Copiluti de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele cu copiii in concurs, bagati aici linkul sa va votam

Andrei iar a cazut din pat azinoapte. Deja a inceput sa se obisnuiasca, de data asta nici n-a mai plans, s-a sculat si s-a urcat la loc linga mine, mi-a cerut apa si a adormit la loc instant. Noroc ca este foarte-foarte jos patul. Ce sa-i fac daca face tumbe prin pat? De cate ori ma trezesc il trag de la margine dar se intampla sa se si rostogoleasca. Sau il gasesc cu picioarele atarnand pe afara, intr-o dimineata era in genunchi si cu capul pe pat. A vrut sa se dea jos din pat dar pe drum a adormit la loc

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=20" target="_blank">aici puteti vota papadia, moda.jpg, pag 20. gabi, merci pt idee.inca nu stiu cine mi-a facut surpriza, dar a fost complot de familie, cred! eu una as fi pus poza cu razvanel la picioarele emei, dar poza cu caciulita de blana este preferata mea intr-adevar.;)
olga, votat toni si piciorusul in ghips.
ruxel, minunata poza. drept dovada voturile! sunt cateva poze acolo absolut minunate. am vazut ca au prelungit per.de votare pana in 2 martie.

Avem si poze cu ema la 20 de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Offf... iar am ramas in urma cu cititul.

Promisesem ca intru sa va mai povestesc despre noi, acum am putin timp si m-am hotarat sa scriu inainte sa citesc ca sa fiu sigura ca apuc!

Noi am trecut peste o raceala destul de rea, cel mai nasol a fost ca a luat si Patrick iar eu am fost cam stresata de frica sa nu faca complicatii. Acum e mai bine insa inca mai haraie si parca respira un pic mai greu.

Iar vestea cea mai rea este ca Maya are oxiuri! Sunt disperata! E slaba, nu mananca, iar acum dupa ce i-am dat o pastiluta de vermox mi se pare cam agitata - e maraita si se scarpina intr-una la nas.
Plus ca nu stiu ce as putea sa-l feresc pe Patrick sa nu ia si el! Hainutele lor sunt spalate la temperatura mai mare si calcate de fiecare data... dar Maya de cate ori are ocazia ii ia suzeta lui Patrick si o baga si ea putin in gura.
Stiu ca trebuie sa luam si noi tratament - insa nu stiu ce as putea lua eu sa nu fie contraindicat cand alaptez!

Va pup mult, aveam sa va spun cate ceva unora dintre voi dar nu vreau sa sar pe cineva... asha ca ma apuc de recuperat si revin!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adina la capitolul dintzi, avem numarul 16

Teddy vino la mine, ca-i cald si soare

Gabitza -ici la juniorul cazator din pat.

Florentina sanatate multa, nu ma pricep ce sa iei pentru oxiuri, dar cred ca la farmacie ar trebui sa fie medicamente indicate in timpul alaptarii.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Off, Adina, acum am citit de Sorana. Imi pare asa de rau ca trece prin asa ceva. Multa sanatate sa-i dea Dumnezeu.

Fi-miu numara pana la 3 zice: unu, tei!

Nici nu stiu cate masele are. Dintii cred ca i-au dat toti, cel putin sus, iar masele cred ca are vreo 4 sus si 2 jos. Nici nu stiu cand s-a umplut de dinti si masele.
Tocmai are iar muci, am inceput iar cu nurofen. E drept trecuse ceva vreme de cand nu mai patise nik... A, si incep sa=i caut pat, nu mai rezist pana pe 21 martie

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata... mai pe la pranz Ce mult ati scris... eu nu reusesc sa tin pasul.

Dati, va rog, link-uri cu pozele pe care vreti sa le votam... cate am voie sa votez? Scuze intrebarea prosteasca, dar n-am timp sa caut pe forum dupa regulament si altea alea...

fetele si le doresc multa sanatate bolnaviorilor.

@later edit: si cate puncte bag la poze ? E bine 4 sau trebuie 1 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, trebuie 5 !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Chris, poti vota fiecare poza din concurs daca vrei, cu note de la 1 la 5, bineinteles ca 5 fiind maximul. Nu ai voie sa votezi o poza decat o singura data. Si inca ceva..nu voteaza decat membrii DC care sunt logati.
Eu am stat azi 30 de min sa vad toate pozele. Cred ca am punctat jumatate dintre ele si am dat note intre 2 si 5.Sunt multe poze reusite, multe spun povesti frumoase, sunt poze artististice, momente inedite,fel de fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

si eu sustin ideea lui Chris.
bagati link-ul unde sunt copii nostri sa punem repede 5.
pina acum am votat ruxel si adina.
cine mai are????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Noi suntem aici
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=30
Eu clar am pus poza care reprezenta anul trecut, nu una super frumoasa.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput