***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 13
andradap spune:
Dianalaura si Poohy... sigur ma duc sapt. viitoare... dar nu luni, ca e prima zi dupa week-end, nici marti ca sunt 2 ceasuri rele... deci miercuri sau joi sau vineri
PS: Am reactualizat listuta... de pe prima pagina... Am trecut primul lucru: LISTA CU TELEFOANE
Chiqui, eu am de gand sa-mi imbrac puiul in toate culorile orice ar fi... fata/baiat!!! Asa ca... SUNT de-acord cu tine!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
chiquitita spune:
Eu doar ce am devorat o pizza, care banuiesc ca se depune...chiar acum. Pe mine ma omoara si lipsa miscarii, asa ca...
23+
ELTEKA spune:
Pai nu, Andrada, mai bine fara fund! Esti buna si de raft la dulap Ia compara tu clasament facut de barbati si vezi pe unde e Jennifer Lopez (desi tu nu esti nici jumatate cit ea!).
Chiqui, nu stiu de ce, dar aici nu prea sint haine decit roz si albastre...Abia am gasit ceva cu galben...Plus ca e cam aiurea, il strigam baietel...si ea e fetita, sau invers...Bietu' copchil, o fi derutat...
Poohy, asa mi-au zis si mie. Aici nu se mai face eco 3d si 4d dupa 32 de saptamini.
Alyna24, cool "Tati o iubeste pe mami"! Aici n-au astia asa declaratii de iubire, ca mi-ar fi placut si mie...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
cristalina spune:
Acum 1 minut era si capitolul trecut pe prima pagina si m-am speriat cand am vazut 20 de pagini...Mare enigma, cum de am sarit de la 9 la 20 de pagini!...hahaha...zic "hait, scrisera toate in acelasi timp!"...:)
Sa avem un weekend placut!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
dianalaura spune:
Mai fetelor, nu stiu cum e pentru voi, dar pe mine timpul asta inchis ma omoara! Sunt atat de obosita...zici ca am tras toata ziua la fiare...si in afara de intinsul unor rufe la uscat si dat cu matura prin bucatarie...nu am facut nimic decat sa stau la calculator..Ciorbica mai am de ieri, o sa pun pe la 3 la fiert niste cartofi si niste oua, sa fac salata orientala...
Dar sunt obosita de pic! Si de dormit nu pot...n-am putut dormi de amiaz nici cand eram mica, si ma ducea mama la camin...ma prefaceam ca dorm pana plecau educatoarele din sala, si apoi ma ridicam din pat si ma jucam....
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
andradap spune:
Ooof... ma duc si eu sa fac o baie (pe bune de cand ati avut discutii cu facutul baii... am inceput sa suport sa stau in cada, cu apa.. .si cum v-am zis inainte nu puteam )... Sa stau in apa calda... sa citesc ceva...
Diseara ies in oras... Asa ca dupa ora 18:00 o sa ma treceti ABSENTA!!!
Revin mai tarziu... imbaiata, si relaxata...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
dianalaura spune:
si eu, care imi programasem azi zi de curatenie.....dar nu-i nimic, poate imi vine cheful..de sters praful si de aspirat pot si mai pe seara...numai sa imi vina cheful asta!
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
ralucami spune:
Eleteka dar ai vazut si tricouase cu inscriptii in engleza scrise gresit? Sau nonsensuri? Ca la vreo 2 am renuntat eu ca m-am busit rasul ce mesaj aveau.
Si beeey nu ma mai duce in eroare! Ca esti mai "mica" decat mine cu 2 zile. (la UM ma refer) Deci eu fac azi 24 sapt si tu abia duminica. ;-))
Apropo de piscina: m-as duce si eu, dar m-am vazut cum arat in costumul de baie si mi-e rusine. Si ma gandesc ca se uita TOTI la mine, mai ales ca ma duc si singura. Ma las la mana mea.
Fetelor o sa ziceti ca poate fac glume proaste, dar eu nu pot sa respir. [:-(] Si sunt singura acasa acum, mi-e si frica. Am renuntat sa respir pe nas, ca parca nu-mi ajunge aerul! Ma simt greoaie si nu am chef de nimic. Ca sa nu mai spun ce panica m-a apucat!:(((( Vreau sa vina sotul meu acasaa!:-((
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
dianalaura spune:
Referitor la hainele bebelului, si eu vreau sa il imbrac in toate culorile pamantului, in afara de roz.. numai sa ii stea bine! Acum depinde foarte mult si cu cine o semana, chiar ne intrebam deseori lucrul asta, apropo de ce zicea mary_lou.
Sotul meu e blondut cu ochi albastri, are tenul alb, si cand a fost mic a fost un roscovan...avea parul culoarea morcovului..kay parca era tot asa! Eu am fost si eu blonduto-satena, dar mi s-a mai inchis culoarea parului pe masura ce am crescut. Si am ochi caprui. Deci are sanse mari sa fie blondut Stefy al meu. Dar cum genele se transmit pana la al 7-lea grad de rudenie cica...n-ar fi o surpriza sa fie si brunetel, pt ca avem rude din ambele parti ce sunt brunete. Inclusiv sor'mea, care a avut la nastere un par negru-negru, de stralucea....iar tenul...ce sa va mai povestesc...eu dupa o vara de stat la plaja nu ma bronzez in halul in care e ea naturala...
Va sa zica asteptam cu infrigurare sa vedem cu cine seamana! Nu ca ar avea importanta, dar daca numele i l-am ales deja, trebuie sa ne stresam si noi cu ceva, nu?!
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
Alyna24 spune:
Eu ii voi lua lui Davidut hainute de toate culorile!Ce, daca e baietel, de ce sa nu-l imbrace mama in rosu de ex?Sau galben?.....
Si apropo de baie, (ca tot face Andrada acum) avem voie?ca tare imi este dor de o baie!Stiam ca provoaca contractii!Nu?
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl