimare obturate si a vrut sa-l opereze cu anestezie generala ;n-am fost de acord,mai incercam pana la un an sa rezolvam problema fara interventie,doar cu masaj,dar nu prea ma lasa sa-i fac,cred ca-l deranjeaza ft. tare.
Am vazut si eu ca a inceput votarea la concurs;avem si noi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">o poza(o mirare sincera),daca va place poate ne votati.
Pupici si multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput