Copiluti de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
fran spune:
Buna !
Forentina-imi pare rau ca treceti iar prin stresul cu oxiurii...Legat de BCG-nu da imunitate totala-se apreciaza cam intre 50-80%, iar la unele persoane nu da deloc. Tata e un exemplu-a facut TBC la 3 ani dupa un BCG, eu am facut IDR-uri dupa BCG- nu aveam nici urma de anticorpi iar Iepu' a facut o cicatrice dupa vaccin foarte anemica, asa ca banuim ca e in aceeasi oala cu noi. De fapt eu am banuit ca au uitat sa-i faca in maternitate
, ca nu vedeam nimic pe manute gen vaccin, dar dupa 3-4 saptamani a inceput sa se vada o vaga urma si la ea. Din cauza asta pedi ne propusese o revaccinare dupa ce face un 1an- apoi s-a razgandit tot ea-ne-a zis ca mai nou se banuieste ca doza de vaccin pt 0-6 ani e buna doar pt. grupa 0-1 an. Dar doza mai mare e riscant sa-i faca
, asa ca a ramas in coada de peste. Acum ne-a propus sa-i facem si ei IDR si apoi gamaglobulina. Asta a fost prin telefon, sa vedem ce ne zice la consultatie.
Greutate:Iepu' are 10,5kg. La 1 an a avut 9Kg, iar pedi ne-a zis ca daca face 11 pana la 2 ani-"ne trece clasa". Mananca bine dar putin.
Vreau sa zic ca mananca de toate-mai putin cereale-dar ii plac pastele, painea, mananca cu pofta...dar se satura repede. Pe mine in legatura cu greutatea m-a linistit Stamate -i-a facut o eco la abdomen pe la 5 luni-eu ma plangeam de greutatea ei si el de colo-"da' dvs. cate kg aveti?" ."45-zic", "a, deci am incheiat discutia
"
Ralwka-toate locurile de joaca, nisipul, pamantul...sunt surse de contaminare cu oxiuri. Dupa ce a bagat mana in nisip e tare greu sa o stergi imediat pana sa o treaca peste gura, nas...tata o sterge in parc de 3-4 ori pe maini cu servetele antibacteriene-dar faptul ca nu a facut nimic pana acum tine mai mult de noroc, cred.
Adina -te dadusem disparuta, azi am intrat hotarata sa intreb de voi. Imi pare tare rau de prietena ta. Dar apropo, de ce a ales sa nasca la Cluj?
In legatura dantura-noi mai asteptam 2 masele si GATA. Da' nu cred ca primim vreun premium pt. asta...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Mickyyy spune:
neata si de la noi.
si eu am votat, emma si tony, au fost singurele pe care le-am recunoscut, desi le-am frunzarit pe toate.
Cred ca am vazut-o si pe androix sub brad....ma-nsel cumva?
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
gabitzam spune:
Adevarul e ca s-a transformat in concurs de frumusete pentru copiii, cel putin multi au luat-o in felul asta. E oarecum normal, fiind un site despre copii in principal, si clar ei sunt reprezentativi in mare masura pentru anul 2006 in viata tuturor.
Si au am studiat toate pozele, am votat toti puiutii nostrii si am votat si alte poze care mi-au placut.
Am vazut ca Adina si Ruxel sunt in top 10.
PIna acum pe locul intai este poza cu tripletii. Am citit si povestea lor si m-au impresionat, cred ca ei vor castiga. Stiti povestea lor? Cu mamica de stia ca are gemeni si la nastere au fost 3? A mai aparut o puiutza pitita dupa puisori ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ChrisDun
Dati, va rog, link-uri cu pozele pe care vreti sa le votam... cate am voie sa votez? Scuze intrebarea prosteasca, dar n-am timp sa caut pe forum dupa regulament si altea alea...
Bagi 5 puncte si votezi toate pozele

loreen spune:
Am votat si eu copilasii...il vedeti si pe Tony pe la pagina 30...
Azi nu-s buna de nimic...aici la servici este o atmosfera plina de tristete...iar noi astia cu copii suntem de-a dreptul sfasiati de durere desi multi nu o cunosteam pe ea...
Adina am vrut sa-mi vindec ranile si m-am uitat la pozele vostre...tare frumoase se face Ema...acolo unde-i imbufnata este mirifica...asa era si Bianca mea mica...iar acuma tremur gandindu-ma ca cineva ar putea profita de asta...
Delia are 15 dinti...mai lipseste un canin si restul de molari
Florentina este inevitabil daca e sa se contamineze si Patrick...mai bine intrebi pediatru cum ai putea sa-i oferi o profilaxie...
Olgutza io v-am votat ieri pe toate trei,inclusiv pe Tony schiop...
Nici nu mai stiu ce-as mai fi vrut sa spun...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Adevarul e ca s-a transformat in concurs de frumusete pentru copiii, cel putin multi au luat-o in felul asta. E oarecum normal, fiind un site despre copii in principal, si clar ei sunt reprezentativi in mare masura pentru anul 2006 in viata tuturor.
Si au am studiat toate pozele, am votat toti puiutii nostrii si am votat si alte poze care mi-au placut.
Am vazut ca Adina si Ruxel sunt in top 10.
PIna acum pe locul intai este poza cu tripletii. Am citit si povestea lor si m-au impresionat, cred ca ei vor castiga. Stiti povestea lor? Cu mamica de stia ca are gemeni si la nastere au fost 3? A mai aparut o puiutza pitita dupa puisori
care-i povestea cu tripletii? vreau si eu un link.....
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
gabitzam spune:
Uite aici, Mickyyy: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869
loreen spune:
Fran si eu sunt extrem de sensibila la IDR-ul ala nenorocit...de mica faceam niste reactii imposibil de masurat si de luat in seama...imi spunea asistenta de la scoala ca nu o sa am probleme niciodata ca am prea multi anticorpi...ultima oara cand mi-au facut injectia aia ,prin 1998,am ajuns la Spitalul Militar Central ca -mi paralizase mana stanga si devenise cianotica...am zis ca nu ma mai prinde nimeni la asa ceva...
Am avut toata copialaria mea toat gama ,sau aproape,de afectiuni pulmonare,de la bronsite la apa la plamani,aprinderi pneumonii...cate una de fiecare...de ma mir ca inca ii am curati si in satre buna de functionare
M-am invrednicit si eu sa scanez poze cu mine mica ...sau cu Delia
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Teodora e aici
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10
Eu stiam de Tony si Ruxel, cand am pus eu pozuca erau doar patru pagini:) Intre timp mi-a zis si Adina de Ema
Am asteptat mult sa inceapa ziua votarii, diseara ma ocup de asta.
De raspuns ma ocup mai pe seara.
pup
Pozele mele
Ruxel spune:
Si fetele mele sunt aici...se numeste Iubire:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16
Ruxandra
www.dropshots.com/Ruxel
votati-ne aici: Iubire
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16