Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara fetelor

S-ar parea ca pe ultima suta de metri problemele apar din ce in ce mai des...haideiti sa incercam sa nui le bagam in seama ca-i afecteaza pe bebelusiii nostri

Ditu
las-o in pace pe soacra ta...ignoro..si raspunde-i si tu cum zicea cineva pe forum...Sexul copilului l-a dat fiul sau deci tu nu ai nici o vina.....in legatura cu urmatorul copil sa si-l faca ea....sunt rautaciosa

Roxygeo si eu am avut dureri asemanatoare cu cele prezentate de tine, m-au tinut aproape o saptamana, imi treceau cu masaj cu sotul din dotare...dar pe moment

Elpower ai mare grija si stai linistita, ca sa nu iti faci probleme...pupici multi

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Salutare si de la noi.....

Azi am fost plecata taota ziua....si prin oras si am fost si cu al meu sotz la Arad si abia acuma seara am ajuns....
Am scapat de durerea din gat dar imi curge nasul de numa si am observat ca numai seara, azi toata ziua nimik si acuma cand am ajuns acasa nu mai pot...nasol dau cu ceai si lamaie ca as vrea sa evit paracetamolul cat se paote desi doctorul mi-a zis azi ca pot sa iau unul la 6 ore,.....incerc sa evit....
Acuma noutati....am fost la controlul de 37 sapt , bebelusa e ok are 3100 g a zis doctorul ca poate sa mai ia cam pana la 3300g pana se naste dar el zica ca va fi intre 3100-3200g...mie mi se pare ok, colul e inchis nici urma ca se apropie nasterea asa ca ramane tot in martie......dupa 10....deci ami am de astepat pana sa-mi tin in brate....

Am luat azi si caruciorul...eu sunt cam dezamagita ca cel cu gri si roz pe care pusesem ochii avea un defect la material era descusut si se vedea destul de naspa si mai rau ca nu se putea coase nicicum........asa ca am ales altul galben cu verde....o sa pun niste poze .....eu una nu prea m-am obisnuit cu culoarea dar la al meu sotz ii place....si am stat si m-am gandit la urma urmei sanatoasa sa fie pitica mea, la urma urmei ce mai conteaza culoarea carutzului...si apoi daca rezista il folosim si la bebe urmator daca va fi baiat....

Cam atat ca iar m-am intins cat o zi de post.....
KMI supeerb cosuletzul imi place de numa sa-l foloseasca bebelina ta sanatoasa si cuminte.

Tzuna ce mare e si burtica ta.......

SELENE acuma ca esti in prenatal poate reusim sa ne intalnim si noi....dupa ce-mi trece raceala.........ca eu una mor acasa daca nu reusesc sa ies cu al meu sotz sa ma tin dupa el...mor acasa de plictiseala.

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna seara mai fetelor...

Elyanne, ma bucur alaturi de tine pt fiecare zi care trece cu bebeii in burtica, sa dea Dumnezeu sa stea acolo pana la termen.
Diana jors, si eu simt ca bebe sughite undeva foarte jos in partea dreapta....acolo este stomacul...dar eu stiu sigur ca la mine bebe nu s-a intors...
Rebiana, stiu ca e greu sa nu pui la suflet unele chestii si sa nu te intereseze....dar macar gandeste-te la bebe ca sufera si el alaturi de tine...imaginaza-ti un bebe suparici in burtica...
Paula75, BAFTA pt miercuri....sa fie totul bine, sa fie bebe sanatosi si mami sa se refaca repede
Mada rozz, BAFTA multa si tie pt joi, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa vii repede acasa cu bebe rozz

Nu am mai intrat zilele astea pt ca am fost plecata la socri, am avut musafiri....iar azi am stat la mama toata ziua (sa ma rasfete si pe mine un pic). Sambata seara am facut o criza renala....am avut niste dureri atat de insuportabile incat am chemat salvarea...mi-au facut un calmant si mi-a luat durerea imediat. Azi am facut eco si suspiciunile s-au adeverit....am nisip la rinichi, am dat si urina pt a treia oara pt urocultura...sa vedem ce infectie mai iese acum. Beau foarte mult ceai...aproximativ 3litri pe zi...ceea ce e foarte greu pt mine....dar nu am ce sa fac....cum scad doza ma iau durerile si nu pot sa fac pipi.
Offf...nu mai am mult dar parca e prea greu...

Am auzit ca daca ai si cea mai mica infectie in corp nu-ti face nimeni cezarina....ca poti face septicemie...o fi adevarat??? voi ce stiti???....eu mai mult ca sigur am infectie urinara si nu cred ca o sa-mi treaca prea curand.
Fetele care ati facut cezariana mai spuneti-ne si noua pas cu pas cum e operatia....se face clisma?? se pune sonda urinara?? doare cand se pune sonda?? cate zile ati stat in spital??
Hainutele....o parte le-am spalat, mai am alta parte si niste scutece facute de mama din finet...am folosit si o sa folosesc detergentul meu obisnuit ....ariel si balsam lenor, dar in cantitati mult mai mici si clatite de 2 ori.
Am cumparat set de foarfecuta unghiera si pila pt bebe, aspirator nazal (nu stiu cat de folositor o sa fie), termometru pt apa....si cam atat ca numai aveam chef de plimbat ca ma cam durea burtica. Apropo...termometru de camera nici eu nu ma gasit, dar o sa mai caut si o sa va spun unde am gasit.

Am emotii foarte mari ca nu mai am mult si o sa o vad pe bebita...dar ma gandesc numai la infectia mea....daca o sa am probleme la operatie

Andreea 37 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Paula si Mada si eu va spun bafta si multa sanatate voua si la bbei.
Felicitari si Mirandolinei , cred ca i-am mai spus o data, dar nu strica inca o data.

pentru toata lumea!

Si acum sa va spun alte bombe , cel putin pentru mine. La noi la Valcea nu se mai fac cezariene, medicul sef de sectie nu aproba niciuna si te lasa sa te chinui, iar fara aprobarea lui nu se face si gata.
A nascut de curand o prietena de-a mea si de unde la Bucuresti i se spusese ca e un mare risc sa nasca normal, si ca daca vrea ea normal, numai cu semnatura, ca altfel nu isi asuma nimeni riscul pentru ea, astia de la Valcea nu au vrut sa ii faca cezariana si tot normal a trebuit sa nasca. Din fericire totul a fost bine, nu se stie inca ce complicatii vor aparea ulterior, dar mie una mi s-a facut asa de frica. Eu vreau sa nasc tot normal dar daca apar complicatii, daca va fi bb in pericol si astia n-o sa vrea sa imi faca cezariana? Cred ca am sa dau cu ce apuc dupa ei si tot ii conving eu in cele din urma.
Ce ma ingrijoreaza cel mai tare e ca si ea era la aceeasi doctorita si a nascut foarte repede, in trei ore, iar din cauza asta nu a reusit sa dea de dr, de a trebuit sa nasca cu altul, unul cu o reputatie destul de urata, Doamne, mi-e groaza. In cele din urma totul e o chestiune de noroc si eu sunt asa deprimata zilele astea.
Am tot avut contractii, usor dureroase, nu prea pot sta mult in fund si bb cred ca a crescut mult ca ma loveste din ce in ce mai tare. Bine ca intru in concediu la 1 si poate ma mai linistesc, desi voi mai avea de alergat si multe chestii de facut dar macar nu va mai trebui sa ies in fiecare dimineata din casa.
Va pup, acum ma intorc la lucru, am sa fac o noapte alba, lucru foarte bun pentru starea mea, dar trebuie neaparat sa predau o lucrare maine.
Diana 29+, mami de Julie 14.11.2003

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

ma tot uit la gynipral, sa iau sa nu iau, mi-e teama ca daca iau ma apuca palpitatiile si nu mai pot lucra nimic la noapte. Am luat o jumatate de no-spa, incerc sa rezist asa.
tot eu

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

INTRU repede ca vreau sa merg la somn, am avut o zi tare stresanta, asa e cand se aduna toate pe ultima suta de metri , cred ca si asta ma streseaza; cred ca am avut si eu doua contractii azi noapte, o rugam sa mai stea putin la caldurica, sa terminam de pus la punct...

ma bucur ca v-a placut cosuletul pt bebelina mea, pret nu stiu ca l-am primit de la niste prieteni din Germania;

somn usor fetele, va pup

38+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Iacata-ma, RaisaFudulu. Nu am disparut, am fost doar super ocupata zilele astea.

Noutati pe la noi nu sunt. Bebe se misca in voie, se intinde toata ziua. Ieri mi-am masurat burtica, si in ultima luna a crescut cu 6 centimetri.Am ajuns la 109.

Mami se simte bine, fara arsuri, insomnii, doar cu usoare dureri de mijloc. Sambata a fost asa de cald aici, ca am fost la plaja. Au fost 34 de grade celsius. Am stat sub umbreluta, cu palariuta si cu crema de plaja. Ieri am fost sa vadem da hainute, dar nu am luat foarte multe. Doar pantalonasi,sosetele,5 body si 2 costumase. Acum lucrez la o paturica si am luat si finet sa fac carpe pentru ragait. Zilele astea o sa asamblam si dulapiorul pentru hainute si patutul, sa vedem daca sunt in stare de functionare. Daca nu, atunci o sa le schimbam si o sa luam altele.

Vad ca au revenit poftele la mamici. Eu am facut clatite ieri seara.

GAta, ma duc sa stau si eu putin sa ma odihnesc, ca pana acum am cam abuzat de mine. Azi a fost zi de aspirat, spalat rufe, sters praf, curatat in bucatarie... Am obosit si ma cam doare spatele.

Somnic usor si o zi buna maine!!!

Si sa nu uit, pentru fetele care vor avea marea intalnire saptamana asta!!

32+

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineatza hai fetelor poftiti la o cafelutza sau la un ceiutz.
Poate va intrebati ce e cu mine asa cu noaptea in cap,simplu mi-e o foame de lup asa ca dimineatza de dimineatza ma trezesc cu noaptea in cap.Nu stiu cum am putut sa ma schimb asa ca eu deobicei stateam si pana dupa-amiaza nemancata si acum daca nu mananc dimineata mi se face rau.
Bebe Edi e vioi si tare se mai misca sau cel putin asa mi se pare mie,cateodata se apasa in jos de zici ca acu' acu' vrea sa iasa,cred ca a crescut si nu prea mai are loc.E cazul sa mai stea acolo ca eu inca n-am terminat cu miscarile de trupe prin casa si nici patutz nu i-am luat.
Oricum saptamana asta sper sa reusesc daca nu cea viitoare, sigur,ca tati e mai ocupat si nu are timp sa ne plimbe cu masina,apropo de masina,eu nu mai conduc ca tare mi-e greu sa stau adunata pe volan,asa ca nu o fac decat in momentele de stricta necesitate(a se citi nitica sprituiala) si mi se pun niste carcei de zici ca nu-i adevarat si ma intreb ce ma fac daca patesc asa cand sunt si la volan?
Ieri am citit tot ce ati scris insa nu am postat nici un mesaj,prea multa lene sau oboseala,nici eu nu stiu ce,abia m-am urnit pana afara sa-i iau reteta mamei pe luna in curs si sa-i cumpar ceva cadou lui frate-miu ca a fost ziua lui,si i-am luat si tort; ce bun a fost ca eu deh acum profit si am bagat 2 felii la rapid.
Hai ca v-am plictisit destul.
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 35+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna dimineata,
[ Noi suntem matinale ca nu avem somn si mai ales dupa seara de cosmar pe care am avut-o...Aseara ne-a fost foarte rau vreo 2 ore de am crezut ca ajung la spital si mai eram si.Imi era rau si am inceput sa am si contractii,noroc cu mama care a fost langa noi de mi-a facut masaj si ne-am linistit,dupa 2 ore de facut ture la toaleta .

Acum ne simtim bine si va invitam la un ceai cu miere si lamaie.

KARRA80-se pare ca bebelusii sunt de o seama,noi avem acum 37 de saptamani si cand am fost la control joia trecuta bebelusa avea 2990 grame iar DPN este in 10.03.2007.

AIIA se simte bine, este internata in spital si ii va da drumul doar cu bebelusa in brate.Ii face tratament si acum nu mai are contractii,se simte foarte bine si inca este alaturi de noi pt ca in fiecare seara sotiorul are tema sa citeasca mesajele de pe forum ca a doua zi cand merge sa o vada sa ii spuna toate vestile. Din cate am inteles miercuri ar trebui sa ii faca si ei cezariana,azi o sa discute cu doctorita si o sa va tin la curent .

Paula75, Mada si AIIA - nastere usoara si bebelusi sanatosi,galeria este pusa la treaba.

va pupam

37 si 2 zile+ Briana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Ce rau este sa nu poti dormi

Haide fetelor ca daca tot nu am somn.....nici azi noapte nu prea am avut....fac eu cafeaua, incalzxesc laptele si pun si de ceai...langa cate un croasant cu gem...sper sa va plac

Nu mai suport sa ma trezesc de 5-6 ori pe noapte si parca am un ceas la ora 3 gata cu somnul...m-am culcat la 1 m-am trezit la 3 pana la 4.30 am stat cu ochii pe pereti si pe la 7.30 in picioare........imi e din ce in ce mai greu...ma dor toate alea...aseara am inceput sa o fac frumoasa pe dansa (miercuri merg la doctor) si e ingrozitor...eu nu ma mai pot face cu ceara ca nu mai suport durerea si cu lama su cu sotul din dotare...de-abia am ajuns la jumatae...mi s-a intarit burta de nu am mai putut sta..sper ca diseara sa reusim sa terminam

Hai ca nu vreau sa va supar ...dar am si eu la cine sa ma vaiet...si bine mai este

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput