Copiluti de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ruxel ce mai faci? Am votat fetele .
Si pe Ema am votat-o ca e mortala.
Eu nu prea am mai scris caci incercam sa recuperez cu cititul dar mi-e aproape imposibil. Daca apuc sa raman in urma s-a zis cu mine.
Iulia are 4 dintisori sus si 4 jos plus patru maselute, doua sus si doua jos. Nu i-a mai iesit un dinte de vreo 5 luni cred.
Revin cu raspunsuri mai multe ca am mancarica ptr pui pe foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

neata si de la noi.

si eu am votat, emma si tony, au fost singurele pe care le-am recunoscut, desi le-am frunzarit pe toate.
Cred ca am vazut-o si pe androix sub brad....ma-nsel cumva?

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mickyyy, io nu sunt in concurs. Atata m-am coit sa aleg o poza pana s-a inkis dreq si mama ei de inscriere
Si eu v-am votat pe toate cele pe care v-am identificat: adina, cloreta, olga, mai e cineva?
Gabitza unde ai gasit povestea tripletilor?
Pana sa trimit mesajul asta Filipu si-a furat o super zgarietura de la pisica, pe fata si in apropierea okiului. Sunt foarte necajita iar pisica si -a semnat biletul de plecare. Asa agresiva n-a fost niciodata cu Filip

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cuscra, bine ca e bine cu Eva...Doamne cat m-am mai gandit la voi....Am vazut filmele, ce bine numara, draga de ea.

Tora, mi so strans inima cand am citit de Ana....Bine ca nu s-a intamplat nimic...

Nelia, am vazut pozele, frumoase fete!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Androix mai sunt si ale mele in concurs .
Crissu ce dumnezeu sa fac.....ca si celelalte mamici incerc sa ma descurc cu caprele astea doua. Sunt in cautare de bona, pentru ca nu se mai poate. Azi a trebuit sa o scol pe Bia si sa o duc pe Alex la scoala, pentru ca nu avea cine sa o duca. Daca ploua, ningea, era viscol...sau mai stiu eu ce? Chiar nu aveam ce sa fac si trebuia sa o duc pe orice vreme...bineinteles cu Bia dupa noi, ca aici era problema mea !
In rest, Bia este un mic dracusor; este foarte comunicativa, si facand comparatie cum era Alex la varsta ei....si chiar si acum......este maaaare diferenta. Alex era timiditatea intruchipata.

Vorba Adinei, Bia este cu NU in brate...si il spune atat de tare si de raspicat !!!

Ma tot cauta astia de la servici sa ma intorc si eu nu stiu ce sa fac. Nu ca nu vreau sa ma intorc la servici, ci eram hotarata sa nu ma mai intorc la ei. Ma tot aburesc, ca s-au mai schimbat treburile pe-acolo, ca se dezvolta, cas i-au schimat optica fatza de angajat, etc....si mai ca ma paste sa ma duc.

Alta problema pe care o am, si nu stiu daca mai este cineva in situatia mea: Bia mananca noaptea. Sunt luni de zile de cand se intampla chestia asta. Azi noapte a mancat la 1 si la 4 . Nu exista noapte sa nu se trezeasca.....mai am putin si o iau razna.

va pup pe toate

Ruxandra

www.dropshots.com/Ruxel

votati-ne aici: Iubire
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Androix-nasol, dar i-a facut Filip ceva? Iepu' ne tragea pe noi de mana ca sa ne duca pe unde vrea ea prin casa si daca Mao era prin zona incerca sa-l aduca dupa noi...de coada. Am tot incercat-si eu si pisica-sa nu ajungem la scandal, dar pana la urma, incoltit intr-un colt-a atins-o-cu laba, fara ghiare cred ca a vrut sa dea, i-a lasat o urma mica pe piele. De atunci a invatat Iepu' lectia-coada nu e mana pisicii. Si am tot invatat-o sa-i faca "draga-draga"-cu o mana il mangaie si cu alta il trage de mustati...Tu faci cum crezi ca e mai bine, dar daca pisica a dat cu laba incoltita fiind, eu i-as mai da o sansa...si probabil ca si Filip o sa se fereasca de ea de acum incolo..
Loreen-la mine e invers cu IDR-nu apare nici un fel de reactie-adica anticorpi nema, nici dupa BCG...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Si fetele mele sunt aici...se numeste Iubire:

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16

Ruxandra

Am votat poza trimisa de ruxel fara ca macar sa imi dau seama ca e a ei, mi-a placut enorm si fost una din primele poze votate.
Felicitari, ruxel, , sa-ti traiasca fetele.

Si noi am trimis poza.....dar nu e cu nici una din fete, sic !
Dau o cui o recunoaste, oricum n-o sa iasa in nici un top!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Sunt un anti-talent la mancare. Ieri m-am hotarat sa fac gulii umplute si am cumparat 8 gulioare mici dar 2 tavi de carne . Am pregatit carnea si normal ca a intrat un sfert cantitate in 8 gulioare. Unde sa fug la 10 seara sa mai cumpar extra gulii, am facut meat balls si a iesit la sfarsit o mancare gen perisoare cu ceva urma de gulii si sos de smantana. Si am mai stat si pana la miezul noptii sa o gat. Si daca tot am asteptat dupa mancarica am avut timp si am mai adaugat poze noi cu Patrick (decembrie, ianuarie, februarie) in albumul de pe Yahoo contul comun.

Apoi m-am dat pe Internet sa-I caut mobila caci in vara de ziua lui vreau sa-I schimb camera ca nu mai e baby. Am baietel mare deja.
As vrea asa ceva: http://www.roomstogokids.com/index.cfm?fuseaction=ktg.showRoom&roo_ID=2160 dar in loc de dulap cu oglinda, desk-ul asta: http://www.roomstogokids.com/index.cfm?fuseaction=showItem&ipac_id=8867 . ce nu-mi place e ca tema e Winnie the Pooh si cred ca dupa 2 ani sunt cam mari puiutii nostril pentru Winnie. Apoi mai este: http://www.roomstogokids.com/index.cfm?fuseaction=ktg.showRoom&roo_ID=3113 si la fel schimb corpul cu oglinda pe un desk (http://www.roomstogokids.com/index.cfm?fuseaction=showItem&ipac_id=12290). Cel mai mult in schimb imi place asta: http://www.roommagic.com/boys_like_trucks.cfm si cred ca e sic ea mai potrivita pana face Patrick 7 anisori (adica urmatorii 5 ani).
Asta ca sa nu zic ca am stat degeaba pana la miezul noptii. Dati-va si voi cu parerea, ca nu stiu pe care sa o aleg.

Babygirl, multa sanatate Soranei, sa se faca bine cat mai repede caci Razvan si Darius au nevoie de mami a lor. Cat ghinion a avut saraca fata. Intreb si eu ca si Fran, dar de ce s-a dus sa nasca in Cluj?

Danelutza, pai daca apa aia de munte face minuni la rinichi, bag comanda la tine. I-a mai recomandat un prieten sa bea o perioada buna numai apa plata (nu apa minerala, nu filtrate, ci apa plata). Poate ajuta. Oricum dureriile sunt groaznice si saraculs-a dus singur la Emergy caci n-am gasit in cateva minute pe cineva cu cine sa-l las pe Patrick.

OlgaMustata, eu ma duc dupa schema din State cu vaccinurile ptr. Patrick (ca acolo e pediatrul lui). Asa ca am facut si hepatita A (necesara mai ales daca mergeti in Mexic, Caraibem Republica Dominicana) dar si hepatita B.
Dimetapp-ul de aici lui Patrick nu-I ajuta deloc. Mult mai bun e Robitussin de la voi. In schimb Vicks de bagat in priza e tare bun. Aseara I l-am pus lui Patrick in camera in priza si a putut respire usor, a dormit pana dimineata neintors.

Florentina, oare cum face rost Maya de oxiuri atat de usor ? Nu pot sa-ti dau nici un sfat ca habar n-am ce exist ape piata romaneasca pentru asa ceva. Sanatate multa micutului Patrick.

Androix, intrebai zilele trecute daca mai e cineva care tine banca – cheltuielile. Da, eu si sincer chiar daca imi ia o gramada de timp (o fac de 6 ani de zile cel putin o data pe saptama) nu stiu cum m-as descurca fara. Mai ales aici unde e asa de usor sa sari calul si sa te bagi in datorii din care greu mai iesi. Toata lumea iti ofera tot felul de oferte tentane foarte usor fara sa-I intereseze daca poti plati. Nu pot spune ca am economisit mai multi bani tinand aceasta, dar macar stiu pe ce s-au dus banii. Am un soft foarte usor de folosit si e chiar o placere daca nu lasi sa se adune prea multe chitante. Sincer nu m-as putea descurca fara cu atatea plati si cheltuieli.

Am votat copilasii din concurs .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Olga, eu am refuzat vaccinul de hepatita A, o sa il facem dupa 3 ani.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Ruxel-adica bea lapte, sau mananca...solide? Asa fac cei care nu manaca destul ziua-cazul nostru- sau marii fomisti. Adica daca le dai apa cum zice la carte se trezesc continuu, toata noaptea, sa-si ceara portia...Iepu' bea lapte pe la 2 si marea noastra realizare e cam reusit sa-l amanam -fara alte treziri adica-pana pe la 3,30-4. Sper ca pana incep serviciul sa-i imping laptele spre 5, ca oricum la ora aia o sa ma scol...
Monu-pt. hemoroizi sunt si geluri mai putrenice decat hemorzon-ul, gen ULTRAPROCT(trebuie insa sa vezi cum e cu alaptatul, desi nu cred sa fie probleme de la un gel). In timpul sarcinii si dupa eu am luat GINKOR FORT pt. prevenit hemoroizii. Se pot lua sigur si daca alaptezi-sunt pastilute. Destul de eficiente zic eu...
Ma bucur ca ati avut noroc cu bona.Plec si eu la votat copii frumosi.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Fran cand spun ca mananca noaptea ma refer la lapte. Il cere in mod special. Daca ar manca mancare solida m-as impusca. Mananca destul si in timpul zilei,cel putin eu asa consider. M-am gandit si eu ca poate nu se satura ziua, dar ea manaca o masa solida inclusiv la ora 7, iar apoi la 8 bea un biberon de 350 ml de lapte. Si cu toate astea ea mai vrea sa manance noaptea. Eu cred totusi ca la ea este o chestie psihica, nu ca ii e foame. Dar daca nu ii dau, daca incerc sa o linistesc incepe si se ambaleaza de numa-numa. Iar daca plange prea mult...in cele din urma vomita.

Micky merci pentru aprecieri.

Ma duc sa o pregatesc de culcare ca la ora 20 o bag in asternuturi.

Ruxandra

www.dropshots.com/Ruxel

votati-ne aici: Iubire

Mergi la inceput