***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 14
ralucami spune:
Fetelor nu incercam si noi chatul din stanga paginii?:) Eu am intrat si era golut.
Alyna eu fac baie ( nu zi de zi ca nu am timp si prefer dusul, dar 1-2 ori pe saptamana tot gasesc timp de o baie cu spuma ). Pana acum nu am avut probleme, m-am simtit minunat. Ideea e sa nu fie apa fierbinte. Eu mi-o fixez sa fie cam de 37-38 de grade.
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
eimotto spune:
Etelka - tu cum faci cartofii copti? In folie la cuptor?
Alina- imi pare rau ca si eu te-am incurajat...dar zau ca mi se pare ciudat... Vezi ca daca e concediu in continuare trebuie sa iti completeze si seria cerificatului initial. Sa verifici ca sa nu te mai intoarca inapoi si acum.
Raluca - linisteste-te. Deschide geamul sa intre aer curat.
Eu as manca cevaaaaaa, nu stiu ce (in afara de cartofi copti si salata orientala pe care le fac diseara)
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze
ELTEKA spune:
Ralucami, am vazut niste tricouri cu mesaje de ma indoi de ris!
De fapt acum citesc "Hokkaido Highway Blues" de Will Ferguson, ai citit-o. E grozava! Tipul face autostopul in Japonia de la cel mai sudic punct la cel mai nordic, si intre timp face misto de caracteristici ale japonezilor sau chestii specifice (de ex. love hoteluri), dar foarte inteligent umor, imi place!
Unul din capitole e despre mesaje, de tip "Enjoy my brother!" pe tricouri sau slogane publicitare de tip "Let's all enjoy tampon life", sau nume de bauturi, ca si faimosul suc "Sweat" (o fi sweet?) sau ciocolata "Colon".
Iti recomand cartea daca n-ai citit-o, e prin librarii inca, sint convinsa c-o s-o savurezi!
Sotul meu face colectie de poze cu mesaje d'astea, dar trebuie sa le caut. Iti pun una pe care o am la indemina, am facut-o saptamina trecuta la Kamakura, la standul de cumparat vederi, unde te indemnau sa-ti alegi:
Engleza japoneza
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Alyna24 spune:
Raluca, eu de obicei faceam baie cam cu apa fierbinte asa ca..... Si oricum dat fiind faptul ca am placenta cam jos....nu am voie, nu?Dr mi-a zis sa am grija, mai bine dus!
Andrada, am intrat pe mailul comun si ti-am vazut filmuletul de la nunta!Misto!Ca 2 porumbei indragostiti!
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
dianalaura spune:
hai ca ma duc si eu pe la bucatarie sa pun cartofii la fiert..
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
ELTEKA spune:
Dianalaura, da-o'ncolo de curatenie, mai bine iesi la o plimbare, bebe e mare consumator de oxigen! E indicat sa mergem pe jos zilnic. Eu cind am fost la munte dormeam tun de atita aer inspirat, de cind am venit la Tokyo, insa...offffffffffff!
La mine poa' sa semene cu a 15 generatie, ca nu-i cunosc oricum, dar eu nu vreau sa semene cu soacra-mea Ce bine ca nu citeste romaneste
Eimotto, eu am luat niste cartofi care arata asa, mai proaspeti. Nu stiu daca sint chiar "noi"...
Dar indiferent de care sunt, citeodata ii pun in folie dar in ultimul timp nu, ca fac prea des... Aleg marime medie, ii spal bine-bine cu peria (am una de vase), ca am citit ca [,] coaja are multe vitamine si ii bag la cuptor, la maxim, vreo 20 de minute. Daca sint atenta, ii prind pina nu se intaresc...Am observat ca daca trece prea mult timp, se intaresc si sint aiurea... Altadata, dupa 20 de minute, ii tai in doua partial, si bag niste cascaval si un virf de cutit de unt, mai stropesc cu niste verdeturi uscate la borcan (condimente d'alea pentru pizza). Atunci tre' bagati in folie, ca altfel curge cascaval afara.
Sincer, asta e mincarea mea la 2-3 zile. Iau cartofii asa necuratati, ii arunc in farfurie, mai pun si citeva rosii mici, castraveti sau dovlecel crud, torn iaurt peste si...sanatate curata la bebel! Cu asta mi-am facut portia de legume si calciu!
Ca pont, eu mai nou m-am "smecherit", pun mereu folie in tava de copt, orice as face: cartofi, vinete...E mai usor sa arunc folia decit sa rad arsuri prinse de tava...
Asa creste bebe
ELTEKA spune:
Dianalaura, stai ca-ti mai caut, macar sa va distrati!
Ma duc acum insa sa vad un filmulete cu sotulache, ca face cu nervii cit stau pe forum, cica il neglijez!
Revin eu!
Asa creste bebe
Alyna24 spune:
Elteka, mananci cartofii la cuptor cu tot cu coaja?Sau am inteles gresit??????
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Madi spune:
Andrada mie mi-a recomandat medicul Utrogestan, acum o saptamana. Insa nu pentru sustinerea sarcinii. Mi-a spus ca pentru fibrom. Si mi-a explicat asa: estrogenul din sarcina duce la cresterea fibromului, adica il alimenteaza, in timp ce progesteronul il tine in frau. A doua oara cand m-am dus la el l-am intrebat din nou daca e nevoie sa iau utrogestan si mi-a spus ca in cazul uterului meu cu fibrom este bine deoarece tine firbomul in frau si confera si elasticitate uterului firbomatos. Daca o fi sau nu adevarat ce a spus...nu mai stiu...Eu nu il iau oral, pentru ca am citit ca da somnolenta si eu conduc zilnic, asa ca mi-a fost teama. Ca urmare il administrez vaginal.
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”