***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 22
andradap spune:
Mihamora, mersi 
Te-am trecut in listuta cu Dominic 
PS: si asteptam poze si cu burtik ta
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28 cu
Antonio
Am editat pentru ca azi am implinit 28 de saptamani!!! 

Florentina Roman spune:
Buna dimineata!
Da ce matinale sunteti! Andrada, cum reusesti?Eu daca ma culc tarziu, ma trezesc la fel de tarziu sau sunt nauca toata ziua...
Mary lou, cate tratamente a trebuit sa faci...am si eu o prietena care a facut FIV si care a nascut anul trecut 2 gemeni, dar a facut tratamente indelungate, de vreo 7-8 ani se chinuia...
Mie mi-a fost greata ieri toata ziua, chiar si azi dimineata am avut o usoara senzatie, dar mi-a trecut dupa ce am baut o cafeluta mica-mica cu lapte.
Ma ingrijoreaza tusea asta care nu-mi mai trece...ptr ca trebuie sa gasesc repede un scaun pe care sa ma asez, altfel am impresia de presiune pe col, nu stiu cum sa explic....
Aseara m-a intrebat Tudor ce-o sa manace bb cand va iesi afara din burtica... Era ingrijorat ca inca n-are biberon...
Dolo, bine-ai venit!
26+ si Tudor(5.07.2002)
andradap spune:
Florentina si eu ma mir ca NU am somn.... si sunt plina de energie... dar NU am ce face!!!
Inainte eram o lenesa... si dormeam cat mai mult... Acum, cred ca ma pregatesc pentru perioada de dupa anstere cand vom dormi destul de putin ![]()
Ce scump e Tudor, foarte grijuliu, ca un adevarat fratior mai mare!!!
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
Florentina Roman spune:
Eu, dimpotriva, eram foarte activa, ma culcam foarte tarziu si ma trezeam devreme chiar si la sarcina cu Tudor...Si nici macar dupa ce am nascut n-am putut sa dorm, picam de somn, dar nu puteam inchide ochii, mai ales ca observaseam ca daca-l pun pe bb pe burtica, nu mai plange de colici. Si stateam sa-l pazesc...
26+ si Tudor(5.07.2002)
andradap spune:
Conform www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html" target="_blank">ACESTUI SITE acum ca am implinit 28 de saptamani, ar trebui ca puiutul meu din burtik sa cantareasca 1 Kg ![]()
Fetele, care in jur de 28 de sapt. ati facut eco... cam cat de "mare" (cate grame) avea bebe-ul vostru???
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
dianalaura spune:
SAlutare!
Am revenit si noi...am fost putin prin oras, la cumparaturi. V-am spus ca maine ma duc la botez, am cumparat de miercuri cadoul, dar uituca de mine....azi mi-am dat seama ca nu am luat nici hartie de impachetat si nici plasuta de cadouri. Si am luat si o felicitare tot azi, pentru ala mic, in care o sa punem si banii.
Ai vazut Andrada ce singura m-au lasat fetele aseara...m-am suparat si eu pe ele si m-am uitat la un film, si a profitat sotul saracul si el un pic de calculator, ca nu prea are loc de mine...
Cam de o saptamana am observat ca incep sa mi se umfle picioarele, mai ales seara le simt mai unflate...nu foarte mult...dar totusi...si acum mi-am dat jos si verigheta un picut, ca vad ca deja mi-a facut un pic de rana....
Asa zicea si mama, ca tot de prin luna a 6-7 a inceput si ea sa retina apa...
Andrada, referitor la greutatea bebe-ului, la mine la 26 de sapt scrie o greutate de 760 de grame. Pe eco facute la 26 de sapt pe una apare 738g iar pe alte cateva 790 de grame. Deci in medie cam bate cu ce scrie site-ul respectiv.
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
andradap spune:
Dianalaura, mersi de raspuns... Eu am vorbit cu o prietena care e aproape de termen... si la ea nu se potriveau masuratorile... zicea ca fetita ei este mai mare decat ce este trecut pe site...
Si nu te gandi ca are un copil MAAAARE... Are 3 Kg
in sapt 37
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
pauly spune:
buna gravidutele,
am venit si noi de prin oras, am fost sa cumparam un cadou ptr fetita nasului nostru ptr ca ii ziua ei...deci diseara mergem in vizita.
mary_lou
ai patimit mult ptr a avea acest bebe, trebuie sa recunosc ca nici mi enu mi-a fost usor dar nu se compara cu suferinta ta.dar tot ce conteaza este sa fim sanatoase si noi si bebei ca Dumnezeu ne da putere sa trecem pt
este toate incercarile vietii.
andradap felicitari ptr sapt 28 si ptr puiutul tau grasut.
mihamora, yoyoyo foarte frumoase numele baieteilor.![]()
dolo26 bine ai venit printre noi.te asteptam sa ne scri mai multe despre tine.
addinel ma bucur
ca tensiunea ii buna...sa ai grija de tine.
pupici,
23+
Riana Alessya
bebelina mea
eimotto spune:
Hello burtici!
Andrada - cand mai faci poze sa pui ceva rosu pe tine ca io te deoki. Asa o mama frumoasa pentru Antonio...
. Iar burtica ta e suuuupeeeerrrrr.
Eu la 28 sapatamani, adica bb
, avea 1.100 g (+-10%)
Diana - eu la prima sarcina din luna a 7-a am renuntat la verigheta. E drept ca atunci m-am ingrasat in total cu peste 30 kg. Acum inca mai rezist.
Eu azi noapte am sta de veghe de la 3 la 5, m-am sculat sa fac pp si nu am mai adormit
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
28+
Fasolica din burtica si Poze
andradap spune:
Pauly
, pai nu stiu sigur daca are 1 Kg...urmeaza sa aflu la eco...
Acum doar ma informama cat AR TREBUI sa aibe... Sa speram ca se incadreaza ![]()
Distractie placuta diseara... 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio