Copiluti de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzam spune:
Mickyyy, cred ca e poza cu biserica ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mickyyy spune:
fran, ai fost atat de aproape prima data
......
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
gabitzam spune:
Fluturele schilod? 
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Fluturele schilod?
nu

l-a nimerit fran
mai devreme!Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
gusta spune:
Buna la fete.
Am votat toti copii frumosi.
Va citesc in fiecare zi si acuma sa incerc sa va zic cate ceva sa vad daca mai imi merge neuroul obosit.
Gabitza cred ca Andrei se antreneaza ca Ruti cu cazutul din pat numai ca ultima data dupa ce a cazut nu a mai binevoit sa urce inapoi sa se culce ci si-a cotinuat somnul pe jos.
Loreen subscriu la ce au zis fetele ca Delia seamana cu tine.
monu imi pare rau ca nu te odihnesti dar sper ca in timp sa recuperezi.
Elisor sper ca esti bine si vizita lui mami ti-a facut mai bine.
Newmamy mie ultima poza imi place
Anky la patul masinuta ne oprisem si noi sa il luam dar am considerat ca e mai bine un pat normal de 2 persoane ca cu Ruti nu se stie niciodata.L-ai inscris pe Cristian la Peuter?
Flori nu ai zis cum ai rezolvat-o cu nasi.Si reactia lui Maya la pastilute e normala ,si ai sa vezi ca o sa treaca.
Tdi sa inteleg ca ai un pitic cu greutate nu gluma 19kg.Noi avenm numai 16 dar si 95 cm cred ca e cea mai inalta din grupa si sa stii ca si Mara tot asa face cu masa si alte lucruri ca Alessya.
danelutza sanatate la printesa.
Nelia ma bucur pentru Agata.
Androix,Crissu si Andra sper ca sunteti bine cu burticile si spper ca cresc frumos.
Numai stiu ce vroiam sa va zic ca si eu ca alte fete deja la a 3 cafea si imi cant singura ca viata e roz si tot asa numai ca buzele mele numai au gust de inghetata ci de ness cu cola.vreau sa zic ca am vazut poze aproape toate si filmulete .Trebuie sa va fac eu o poza cam cum arata sufrageria mea dupa o zi cu Mara si eu am ajuns sa le arunc repede in cutie ca numai are rost sa le sortez ca urmatoarea zi vor fi la fel.Sper sa intru mai des si sa mai las supararea la o parte ca tare imi lipsiti.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
babygirl spune:
ChrisDun, am vazut si eu documentarul pe Discovery taman dupa ce am aflat vestea. Asa este, se taie tot.
Crissu, n-am vrut se pun pe ganduri pe nimeni. Se intampla 2 cazuri la 1 milion!!!!
Multumim mult pt voturi. Azi am revazut pozele si am fost surprinsa sa constat ca suntem in top 10. Sincera sa fiu, sunt coplesita. Nu ma asteptam, nu asteptam... nici nu consider ca meritam sa castigam, dar ma bucur tare ca suntem printre primii 10. Poza are un mesaj destul de puternic, mesaj ce nu este scris acolo si care se leaga de chipul Emei care a topit cateva inimi care uitasera sa iubeasca, uitasera de tandrete. Nu mi-as permite sa spun mai multe aici, sa intru in detalii, doar ca sunt fericita ca a reusit sa uneasca, sa schimbe, sa destinda pe cei care au privit-o si apoi au iubit-o...Toate pozele din concurs transmit un mesaj, astfel incat este foarte greu sa alegi, iar noi, cei care votam, simtim ceea ce ne transmite o simpla imagine, dar pana la urma simtim ceea se potriveste sufletului nostru.E buna ideea ca se voteaza o singura data, este foarte bine ca lasa doar membrii DC sa voteze. La inceput am crezut ca va fi doar subiectivitate in votare, dar pana la urma asa cum pozele de acolo sunt atat de diferite, asa cum mesajele sunt diferite, si noi, cei ce votam suntem diferiti, iar ceea ce vedem ne face sa simtim alte si alte lucruri. Ma bucur ca pana la ora actuala n-au aparut polemici prea mari, ar fi si pacat. Pana la urma toate sunt poze "incarcate". Nu pt noi, cei care votam, ci pt cei care le-au trimis. Cele care reusesc sa ne starneascaun sentiment din suflet, fie duiosie, fie mirare, fie apreciere, fie tristete, fie admiratie, fie ce-o fi, sunt cele cu care rezonam. Oricum, ideea concursului este bine-venita tocmai pt ca nu este un concurs oarecare. Fiecare poza are o poveste mai mult sau mai putin dezvaluita, si prin asta, galeria pozelor este plina de sentiment.Mie imi face placere sa le analizez, sa patrund in ele, sa ma bucur de evenimentele pe care deja le-am trait( casatoria, nasterea, casa noua, vacanta la tara, etc), sa ma gandesc la cele pe care imi sunt straine (al doilea copil, gemeni, TRIPLETI, etc).. Este ca si cum as patrunde in lumea ideala in care lucrurile cu adevarat importante raman cele mai importante. Si ma simt bine sa ma uit iar si iar la pozele acestor necunoscuti pt ca imi arata doar CE ESTE CU ADEVARAT IMPORTANT IN VIATA.
gabitzam spune:
Gusta, chiar ca face antrenament
Azinoapte iar a luat-o la vale. Numai ca aseara i-am facut un morman de perne, pernute si un catel de plus, asa ca a cazut pe moale ![]()
Fetele, azi e miercuri, poate mai reusim un chatuletz mic diseara?
gusta spune:
Hai ca am mai citi forumul si sincer m-am enervat asa tare de ca am suflet si pun totul la el.Ati citit subiectul ala ajutati-o pe krysty .Am vazut ca mickyy i-a raspuns .Mi se pare strigator la cer cum poate un copil de 4 ani sa ia bataie ca nu imbraca mai repede.
gabitza euu as vrea diseara dar olandezu(boul) vrea sa mergem sa luam o mobila si nu stiu daca ajung pana la 9 cand incepeti chatul.Dar daca e vin si il las singur sa isi faca treaba ca tot se da destept cu mine.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
onixone spune:
Am reusit sa va citesc,deci sunt la zi cu ce se intampla.
Va apreciez fetelor ca aveti un stil de scris grandios.Eu nu ma impart cu timpul desi stau acasa nu pot sta atat de mult pe computer.De cateva saptamani daca Alex e in sufragerie, nu are voie nimeni la computer, el trebuie sa fie pe birou sus si noi sa ii dam pe niste website-uri de copii(printre care si cel dat de cineva aici cu mouse-ul pt copii) si ma dispera de viata.Deci nu pot sta foarte mult.Pe langa asta mai fac si contabilitatea la firma noastra, mai un telefon, mai rezolva o problema.Parca ma gandesc ca mai bine ar fi fost sa ma intorc la munca intr-un birou cu oameni, sefi etc...>imi vine sa rad ca atunci cand munceam nu puteam tine nimic altceva deschis pe computer decat ce era legat de munca(stiu ca multe dintre voi ar spune ca e mai bine sa lucrezi acasa).Poate din anumite puncte de vedere.
Noi suntem bine, alex inca nu face mari proggrese la vorbit.Tot asa o tine, mai repeta cuvinte noi, dar nu leaga cuvintele.
Inca probleme noaptea cu laptele asta.Am plecat intr-o noapte din dormitor in sufragerie, am inchis monitorul copilului si mi-am vazut de somn.Mi-am lasat barbatul la datorie.Am ras bine dimineata cand m-a intrebat de ce am plecat din dormitor.Si am zis:Ca sa nu dau divortz in urmatoarele luni.NU ai puteam de nervi si oboseala.
Precum cum vedeti...cred ca am o usoara depresie.Inchei aici ca sa nu va stric buna dispozitie Va pup si va doresc o zi buna tuturor.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
gabitzam spune:
Am citit si eu topicul acela, Gusta, iti vine sa musti din monitor.
De multe ori si renunt sa mai citesc subiectele de pe forum.