Copiluti de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
Mickyyy spune:
gusta, am citit, ai vazut ca am si raspuns, dar nu cred ca are sens sa ne agitam, krysta acolo nu vrea sa fie ajutata, ci doar compatimita. Asa ca eu zic ca ne racim gura de pomana.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
NewMami spune:
Elisor, cum mai esti? A plecat mami inapoi? Da-ne un semn de viata cand te simti in stare. Ma gandesc la tine
.
Anky, e misto patul. L-am vazut si pe aici dar eu as vrea sa ii iau lui Patrick mobila de lemn iar masinile-pat sunt de plastic aici. Sorry, n-am stiut ca m-ai sunat, lasa mesaj data viitoare. E greu cu diferenta de fus orar iar weekend-urile suntem pasari calatoare.
Ce-au crescut micutii tai, niste scumpi
.
Mickyyy, merci pentru lamurire cum stam cu patul supraetajat. Am auzit ca e tare greu de manevrat, mai ales cand esti si mica de inaltime ca mine
. Dar mi-ai dat o idée – daca iau pat supraetajat schimbat-ul lenjeriei il trec pe lista femeii care vine la curatenie
.
Lucas, desk-ul in camera lui Patrick nu o sa vada el computer asa de curand. Ala pe cand ajunge la scoala. Desk-ul va fi ptr. colorant, si alte activitati, nicidecum computer. Dar cred ca ii iau mai bine masuta mica cu scaunele in loc de birou. Camera lui Patrick e destul de marisoara, asa ca e loc de orice mobile iar noi nu o folosim de camera de joaca. Rar, inainte de culcare se uita in carticele sau isi mai face de lucru pe acolo. Avem jucarii la toate etajele, dar ocolesc sa ne jucam in dormitor. Asa nu se plictiseste si nici nu ma car pe scari cu ele. Am citit (o fi adevarat sau nu, habar n-am) ca nu e bine sa las copilul sa se joace in camera in care doarme. El trebuie sa invete ca dormitorul e pentru dormit.
La patul supraetajat topoganul mi-a placut cel mai mult si ca se poate juca pick a boo ca tare-i mai place sa se ascunda.
Lasa-l pe Matei ca o sa inceapa sa manance din nou, au si ei perioade mai proaste.
Gusta, uauuuuuu ce inalta e Mara
– fotomodel o faci. Multumesc ca ti-ai spus parerea in legatura cu dilema mea.
Blackpanterro, am reusit sa vad si eu filmuletul cu Aidan
. Absolut adorabil.
Cornelia, oare ce-l sperie pe Stefan? Se uita mult la TV? Incearca sa-l tragic de limba sa vezi ce-l face in timpul zilei. Poate gasesti cauza acestor vise. Saracuta de tine, Maria iar acum Stefan.
Fran, parca tu vorbeai de gradinita Montessori. Daca pana la toamana Patrick va fi potty trained (asta e una din requirements) va incepe si el Montessori. Sunt doar 4 ore dimineata, e mult mai scump dar face toti banii. Iar dupa-masa va merge la gradinita franceza, caci la scoala vreau sa-l dau la Scoala Catolica Franceza (engleza ca second language). Daca da Doamnul sa semene cu tati (stie vre-o 5 la perfectie) va invata limbi straine din zbor. Daca seamana cu mine ma voi bucura sa vorbeasca macar doua.
Soft de contabilitate, il am pe un CD, o sa cercetez optiunile cum ar putea ajunge la voi ptr. cine e interesat.
OanaC,??? sper ca sunteti bine si tu si Eva.
Ruxel spune:
Copiii vostri stiu sa raspunda la "cum te cheama" si "cati ani ai"? Daca o intreb pe Bia cum o cheama, raspunde invariabil ANA
, iar daca o intreb "cine esti tu" atunci raspunde Bia....sau cateodata tot Ana. La intrebarea "cati ani ai" nu raspunde deloc, sau daca raspunde spune ceva total aiurea.
Sa va mai spun cat este de figuranta? Daca nu vrea sa faca ceva, sau daca nu vrea sa ma bage in seama....isi da ochii peste cap......asa la modul "ce dumnezeu vrei de la mine", daca nu o las sa faca ceva isi pune mainile in cap si se lasa cu capul pe masa si multe multe altele. Este haioasa si cand face prostii.....mie imi vine sa o mananc si cand e obraznica
.
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire
babygirl spune:
Ema raspunde la ambele intrebari, Ruxel, dar numai daca o intreb eu.
Doar ca zice ca are 1 apoi sta pe ganduri si zice 2. De fapt nici eu nu stiu cum sa zica, asa ca am zapacit-o eu, cred.:)Necunoscutii n-au nici o sansa sa afle cum o cheama. Azi de ex. am fost cu Mihai sa facem un drive test. Pana s-au facut formalitatile Ema s-a asezat in scaunul din fata biroului unei tinerele care s-a aratat urgent interesata sa converseze cu fii-mea
Eu o priveam de la celalat birou cum ii facea "ordine" fetei pe birou. La un moment dat o intreaba cum o cheama, iar Ema striga catre mine:"Mamiiiiiiiii!" M-am apropiat de biroul unde stateau ele si am intrebat-o pe fii-mea:"Cum te cheama?" Asa a aflat si tanara numele Emei.![]()
Laptele: noi abia acum am trecut pe Dorna 0,1%. Pana acum ii dadeam Humana Jr. Drink. Noi am renuntat la biberon de luni bune. Bea dintr-o canita de ceramica cu cioc pe care trebuie sa i-o tin eu, evident.Sunt zile cand nu bea deloc lapte, altele cand bea mai mult.
NewMami spune:
Ruxel, eu cand il intreb pe Patrick cum il cheama imi raspunde "mine". pentru ca el cand vrea ceva totul este "mine - al meu", asa ca el a dedus ca asa trebuie sa-l cheme
. In schimb stie numele tuturor prietenilor din grupa de la daycare,educatoare. Colegii de grupa toti ii stiu numele, dar el spune ca e "mine".
La varsta spune "two" dar cred ca n-are nici o legatura cu varsta, ci cu faptul ca asta e numarul lui preferat.
andutzy spune:
Dragos stie sa spuna numai cati ani are, si anume sa ridice degetul aratator ca are "1", din nou la gesturi sta super....dar doar la gesturi...
Andra
16+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
fran spune:
Olga(mami de Maya)-hai ca am ajuns sa pun si eu pozele cu patul cu aparatoare
.Sunt aici. Uitasem de ele, dar a intrebat si Adriana de patut de toddler cu aparatoare-noi asa avem si suntem multumiti, desi inca mai pastram in lungul patului si saltelutza de la patutul de bebe(se vede intr-o poza-albastra), in caz ca-i vine vreo idee...![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Mickyyy spune:
Legat de raspunsul la intrebari simple.....habar n-am...sincer nu cred ca Daria stie cati ani are, eu n-am intrebat-o niciodata, o sa fac proba diseara
.
Raspunde la intrebari mai grele, face propozitii sau chiar si fraze, foloseste pronumele, timpurile verbelor (bineinteles, stalceste cuvintele, dar deduci cu usurinta ce spune), insa cred ca daca o intreb cum o cheama....s-ar putea sa nu-mi raspunda
.
De numarat habar n-are, stie doar "unu", iar pentru orice cantitate mai mare, foloseste "doi" sau "doua".
Nu se omoara dupa puzzeluri, toate care le-am avut le-a rupt, in schimb e-nnebunita dupa cuburi, dar construim doar turnulete si suntem experti in daramatul constructiilor facute de Malina.
Cam astea-mi vin acum in minte.....
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
crissu spune:
Si Iulia raspunde la intrebarea cum o cheama si cati ani are(doi) dar nu ptr toata lumea care o intreaba. A inceput sa lege si mai multe cuvinte, adica 2 sau 3.
I-am cumparat si eu pazzeluri din 4 si 6 piese dar se enerveaza teribil ca nu reuseste sa faca cum trebuie. In schimb castelele ii plac la nebunie si are si cuburi.
Referitor la lapte noi bem si acum Milumil 3 din biberon. Mi+e cam frica sa+i schimb iar laptele dupa faya cu dintisorul si aftele alea urate care le+a avut.
Androix spune:
Anky, bine te-ai mai aratat si pe-aici
Multumesc de intrebare burta creste eu cu drag ma ingras...
New Mami, si eu vreau softuletul. Cum se keama? Poate il gasim pe dc++.
Crissu, pai asta cica e regula de aur ca sa iesi din datorii, conform emisiunii lui Oprah: sa cheltui mai putin decat produci. Logic, ha? ![]()
![]()
![]()
Ruxel, votat!
Fetele, cu pisica aveti dreptate ca copiii le cam kinuie dar din pacate la noi nu e cazul. Animalul meu este de o salbaticie cum n-am vazut. Nu sta la mangaiat, eu n-am mai pus mana pe ea s-o mangai de cand am ramas gravida cu Filip cred, pentru ca o mangai de doua ori si apoi sare si te musca cu o rautate si o sete de iti da sangele siroaie, din senin. Filip n-a pus mana pe ea niciodata, nici s-o mangaie nici s-o chinuie pentru ca pur si simplu nu sta, fuge, e salbatica. Atata doar ii putea face s-o alerge prin casa, dar de prins n-o prindea niciodata si nici nu parea s-o terorizeze, ca nici eu nu-l lasam s-o alerge asa cine stie cat. Dar aseara nu i-a facut nimic absolut. Nici macar n-o alergase, ea statea la locul ei in cos pe hol iar el venea dupa mine la bucatarie si l-a atacat din senin. Nici macar nu a strigat la ea ca mai are obiceiul sa mearga sa converseze cu ea pe hol, ce i-o povesti el stie
Dar aseara nici macar n-a bagat-o in seama. Ma rog, e idioata. Oricum se va alege macar cu o manichiura foarte scurta si poate o vizita la vet s-o lase de tot fara gheare. As lasa-o si fara dinti
dar n-o s-o tin acum pe zama de pui, vorba lu' nea Marin...![]()
Azi am dat o fuga pana la munte, ne-am dat cu sania pe sorica in azuga si apoi am mers in sinaia la 1400 si am fi vrut cu telecabina pana la 2000 dar era 4 fara un sferta si la 4 era ultima telecabina jos asa ca nu mai era timp. Ne-am propus sa mai mergem o data, mai ales ca mie mi-a placut cu saniutza mult de tot
Evident fi-miu s-a pus pe plans cand l-am murdarit cu putina zapada, ca am pus o frana cam violenta ca altfel cadeam gramada amandoi. Vorba lui Mihai, am fost de coma, venisera "pantofarii" pe partie.
Revin sa pun si poze.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia