Copiluti de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Androix eu ziceam ca am ajuns sa cheltuim mai mult decat producem (nu stiu cum draq)
Astept pozele de la munte cu paltonarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Mama,dar scrieti nu gluma!!!Eu am somat putin ieri si azi.Ieri m-am documentat pe net vis a vis de infectiile urinare.Am avut o banuiala la Luca al meu.I se inrosise varful cocoselului si il ustura cand facea pipi.Bineinteles ca m-am gandit la cine stie ce infectie cu E Coli,iar seara l-am dat cu o crema cu antibiotic.Azi nu mai avea nimic.Nu am fost la medic inca ,dar cred ca a pus mana murdara si de aia se inrosise.Are prostul obicei sa stea pe oala si sa isi maltrateze cucul.Radem de el si ii zicem ca o sa ii dam si o revista Playboy sa se documenteze.
Azi mi-a luat o tranta destul d serioasa cu capul de gresie,iar dupa ce am citit la un alt subiect de o mamica care si-a internat fetita in spital pentru ca o durea capul,sotul deja a zis ca maine ii face programare lui Luca pentru tomografie ca sa ne linistim.Numai belele pe capul nostru.
Gabitza si Luca e campion la picatul din pat.Doarme cu mine si se tavaleste tot patul.De jur imprejur ii pun un morman de perne pe care le escaladeaza mai greu.
Ma ingrozesc cand vad cat de bine spuneti ca vorbesc copilasii vostri.Al meu NU VREA!!!!Nu are rabdare sa ne uitam pe carticele sa invatam animale sau culori.E tot un dute vino in toata casa.Daca ii cer un obiect il aduce,stie ce vorbim cu el sau ce ii cerem sa faca,dar nu vrea sa vorbeascaO trage pe chineza lui toata ziua.
Va multumesc inca o data pentru urari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Deci voi ma innebuniti pe mine cu cate fac copiii vostri. Micky tu cel putin m-ai dat gata. Cum adica sa spuna propozitii sau chiar fraze????
Andreea cand v-a apucat plecarea la munte? azi dimineata? asa ad-hoc?
Noi anul asta am fost o singura zi la munte care a fost de cosmar. A fost in ziua aia cand a nins mai mult la Bucuresti, insa la munte nu se mai oprise de mai mult de 24 de ore. Pe dupa-amiaza incepuse sa viscoleasca rau si ne-am hotarat sa ne intoarcem in Bucuresti. Numai ca drumul din Predeal pana la Bucuresti a durat 6 ore .

Mi-am culcat si eu plozii cu nitzica intarziere...adica pe la 9, pentru ca Bia s-a foit de m-a innebunit. Mai are inca un obicei cand se culca seara. Sta ce sta linistita pret de 5 minute si apoi vrea sa se urce pe mine, cu fata in sus. Si sta asa vreo 10 minute, timp in care eu trebuie sa o mangai pe cap si apoi se da jos la locul ei, mai vorbeste putin si adoarme.

Bia nu are rabdare deloc, si nici nu este atenta cand vorbesc cu ea. Incerc sa-i spun culorile, literele, cifrele, sa o invat diverse lucruri si nu este deloc interesata sau cel putin asa imi lasa mie impresia. Dupa un timp observ ca stie ceea ce eu ma tot chinuiam sa o invat, dar este chiar enervat sa vreau sa-i arat ceva si sa nu stea sau macar sa stea 1 minut atenta. N-ai sa vezi asa ceva.

Sambata incep scoala de soferi.....va mama mea !!!! Eu cred ca sunt anti-talent la asa ceva....dar am zis sa incerc totusi.

Alex si Bia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Micky am postat aproape in acelasi timp. Vad ca stam la fel la capitolul evolutiilor copilasilor nostrii.

Alex si Bia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Seara buna si de la mine, ca buna ziua nu mai apuc sa spun, am devenit pasare de noapte la calculator , citesc dar raspund doar noaptea.

Laura vroiam sa spun ieri seara, ca intzeleg durerea parintzilor, fratele meu a disparut dintre noi acum 11 ani, iar moartea a fost prosteasca, a alunecat pe scara si... dus a fost, avea doar 36 de ani si doi copii. Eu cred ca-i destinul fiecaruia, nu conteaza educatzia data de parintzi, libertatea sau prea mult bine.

Monu si Isabella mai urla noaptea, dar daca nu insista, o las si adoarme fara sa ma duc la ea. Dar somnul meu se duce pe ripa.

Adriana vazut filmuletzele cu Aidan, mama ce mai controleaza in sacoshe , scumpicel fooooccc, nu zic mai multe ca ma aude cuscra.

Nelia -ici pentru minutza vindecata a Agatei.

Ruxel eu am rezolvat trezirea cu apa, cind vroia sa pape lapte, iar acum o trezesc ziua dupa vreo doua ore si ceva de somn, ca altfel ar dormi mult si bine, mai plinge, dar macar doarme noaptea, asta cu mici urlete, dar fara papa.

Mikkky e vreo pasare, vreo biserica, vreun peisaj , ca ecografia stiam ca nu-i, pentru ca poza trebuia sa fie din 2006, iar atunci n-ai avut burtica.

Cornelia si a mea se trezeste de multe ori urlind si incepe sa spuna "niuuuuuuuuuu, niuuuuuuuu", deja am pus-o pe seama visurilor, dar e prea mica sa spuna ce si cum. Sanatate multa lui Stefan.

ChrisDun mergi si tu la un medic privat si fa-i analizele. Cum adica sa nu-ti dea trimitere ?

Anky ce frumos e patutzul pentru fetitze , dar deocamdata motzata mea va dormi tot in patutz, ca vad ca se simte bine acolo.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Gusta sa-ti treaca supararea.

Ruxel a mea nu spune cum o cheama, nu spune citzi ani are , vorbeste putzin, mai mult pasareste. Aaa, sa ma laud si eu ca a spus gaia, adica gaina
Nici a mea nu are rabdare sa asculte, acum vad ca a inceput singurica sa rasfoiasca cite o carte cu povesti, dar daca-i citesc, sau ii spun culorile, sau literele, numerele, pauza... ma enervez, asha ca n-o mai stresez, are timp si de astea.

Miki-ici lui Luca, sa-i treaca durerea de la capushor si sa nu aiba nimic grav.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Mikkky, poza se cheama "muntzii nostri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

[quote
New Mami, si eu vreau softuletul. Cum se keama? Poate il gasim pe dc++.
[/quote]

Uite aici link-ul: http://quicken.intuit.com/personal-finance/ (Quicken Basic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello, buna seara!
Am intrat pe mess, credeam ca am pierdut chat-ul, dar e clar, nu am retinut eu bine ziua.
Androix, ce misto, munte, vrem si noi, dar mai la primavara, cand nu va mai avea nevoie masina de pregatiri speciale...
Azi a fost zi de arsuri, dar din alea de-mi dau lacrimile, declarat, sarcina asta este de cel putin 10 ori mai grea decat a Dragos! Sotul ma intreaba "pana cand te mai chinui?", mi-e si teama sa-i recunosc gandurile mele negrea si anume ca poate asa o duc pana la capat. Dar atunci cred ca voi naste la 9,infiinteaza aia sectie de maternitate special pt mine

Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

Va multumesc mult pt complimentele la adresa plodului, mor de dragul lui cand vad ca imi raspunde la intrebari asa cum stie el

Fetele, sa nu va suparati pe mine daca nu raspund la toata lumea, io raspund numa daca am ceva de spus sau daca pot da un raspuns competent altfel nu ma bag...asa is io :)

Monu, felicitari grasunei, e ok, a recuperat foarte bine si va continua sa creasca!

Anky, nu locuim in State, suntem in Germania inca 3 ani.

Fran, da asa sunt barierele alea de pat.Dar ce nu stiu eu este daca sunt universale...s-ar putea pune si la un pat normal sau numai la pat de copii?

Andra, nu as vrea sa fiu in pielea ta...imi pare rau ca treci prin asa momente naspa dar gandeste-te la final

Miki, eu nu mi-as face probleme cu vorbitul, asa sunt copiii invata totul la timpul lor.Nici Aidan nu spune multe cuvinte corect, cele mai multe sunt pocite dar il inteleg si il corectez si tot repetam intr-una.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

http://www.dropshots.com/adrianayampey

Mergi la inceput