***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor, Andradap ce burtica frumoasa ai...cred ca erai slabuta cand ai ramas...eu am doar 24sapt si arat ca tine la 27 :(...cred voi ajunge asapana voi naste.Acum am 65kg.si 1,60cm.

Byu 23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ce grea e viata asta fetelor...iar m-am intristat..acu a venit tata de la tara, l-a adus pe bunicu la baie...asa mi-e de mila de el, nu stiu ce sa zic, sa nu gresesc...ma tin tare sa nu plang, ca nu vreau sa planga si d-lui...a ramas atat de singur...nici macar vecini nu prea are pe acolo de o varsta cu el, cam toti au murit..
Chiar ziceam ca si eu mai stau singura acasa, dar va am pe voi, il am pe sotul meu pe care sa il sun daca ma plictisesc sau mi se face urat singura.....dar el saracu....
Ce faci bunicule? Asa si asa...zise cu o privire abatuta...
Gata, acum am reusit sa va intristez si pe voi...sa imi fie rusine...

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Byu

Dianalaura, fii putin egoista si gandeste-te la tine, sau altruista cu puiul tau si gandeste-te la el... Nu mai suferi. Fii bucuroasa ca mai e putin si o sa-ti tii puiul in brate, pentru care trebuie sa fii mereu senina, fericita si BINE DISPUSA!!!

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Byu, tot pe site... gasesti poze si cu burtik mea de 22 si 24 de sapt...
Atunci nu prea aveam cu ce ma mandri...acum in schimb...

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Multumesc andrada de incurajari....dar e atat de greu..oricum, o parte din sufletul meu s-a dus cu bunica...si niciodata ziua mea nu va mai fi la fel (eu sunt nascuta pe 7 iulie, bunica era pe 6 iulie, si ne sarbatoream intotdeaua ziua impreuna, pe 6, chiar daca pe 7 sau in weekend eu imi sarbatoream cu prietenii). Stiu ca viata merge inainte, durerea se va diminua cu trecerea timpului, insa nimic nu va mai fi ca inainte...eu imi doresc doar sa ajung si eu sa traiesc o viata lunga si frumoasa, ca si bunica, si sa ma bucur de nepoti si stranepoti....bunica a apucat 10 stranepoti, si inca 3 sunt pe drum (de la 2 verisoare si al meu).

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

scuze de exprimare, stiu ca negarea negatiei este o afirmatie...(nicioadata nu)

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

hai ca incet incet dovedim astazi si capitolul asta....voi ati vazut ce putine capitole au mamicile de martie-aprilie?

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

He-he-he...eu am mai zis-o...plus de-asta...sunt mai multe ca noi...cel putin cele inscrise pe listutza... poate in schimb sunt mai puitne active...sau cele active nu sunt la fel de active ca noi :D

www.youtube.com/watch?v=dAqgI0NSxDg" target="_blank">FILMULET

PS:Recunoasteti protagonistul???

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna ,mamici!

Vad ca incep insomniile incet-incet!Eu ma trezesc in fiecare noapte de cel putin 3 ori si abia mai adorm pe urma!Dimineata dorm un pic mai bine vreo 2 ore!

Am fost si eu la cumparaturi mai devreme si mai incolo ma apuc de o musaca!

Week-end placut, burtici!

Am intrat si eu in sapt 28!
28+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Fetele am gasit acest site http://www.midwiferytoday.com care mi se pare interesant. Eu m-am plimbat pe likurile din dreapta de la "Find more articles" si am aflat de ex. ca bebelusilor le place lapticul nostru atuncicand mancam usturoi[:d]

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput