***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 20
andradap spune:
Uite... chestii legate de FIV nu stiu prea multe... in facultate nu se studiaza asa ceva.... 
Dar este scumpa interventia? Este dureroasa??? Eu habar nu am...
Si... iti doresc din suflet ca data viitoare sa se prinda TOTI 4 chiar ![]()
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
mary_lou spune:
Tot tratamentul plus interventia ne-au costat cam 4000 euro,am facut,dupa cum am mai zis cam 4 injectii/zi,zi de zi,toata luna,saptamanalveneam la Buc la monitorizari,sa vada cum reactioneaza organismul meu la tratament(chiar daca sotul are probl. tot sotia face tot tratamentul),nu m-am simtit chiar bine,sunt numai hormoni,usor nu-i este organismului sa suporte deodata atatia hormoni in plus(cred ca la asta te pricepi mai bine) si cand am avut ovulatia maxima,in loc de 1 folicul cati secreta de obicei organismul dupa un ciclu,eu am avut 16 foliculi,deci vreo 15 ovocite,care s-au fecundat,in laborator cu spermatozoizii sotului si au rezultat 11 embrioni(deci 11 posibili bebici).Interventia(punctia)foliculilor nu e dureroasa daca se face anestezie generala dar ghinionul meu a fost sa nu mai vina anestezistul si sa-mi faca pe viu,usor nu mi-a fost.....dar a trecut!
poze
23+
Patrick
mary_lou spune:
Am uitat sa-ti spun ca nu puteam astepta anestezistul pt ca interventia se face automat dupa 36 ore fix dupa ce am facut 2 injectii de 5000/pregnyl,deci nu mai aveam ce face,trebuia facuta punctia.

Am suportat cu stoicism dar acum cand trec pe la Giulesti(la sectia FIV) prin dreptul salii de operatii, imi sta inima,pe bune,pt ca imi aduc aminte durerea.
Am revazut-o de curand(pe 16 ian. cand am facut amniocenteza(tot sotul a avut un frate cu SD)dar mi-a iesit super ok.
poze
23+
Patrick
andradap spune:
Mi se pare impresionant!!!! 11??? woooow...
Si atatea ovocite...mama mama...
Doamne... nu-mi vine sa cred!! Chiar minune...
Dar si pretul e pe masura...
, oricum sunt convinsa ca a meritat si ca sunetti amandoi foarte fericiti!!! 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
mary_lou spune:
Da,erau fete cu mine in salon care aveau doar unu-doi embrioni pe cand eu aveam atatia....am avut norocul sa fiu sanatoasa si atunci ovarele mele au lucrat la capacitate maxima...iti dai seama.
Asta a fost si acum abia asteptam minunea,iti dai seama ca acum stau numai in pat si nu mai ies din cuvantul dnei dr.Dupa ce mi-a facut si cerclaj,nu era necesar dar dr a zis ca am o sarcina "pretioasa" ca sa riscam(chiar asa mi-a scris pe toate biletele de trimitere)si atunci am facut si cerclaj.Acum stau cuminte in casa,cu laptopul in pat si un brat de reviste.....asta e,nu?
poze
23+
Patrick
andradap spune:
Ooof... prin cate ai trecut... dar ma bucur ca esti bine... si iti doresc sa ajungi cu bine la TERMEN!!! Sa nu mai fie nevoie si de alte interventii ca cred ca itit ajunge....
Sincer nu stiu daca aveam puterea sa fac cate ai facut... si sa trec prin atatea... 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Neatza FETELOR!!!! O noua zi de forum... si mai e si week-end... ![]()
Arthurana ce-i cu tine la ora asta??? Asa matinala???
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio