Copiluti de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Olga, doamne-ajuta sa nu fie vorba de samonella, nici eu nu cred ca e, atata timp cat si-a revenit destul de repede, dar cel mai bine tot un doctor iti poate spune.
Ada, bine-ai revenit
. Cat despre serviciu, si eu am senzatia asta, trece prea repede timpul
, si prea mult din el il petrec la birou, si nu acasa, alaturi de fete, cum ar fi normal.
Fran, sanatate multa mamei tale, bine ca n-a fost decat alarma falsa cu IDR-urile
Cornelia, felicitari vorbaretului, sunt sigura ca mare parte din merit il are Maria
, cel putin daca ar fi sa ma iau dupa ce se-ntampla la noi.
Tdi, m-am distrat copios cu gaura ta de la curea
. Asa's barbati.....
Monu, succes cu bona.
nelia, admirat pozele, vreau si eu zapadaaaaaaaaaaa...la noi nu-i decat un ger cumplit.
oana, am vazut filmuletele...dar la serviciu n-am sonor
. O sa incerc sa le vad diseara acasa, oricum e o scumpica Eva cum aduna jucariutele.
Am mai reusit sa pun cateva poze (dar am data setata aiurea la aparat, si apar ca fiind facute acum 1 an 
) si inca un filmulet, de fapt trebuiau sa fie 3, dar doar 1 s-a incarcat, dupa s-a blocat netul...... Le gasiti www.dropshots.com/mickyyy" target="_blank">tot aici.
Hai ca am fugit...am o tona de treburi la birou....pupici si-o saptamana excelenta tuturor.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
loreen spune:
Inceputul zile a fost promitator asa ca toata saptamana va fi una de mare ....
Cristina m-ai speriat cu manutza Carinei...nicodata nu m-=am gandir ca se poate intampla ceva daca ii ridici de manute,mai ales ca a mea este mare amatoare de asa ceva la coborat scarile...Imi inchipui ce a fost in sufletul micutei,mai ales ca nici nu putea exprima in totalitatea durerea...vorba ta aviz amatorilor...
Oana banuiesc ca azi esti la medic cu Eva ... santate multe si refacere rapida
Tdi ce are Delia nu trece cu galbene...fi sigura ca am incercat...cu mai multe variatiuni pe tema...bai si i se intinde ca igrasia...le face la incheieturi exact ca atunci cand erau micute si se opareau la cute...numa ca suprafatza e mai mare...si ii apare pe tot corpul...of tu-i gura ei de viatza
Monu ce-i face nu stiu,dar exact cum spunea si Gabitza programul este esential...eu nu am alergat niciodata cu farfuria dupa ea prin casa,s-a mancat numa la masa cam la aceeasi ore,iar daca nu vrea nu stau si incep sa fac rugaminti...nu mananca ii iau farfuria din fatza si aleluia pana la masa viitoare...o fi bine o fi rau,dar de cand a terminat cu grevele mananca...ceea ce se si vede...
Sa-mi spui si mie cum afost prima zi cu bona...
Cornelia au trambitat la teveu despre accident...nu mi-a trecut o clipa prin cap ca ar fi putut fi cineva cunoscut...ca erau niste adolescenti teribilisti si plini de bani...iar fatuca asta era cu gasca...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Am vazut filmuletele cu Eva vorbareata si cel cu Daria.
Mickyyy, ce spune Daria? Scrie si traducerea ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
bolgiumiki spune:
Am frunzarit in mare prin ceea ce ati scris in urma(si ati scris nu gluma).
Eu am o scuza motivata:ieri a fost ziua mea si am avut cativa invitati.Am muncit ca o sclava.Urasc aniversarile facute in casa.Mie asa de comod sa merg undeva chiar daca ne costa mai mult.Dar mereu zic ca vreau sa fac ceva intim doar cu cativa apropiati si ajung de sa muncesc pe branci.Nu am avut timp nici sa stau la masa,iar Luca a fost un sac de nervi toata ziua.A urlat non stop!!!Una peste alta am mai imbatranit un an.
Elisor,sincere condoleante.Sa fii puternica!!
Oana ce mai face Eva,ai fost cu ea la doctor?Sper sa nu fie nimic grav!Asteptam vesti bune.
Gabitza m-am uitat si eu pe pozele tale de la capitolul anterior.Esti super,imi place tunsoarea ta.E moderna si foarte practica.Si puiul tau Andrei e un scump!!!
Am mai vazut si alte poze,dar nu am retinut numele puiutilor ca sa ii laud.Oricum felicitari la toate mamicile:aveti niste scumpei!!!
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
gabitzam spune:
Hei, Miki, de ce nu ne-ai spus? Te sarbatoream si noi aici virtual! LA MULTI ANI
, sa fii sanatoasa, sa fii rasfatata de cei dragi, sa ai viata linistita si insorita!
bolgiumiki spune:
Fetelor,puiutii vostri se trezesc din somn urland?Luca al meu de vreo luna incoace se trezeste aproape mereu si urla(nu plange,urla).Nu e vorba de dintisori ca i-au iesit toti in afara de molari care deocamdata nu dau nici un semn.De durut nu stiu daca il doare ceva ,ca totusi ma gandesc ca prostul ca nu poate sa aibe dureri chiar asa in fiecare zi.Pur si simplu doarme o ora,se treseste in racnete,il linistesc ,apoi mai baga o ora pe putin de somn.Ma gandeam ca poate amorteste ca doarme mult pe burta si cum adoarme asa intepeneste.Nu se mai intoarce si el pe alta parte.Nu stiu,dar incepe sa ma dispere tipetele lui.Ma baga in sperieti rau de tot.Deja toata lumea a inceput sa ma trimita cu el la medic,dar nu prea vreau.Ca am mai fost o data la indemnul lui soacramea si medicul ia dat peritol sa doarma.Si ai vostri se mai trezesc urland?
gabitzam spune:
Miki, la Andrei se mai intampla, dar nu mereu, destul de rar. Eu dau vina de cele mai multe ori pe dinti, dar poate si viseaza urat. Sau il doare burtica daca are gaze. Se intampla si daca nu ma simte linga el in momentul acela, ca doarme cu mine.
Tdi spune:
LA MULTI ANI MIKI!
Sa-ti raspund si eu la intrebare, si Alyssa mea a avut o perioada cand tragea des urlete in somn de saream ca arsi si nici nu mai puteam dormi apoi de la sperietura, a trecut de la sine uneori se mai intampla si acum. Eu cred ca viseaza, nu neaparat urat, ca ei plang din orice.
revin
Album Alyssa
bolgiumiki spune:
Luca de vreo luna urla ,dar aproape in fiecare zi si numai la somnul de la pranz.Am dat vina pe faptul ca amorteste deoarece nu sta o secunda locului si la pranz pica lat.O ora nu se misca deloc in timp ce doarme si dupa aia dai urlete.Si adoarme imediat la loc.Ma ingrozeste de-a dreptul.Ma uit la ceas cand se face o ora de cand adoarme ma duc langa el sa il iau din pripa ca sa nu apuce sa tipe prea mult.
tora97 spune:
fetele am nevoie urgenta de bona!!!!!
cea cu care stabilisem sa vina de miine m a sunat ca nu mai vine ca a-a angajat la o firma pe meseria ei!!! Ceea ce ne a bagat intr o imensa incurcatura!!!! Daca stiti pe cineva de incredere... va rog anuntati ne!!
Apoi, sa va spun ce am patit simbata.. inca ma ia cu fiori: Ies afara cu toate cele 3 fete, in curte fiind ma indrept citiva pasi spre dreapta sa arunc ceva la gunoi, Ana raminind cu fetele mari... AMINDOUA. Cind ma intorc Ana disparuse! Mi s a strins inima... Ana iesise in strada si o luase (noroc) spre stinga, pe trotuar (directia spre parcutz)Nici nu vreau sa ma gindesc daca ar fi luat o direct in strada (locuim pe o artera intens circulata (pe Pache) ori daca ajungea la capatul strazii, ce nu i prea departe de curte!
Inca am golul in stomac!!!
De spaima nici nu le am mai mustrat pe fete!
Pupici grasuni... pe fuga!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez