***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Alyna24 spune:
Eimotto, ce burtik frumusica!
Pupici pe burtici la toate!
Hai ca m-am enervat cu astia cu CM-ul si bebe a inceput sa dea din toate alea!
Andradap, acum intru pe mail ca pana acum am stat pe telefoane!
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
Chiqui...era un timp cand si eu speram ca eco sa se insele...
Dar.. .cand ti se zice ca ai baiat... NU sunt sanse de INSELAT!!!
Daca iti zice ca e fetita... poate s-o tina asa pana cand nasti si sa fie BAIAT... Deci cand iti zice ca e fetita mai sunt dubii... se mai pot insela...
Oricum sa speram ca la tine este asa cum va doriti si sa fie SANATOASA
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
chiquitita spune:
andradap, asa ma gandeam si eu, Mi-a zis baiat pe la 15 saptamani, dar nu era sigura....of, acu' ma bucurasem de fetita. Mi-am sters si carutul bleu ca nu stiu ce sa mai pun...ar trebui sa il sterg si din lista!
23+
ELTEKA spune:
Hai mai Andrada, ca doar nu e numai greutate bebe+uter+lichid amniotic, e si depozit de grasime de catre organism pentru a-si putea indeplini functia si mai e si volum marit de singe! Astea nu ai cum sa le eviti. Ba mai mult, ai o burtica super mica (ar trebui sa vii aici la japonezi, sa-i faci sa roseasca!) si n-ai nici urma de grasime pe niciunde, fii serioasa! I-am zis si lui Pauly, voi aratati ca niste sirene!
Eimotto - super burtica! Si Iulia e o papusa (e pe forum deja? )
Mica - distractie maxima la munte!
Chiqui, tu esti partenera mea de miscari bebe si rasturnari de situatie...Uite, azi -aceeasi doctorita care a vazut intai fetita, apoi 95% baiat, a zis ca azi nu e sigura...Am zis ca-mi trag palme, pai cu toate hainele de printesa care le-am dat inapoi la magazin...Acu' ce fac? O imbrac in trening albastru??? Dar eu tot cred ca e baiat, din cauza cartii lui Vas
ANUL PORCULUI, ha-haaaaaaaaaa! Ce superb! Am sa fiu o bunicuta in Rolls Royce cind devine fi-miu tata
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Alyna24 spune:
Mersi Andrada pt ajutor!Sper ca am reusit!
Sa vedem.....
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
ELTEKA, Pai bine zis SIRENA!!!! Ca ele au fundul mare...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
dianalaura spune:
andrada, era sa fac un pocinog..voiam acum sa iti iau nr de telefon din lista si sa te sun dimineata, obligat fortat, sa mergi la analize! Noroc ca mi-a revenit repede memoria, si mi-am amintit ca maine e sambata...ce frumos era, la 6 jumate dimineata sa te trezesti cu un telefon de la un numar necunoscut....cred ca imi incarcai frigiderul de carne....(asa zicem noi (eu si sotul) cand suntem injurati)..dar m-am lecuit...o sa sun numai cand o sa fiu in spital! A, da, uite, ca mi-am amintit! la bagajul de spital sa adaugam si lista cu numerele de telefon, sa dam de stire cand am nascut!!!
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
chiquitita spune:
ELTEKA te inteleg perfect! Plus ca intr-un fel, te obisnuiesti cu ideea si apoi, o iei de la capat! Oricum vreau sa il imbrac pe bebe indiferent de sex si in verde si glaben, desi inainet ziceam ori bleu ori roz, dar m-am gandit ca e destul de fad.
Apropos de bagajul de spital. Am vazut la spital o gravi care venise si cu seringi, fase, perfuzii, ca spitalul nu mai avea...s-o schimba pana nasc eu!
23+
poohy spune:
Iar ati scris!
Chiqui, bine ai revenit
Lichidul amniotic - mie mi-au zis la ecografie ca la 32 de saptamani nu o sa se mai vada atat de bine bebeul, ca scade lichidul amniotic
O scadea in proportie cu bebeul sau in total nu stiu
Andraaadaaa! Luni te duci la analize! Zic eu :D care nu ma duc sa imi fac toxoplasmoza de nu stiu cand... Si nici luni nici marti nu pot, si azi mi-a fost lene..
Si sa nu te mai prind cu chestii cu ingrasatul. Auzi 5kg! Dupa ce ca esti super slaba (cum nu am fost/o sa fiu eu in viata mea) te mai si plangi! Rusine!
Anca 25+
poze
bebelusa