***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ooof... chiar nu e nimeni...

M duc sa ma pun in pat ca ma doare spatele...

Revin mai tarziu...

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatza burtici

ramasesem datoare sa va povestesc despre vizita la medic. ei bine, am fost la el si joi si vineri si tensiunea mea este perfecta! acum, exista 2 variante: fie tensiometrul cu care mi-o luasem da rateuri, fie tensiunea mea e oscilanta. acum o urmaresc o data la 2 zile sa vedem cum evolueaza. oricum, mi-a dat sa imi fac o gramada de analize - de repetat cele de sange (hemograma, TGP, TGO, creatinina, uree, etc...), EKG-ul si examenul fundului de ochi, proba de incarcare la glucoza si coagulograma. saptamana viitoare am sa tot bat drumul pe la cabinete si centre medicale, dar asta este, macar sa fim bine eu si bebelina. important este ca medicul meu imi inspira atat de multa incredere ca am reusit sa trec peste toata paranoia si gandurile negre. si chiar sunt optimista.

mary lou, cate tratamente ai facut si tu... dar lasa ca o sa vina imediat comoara si o sa va lumineze viata si o sa uiti si de injectiile alea groaznice si de punctie si de tot.

andrada, o sa nasti la giulesti? si eu la fel.. sunt la dr. tarpan de acolo. bine ca nasti inaintea mea sa imi povestesti tot-tot despre maternitatea aia. (mie mi se pare cam horror, dar mi-am zis ca 2-3 zile rezist eu).

pupici la burtici

22+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Addinel, ma bucur ca e OK tensiunea!!! TIne-o tot asa!!!
Da..si eu nasc la GIULESTI... si sper sa decurga totul OK ca sa plec cat mai repede acasa din maternitate... Vedeti? Asta e avantajul unei maternitati URATE... te pune pe picioare mult mai rapid

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Pai Andrada, eu eram, dar stiam ca tu pleci la socri, de aia nici nu m-am agitat sa scriu, stiu ca fetele vin mai tirziu.

Ti-am vazut burtica, e cool! Si "portretul"

Bine ca n-ai fotografiat si partea posterioara, ca a ta e asa de "mare", ca nici n-ar fi incaput in poza

Multumesc de raspunsul de ieri cu tensiunea, si celelate informatii pe care le postezi mereu . Eu zic sa-ti deschizi cabinet de pediatrie on-line, eu ma inscriu la tine!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

ELTEKA !!!

Eu plec maine la socri... ca doar NU oi sta pe capu' lor un week-end intreg!!! Ii las saracii sa aibe parte de o sambata mai libera si duminica ne DUCEM... NE INTAORCEM tot duminica... Nu de alta dar NU vreau sa se plictiseasca de noi

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Buna dragi mamici,

Am intrat sa va rog sa-mi trecti si mie in dreptul caruciorului numele lui bebe.
Ne-am decis, pe baiteleul nostru o sa-l cheme Octavian Andrei .

O zi frumoasa

salve

Mergi la inceput

Yoyoyo, felicitari pentru numele ales!!! Te-am trecut si in listutza!!!

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolo26 spune:

salut,burtici
sunt noua pe forum asa ca nu stiu prea multe, dar sper sa ma obisnuiesc repede

Mergi la inceput

Bine-ai venit dolo26...

Zi-ne mai multe despre tine??? Cand crezi ca o sa nasti???

Daca e in mai-iunie 2007 atunci te poti inscrie la noi mamicile de mai-iunie 2007.

Pentru a te inscrie, te rog sa ne trimiti (tot aici pe forum) un mesaj cu rumatoarele date:

Data nasterii tale:
Data ultimei menstruatii (UM):
Data probabila a nasterii:
Sexul copilului (daca l-ai aflat):
Ce nume ati ales pentru copil:

Sper sa te acomodezi foarte usor cu forumul si sa ne "intalnim" cat mai des online!!!

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Andrada - foarte frumose pozele tale

Chiar ieri mi-a scris o colega de serviciu sa ii trimit poze cu burtica mea, dar eu nu mi-am facut nici o poza, daca stau numai in pat.., nici haine de gravi nu mi-am cumparat,dar de fiecare data cand ma uit la pozele voastre zic ca trebuie sa-mi fac si eu

Stiti ce am observat, legat de poze, ca sunteti foarte frumoase toate, miss burtici

Eu pana acum am pus 5 kg (inca imi mai vin unele haine care nu-mi erau f stramte)

M-am hotarat si eu la nume pentru bebe DOMINIC

25+ DOMINIC

Mergi la inceput