***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 24
pauly spune:
andradap ce frumoasa esti!!!acuma ti-am vazut pozica facuta inainte sa iesi in oras.
dianalaura distractie placuta la botez.
iar in privinta bunicii te inteleg perfect...azi dimineata mi-a murit bunicul
dupa o lunga suferinta
(era bolnav de ciroza).deci ptr el mai bine ca sa sfarsit suferinta si Doamne Doamne la luat la el.
sunt trista dar sunt constienta de faptul ca era inevitabil.
incerc sa-mi concentrez toata atentia asupra micutei din burtica si a sotului meu scump.nu am sa ma duc la inmormantare ptr ca ar trebui sa merg 700 km cu trenul pana in Moldova, si nu vreau sa risc nimic cu sarcina mea mai ales ca am simtit intepaturi...si mai ales ca stiu ca as plange si m-as necaji daca m-as duce sa particip la inmormantare.
i-mi cer scuze daca v-am indispus.
va pupacesc pe toate...nu plec de pe net...mai revin sa scriu..sa va raspund..![]()
23+
Riana Alessya
bebelina mea
dianalaura spune:
condoleante pauly....poate si asta imi face suferinta mai grea, faptul ca am crescut cu ei, si acum merg 1-2 pe saptamana la tara..sunt aproape..sunt 15 km de la mine din fata blocului pana in curte la bunici....
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
andradap spune:
Pauly, imi pare rau pentru bunicul tau!
Condoleante!!! 
Dar... ca sa va (Pauly si Dianalaura) mai inveseliti puteti sa va uitati la acest www.youtube.com/watch?v=dAqgI0NSxDg" target="_blank">FILMULET... si sa-mi ziceti pe cine recunoasteti ![]()
Alyna24...tu recunosti???
Eimotto...multumim pt. site!!! ![]()
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
pauly spune:
pup fetele..si va multumesc.
andradap ii Antonio.!!!!!!!!!!!!!!

23+
Riana Alessya
bebelina mea
dianalaura spune:
...Antonio e ca si Stefy al meu...ridica burta cateodata..si acum mi-a dat un sut....pacat ca se incarca cam greu, si merge tot cu intreruperi (asta poate si din cauza netului meu).
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
eimotto spune:
Pauly, Diana
incercati sa fiti tari pentru bb-lusi.
Eu tot bananai pe site-ul ala si am citit ca NU este recomandata alimentatia lipsita de sare in sarcina, nici in cazul tensiunii marite.
Salt restriction during pregnancy limits the normal expansion of the blood volume, with disastrous consequences. Depending on the degree of sodium restriction and the subsequent blood volume limitation the placenta may: * grow slowly, or not at all,
* develop areas of dead tissue (infarcts) that cannot function,
* be unable to accomplish the transfer of nutrients to the baby,
* even begin to separate from the wall of the uterus, causing hemorrhage and cutting off the baby's oxygen supply.
Under these conditions, the baby's growth, development and even life are imperiled.
* High blood pressure--when salt is restricted below body requirements, the kidney reacts by releasing a hormone, renin, into the bloodstream. Renin influences other hormones which, in turn, cause the arterioles to constrict. The effect is to raise the blood pressure since the same amount of blood is being pumped with the same force through a smaller opening. The obstetrician worries about high blood pressure since it often accompanies one of the most dangerous pregnancy diseases, toxemia. By putting the mother on a low-salt diet he can *cause* hypertension where there was none before.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
28+
Fasolica din burtica si Poze
eimotto spune:
Antonio miscaret rau
. Da Luky nu are treaba cu burtika ta?
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
28+
Fasolica din burtica si Poze
dianalaura spune:
http://www.youtube.com/watch?v=wKgJ-wANQc4
asta l-ati vazut? foarte frumos realizat!
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
andradap spune:
Eimotto... NICI NU TREBUIE sa nu consumi deloc sare.... DOAR ca atunci cand ai hipertensiune TREBUIE sa eviti EXCESUL!!! Si sa ai un regim hiposodat... asta nu inseamna ca lipseste sarea TOTAL
...doar ca este mai putina... ![]()
Ooof... imi pare rau ca nu l-am prins eu intr-o faza mai miscareata... dar... nu am cum sa filmez... 
Lucky se uita la burta mea... dar eu il tin la respect... Cand e cu mine acasa sta cuminte, nu se prea misca de la locu' lui... Cand apare sotu', e nebunie... 
Dar si la voi se misca asa intr-una???
La mine are doar pauze de cate 2 ore cand se odihneste... asta ziua ca noaptea parca misca non-stop, mai ales cand mai scap si eu si DORM putin pe burta
, ca deh era stilul meu preferat de dormit inainte... 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio