Copiluti de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hop si eu,

Am scapat de ce a fost mai greu, stat la pat cu febra, durerile pamantului pe mine, ziceai ca sunt batuta. Abia ieri dupa amiaza mi-am mai revenit insa azi noapte am dormit nu, aproape deloc adica.
In sfarsit acum sunt ceva mai bine,nu ma mai doare nimic, sunt doar ametita si ma ustura stomacul de la atatea pastile.
Aurasa, uite la oscillo nu m-am gandit sa iau, tot cu alea clsaice am scapat. Ce de mai vorbeste Catalin, cred ca e mare distractie la voi:)Lasa ca apreciem noi succesele puilor ca sunt de-o seama, nu?
OanaC, doamne am crezut ca ati scapat cu bine!
Loreen, saru' mana!Iti mai zic io una alta cand am timp
Lili, de aia suntem aici, sa ne spunem si bune si rele. Cred ca multe dintre noi am trecut prin ce treci tu.

revin

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Miki! Multa sanatate si fericire! Acum meriti si tu putin rasfat de la sotul tau daca tot ai muncit pe branci.

Ralwka, hai sa te consolez eu deci Filip imi trage clapa la fiecare masa de pranz, acum de exemplu iaurtul troneaza intreg pe masa si pe el il doare la basca, e nemancat de la ora 12. Apa si eugenii sa fie. Dar eu am depasit obsesia asta, cand o vedea stele verzi de foame o sa ceara singur. In ceea ce priveste fumatul, m-a mustrat Nelia si mi s-a facut rusine. Asa ca de cateva zile n-am fumat. O sa te incurajez dar iti spun sincer ca nici n-am nascut ca abia astept sa termin alaptatul ca sa fumez dupa pofta inimii

Chris, pupici Carinei.

Cloreta, sanatate!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ralwca nu-ti fac mama draga in ciuda zau asa ca io am suferit tare din cauza Deliei...una doua hop o punea de-o greva si o tinea cate 2-3 saptamani,asta dupa o perioada de vomitaturi lungi si dese... nimic nimic nici macar lapte...dar dupa un an si-a mai revenit si a recuperat masiv...
Eczema este atopica,ea fiind dup acum se preconizeaza la al treilea episod...inca mai sper sa ramana localizata...naiba sa le ia si de creme si de tot...
Am fumat ca un bou 11 ani,chiar si cate 2 pachete pe zi...am facut o promisiune la capataiul mamei ca ma las de fumat si mai fac un copil...nici eu nu credeam ce balarii scoteam din gura,in sperantza ca mama isi va reveni...ei bine am trei ani in august de cand nu mai fumez si culmea am si un copil...probabil aveam nevoie de o stimulare a vointei...dar mi-a iesit chit ca scopul nu a fost atins...

Lucas avem mai multa vina decat credem ,desi unii ar fi tentati sa zica ca-i de vina soarta...nu-i asa...eu am muncit pentru masina asta a mea si muncesc de-mi sar ochii vorba aia, iar unii din cauza unui noroc chior se trezesc teribilisti peste noapte...am trecut si eu azi pe-acolo...nu mai este nimic din viatza celor 3 doar o "linie"( asa se numesc raliurile ilegale) si niste lumanari aprinse...si sufletele impietrite ale parintilor...

Monule cum a fost prima zi...?!

Mihaela LA MULTI ANI ...cu plansul noaptea sau in somn nu as putea sa-ti zic prea multe...chiar ieri am vazut ca a mai aparut un canin in gura fiica-mii deci nu cunosc ce-s alea urlete de dinti...dar peritolul nu prea rezolva problema asta...mai degraba CalmaBaby,sau ceaiul de tei si in cazuri extreme romerganul

Nelia bafta multa la examen...

Oana C ce-a spus medicul?!

Olgutza din America la cum se modifica virusurile astea nu-i de mirare ca raceste omu cutot cu accinul facut...aici a aparut vaccin cu tulpina 2005/2006...pai ce sa faci cu el daca se anunta epidemii cu simptome atipice...eu anul asta am zis pas la vaccinare si vad ca -i bine...pe Delia o tin pe homeopate,Bianca e rezistenta iar noi astia batrani rezistam...
Am mai auzit de vitamina C pusa in nas pentru asti mici ...eu nu am incercat ca nu a fost cazul,insa pe cine am auzit cica ar fi avut efect...

Tdi voi nimic pe ziua de azi?!Da zi de bine ca de busituri nu vreau sa aud...

Newmami pazea ai grija sa nu raciti iarasi...usturoi?!

Mickkky m-am scos cu Delia ...i-am pus filmuletu cu Daria si se uita la el ca la reclame...nu misca...mai zice cate-un bebe din cand in cand...

Ca pe Delia o cheama bebe...pot sa-i zic io orice ca ea cand se vede in oglinda incepe sa turuie...bebe-bebe-bebe
Ma uit acuma la ele prin crapatura usii si ma umfla rasul se joaca si se chitaie in pat la mine...nu le pot filma ca Delia se inhiba la camera si nu mai sta...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Androix nema rasfat!!!Azi am intrat in tura cu Luca si tati vine tarziu de la munca.Poate de 1 martie imi pregateste ceva surpriza.Sa stii ca si eu am fumat destul de mult pana sa raman gravida.Cand am facut testulde sarcina si mi-a iesit pozitiv am mai bagat o ultima tigara de adio si aia a fost:nu mai fumez nici in iua de azi.Tentatii la inceput au fost o mie si una,dar noroc cu greturile matinale ca mi-a trecut orice idee de a ma lua din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, nu te-am mustrat, doar ti-am explicat! Asa ma intreaba Agata! Ma certi? Nu, iti explic. Ah, atunci te ascult.

Iar sint incintata. Le-am luat fetelor, cu ultimii mei banuti pina la bursa, cite ceva dragut. Pentru Tudora un lego cu parti mari (ca cel din pozele cu tati, din album), ca a dat de pasiunea construitului. Am gasit 140 de bucati la un pret mai mult decit bun, la reducere. Acum ii ajunge sa faca si un castel de inaltimea ei. Iar Agatei o carte cu imagini din activitatile zilnice, bilingva. Ei, dar ghiciti care sint cele doua limbi? Engleza si... spaniola! E prima data cind gasesc asa ceva, e un dictionar ilustrat pentru copii. Abia astept sa ne punem pe treaba in seara asta. Imaginile sint din casa, din jurul casei, din parc, familia (mama, tata, frate, sora, var, bunic, bunica), gradinita/scoala, citeva activitati si citeva formule de prezentare. Ii place spaniola si de la Dora - The Explorer (un personaj foarte cunoscut pe aici) a invatat citeva cuvinte, mai are si colege pe la scoala care sint de origine hispanica si mi-a spus de multe ori ca i-ar placea sa vorbeasca cu ele in spaniola. Noi sintem in cautare de cursuri de spaniola pentru copii, dar nu am gasit inca. Asa ca, am zis sa incepem acasa, cu ce putem.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, am venit de la dr. Am citit pe apucate ce ati scris. Imi fac temele deseara, cind e mai liniste.

Am fost cu Eva la pediatra, fiica-mea vesela si vorbareata tare, nu avea nimic!!! Nu a mai vomat peste noapte si nici azi, a mincat binisor azi, e intr-o zi buna de joaca.
Pediatra a verificat-o peste tot, in urechi, git, apasat stomac, ascultat pieptul si spatele ... temperatura perfecta ... Mi-a dat 2 cutiute sa ii iau proba de kk, una cu lichid rosu, alta goala, sa le duc la laborator.
S-ar putea sa fi luat un virus la stomac, pt ca asta bintuie acum. Sau, cum m-am gindit si eu, sa fi avut samlonella, dar din cauza ca Eva ia antibiotic preventiv pt rinichi, a ajutat-o sa nu fie rau (pt ca nu a facut febra si nici diaree f moale).
Asa ca sintem iar bine; o sa merg azi, dupa ce face kk, sa le duc si probele de kk, sper sa nu aibe nimic.
I-am facut o supa de pui cu orez si legume. Pina acum a baut laptele de dimineata si cel de dinainte de somnul de peste zi si nu a patit nimic; a mincat si dimineata niste cereale (nu i-am mai pus sos de mere, ca de obicei) si a fost bine.
Cred ca sintem pe drumul cel bun.
Cum am vazut de multe ori, intuitia mea de mama nu ma inseala, asa ca a fost ok ca nu am dus-o la urgente aseara, ca degeaba o duceam, mai mult rau ii faceam.
Eu ma gindesc si la virusul stomacal, pt ca joi am vizitat daycare-ul ala si am lasat-o pe Eva sa se joace cu ceilalti copilasi, apoi am fost la Gymboree. Iar saptamina trecuta ar fi putut sa fie la fel, virus la stomac de la Gymboree sau de la Mall ...

Anca, insinuezi ceva? Ma simt foarte onorata de propunere. Patrick este un frumos scump si dulce (hehehe, am mai vorbit noi si inainte de a se naste copiii, iti amintesti?). Imi pare rau sa va dezamagesc, Eva are de cind s-a nascut "perechea" Este Aidan, baietelui Adrianei (Blackpanterro) si sintem foarte fericiti de incuscrirea cu ei
Dar raminem prieteni de continent si ne-ar face foarte mare placere sa ne intilnim, daca aveti drum pe aici (noi locuim acum in Pennsylvania).

Mickyy, e superba Daria cintareata!!!!

Gata, merg sa maninc ceva. Raspund mai multe deseara.
Pupici si multumim mult pentru ca sinteti alaturi de noi.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Androix, multumesc frumos.. Sper sa reusesc sa fac ce mi-am propus.. Astia au sitem total diferit la exercitii fata de noi!

Loreen, o sa am 3 diplome acuma... Ca fac si aerobic si step si bodytoning.. Vai de capul meu... Dar abia astept sa termin!

Cloreta, multa sanatate..

Bolgiumiki, cu intarziere si bine ai venit in grup!

Loreen, condoleante sefului! E tare nasol!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ce repede am revenit, amuitat ce aveam de zis
Miki, LA MULTI ANI! Sanatate si dragoste iti urez!

Din ce s-a mai discutat pe aici:
Fumat, apoi eu ca Loreen, am fumat fo 11 ani si vb ei am avut perioade si cu 2 pachete pe zi dar pe 1 martie fac trei ani de cand nu mai fumez
Mancare, Teodora vad ca si-a revenit dupa doua zile de figuri, totusi nu cred ca vom ajunge la 15 kg curand:) Nici nu are cu cine semana, noi suntem raltiv slabi, eu una am slabit bine dupa nastere si nu am luat decat 15 kg la sarcina. De fapt nu stiu daca e putin dar la o saptamana dupa nastere aveam cu 8 mai putin si acum sper ca incep sa bat la 60 si sub.
Urlat in somn, si a mea se trezeste plangand dar nu in fiecare noapte iar ziua deloc. Cred ca viseaza urat.
Culori, Teodora nu stie pentru ca am vrut sa o las sa se mai relaxeze dupa cate a bagat la cap:))) De fitze nu discutam LOL
I-am luat o carte cu diverse chestii magnetice, pe culori, pe ea o incanta chetiutele mai repede. Sunt de ex la verde: broasca si frunza, la rosu: floare, galben: soare, albastru: delfin, in principiu cam 5-6 pemtru fiecare culoare. Sunt decupate dupa forma si sunt tare dragute dar pentru ca atunci nu se putea concentra la ce am vrut eu am decis ca i le dau mai tarziu.
In schimb, in seara asta, a invatat in cinci minute trei forme si le numeste: cec, tat si unghi, stiti voi ce vrea sa zica:)

Altfel, a inceput sa fie cam figuranta, plange aiurea-n tramvai, o apuca tipatul fara rost in timp ce ne jucam sau daca ii cade ceva din mana etc. Mamaie e scaparea ei din orice, asa are ea senzatia cel putin.
Aseara am strigat scurt la ea ca mi-a inchis telefonul in timp ce vorbeam cu cei de la cablu ca nu mergea netul. A pus bot si s-a dus langa mamaie normal, numai ca mamaie nu a bagat-o in seama si s-a linistit repede. Astazi, vorbea tati la telefon si a vrut sa apese iar pe butoane si tati i-a facut semn cu degetul ca "nu" si a luat-o la fuga urland. Ce sensibilicioasa e:)

Va pupam, noapte buna!
P.S. Oana, slava cerului ca sunteti bine, pupa printesa Eva.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

In sfarsit doarme poporul! Sa vedem si cat pentru ca aseara a fost crunt. Alexia s-a trezit urland pentru ca a visat urat. Cica a visat ca a muscat-o un caine de picior. Ce e drept sotul cand a intrat la ea in camera a avzut-o tinandu-se de picior. Deci, s-a trezit urland si a urlat pana am dat-o jos din pat. Am lasat-o un pic sa se joace si apoi la culcare ca era in meiz de noapte. De unde frate! S-a pus pe un urlat gen "sariti!!!!!!!!!!" de am crezut ca mor de nervi si ne-a tinut asa pana pe la 1 cand a adormit. Pitica mi-a facut si ea program nocturn asa ce dimineata am fost zombi.

De dimineata a venit si bona. A trebuit sa scol printesa pe la 9 si ceva ca de la atata urlat era obosita. S-a jucat cu bona, a acceptat sa o lase in camera sa o adoarma la pranz, m-a lasat sa dorm dupa amiaza si sa stea cuminte si sa se joace cu bona. La cap. distractie stam bine. Sa vedem daca bona poate sa ii dea sa manance, sa o scoata la plimbare fara urlete si sa o faca sa nu isi dea in petec Deci.. pentru inceput situatia se prezinta ok.

Pe mine ma omoara cu hemoroid de vreo 2 zile de mor. Si pe cuvantul meu ca pana acum nu stiam de asa ceva. Si nu prea am chef sa ajung la chirurg iar la hemorzom nu reactioneaza.

Cloreta, la faza cu urlatul aiurea in tamvai si Alexia face la fel. Si ii merge faza la ai mei. Cum ridica putin tonul de lupta cum primeste ce vrea. Si exerseaza de zor si acasa.

Oana multa sanatate Evei.

Loreen crunta tragedie. Mi-a adus aminte de o tagedie similara a unui coleg de al vostru din Sighet. Viata e scurta si imprevizibila.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Miki !

Am citit tot ce atzi scris, sper sa-mi fac timp sa si raspund, dar ca sa va arat ca mi-am facut temele, o inscriu si eu pe ploada mea la urlete de noapte, la diaree, asta abia a aparut, la febra ca pina acum n-a facut niciodata . Ieri seara a inceput sa urle de pe la 11.30, nici cu tzitza nu tacea, nici linga mine nu dormea...

Sanatate la totzi bolnaviorii
Revin... cind, sper curind
Va pup dulce pe toate, chiar daca nu scriu, citesc tot ce scrietzi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput