Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buan di mineata gravidutelor,

Vin cu vesti de ultima ora......PAULA75 a nascut o frumusete de fetita ELIANA IOANA.....

Mesajul suna in felul urmator: Azi la 4;30 a venit pe lume Eliana Ioana, in ingeras de 4.200kg, bruneta si galagioasa. Suntem bine amandoua.

FELICITARI PAULA75.....MULTA SANATATE SI S ANE AUZIM CU BINE CUM VENITI ACASA.....SA AI PARTE DOAR DE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI D EINGERASUL TAU.

Sa punem majorete de incurajare pt fetele care yurmeaza

Suzy78 38 sapt+ 5 zile Nicolas Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Andra pentrue fratele tau....sa fie sanatos si iubit si sa se bucure de nepoteii sai....vad ca ai pregatit si tu cafeluta si ceai...inseamna ca ne ajunge pentru toate gravidutele care se trezesc mai tarziu...bravo lor

Kmi
ma asteptam sa nu fie de pe la noi...oricum sa-l foloseasca sanatos...sunt convinsa ca-i va placea

Paxela esti ok...poate mi se pare mie dar nu te-am mai vazut de mult pe forum....repet poate ma insel

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Ei da asta bucurie...si ma scoate si pe mine din starea asra

Felicitari Paula sa-ti traiasca Eliana si sa fiti sanatoase amandoua...ce mare este...banuiesc ca prin cezariana...pupici si refacere usoara

Acum hai cu majoretele pentru fetele de saptamana asta care se anunta foarte productiva

Haideti fetelor curaj

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Raisa draga vad ca esti de serviciu .
Bravoo Paula sa-ti traiasca sa fie fericita si sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.
Haideti fetelor .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 35+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Daca nu am somn macar aici sa pot fi folositoare...

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Suzy78 dar am vazut ca Paula era programata pentru miercuri la cezariana....stii ceva amanunte......ce s-a intamplat?..

.eu ma panichez de pe acuma ca dupa cum v-am spus la mine DPN s-a moidificat si este exact in ziua de Paste si credeti-ma ca sunt putin stresata ca nu vine doctora..chiar daca ea m-a asigurat ca vine in orice zi la orice ora...si dupa cate vad nu prea este o regula...te apuca sau se intampla ceva care sa declanseze nasterea...hai ca nici eu nu mai inteleg ce scriu....ma intelegeti..mor de somn/....incerc sa ma obosesc ca sa intru la patut mai incolo

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Buna dimineata si de la mine,
macar azi nu m-am mai trezit de la 4, dar de la 6 tot sunt cu ochii pe pereti. si afara este asa de urat astazi ... ... asta e zi de leneveala!
ralualexandreibineinteles, subscriu la foamea de dimineata ... .
ma duc sa-mi fac si-un ceai ...

37+ Matei Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata

Felicitari Paula sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatoase si sa va intoarceti cu bine acasa. Ce ma bucur cand se mai naste un bebe.

Ditu las-o incolo de soacra. Zi ca ea si fa ca tine. Si soacra mea are tendinte de a ne mai controla viata da ma prefac ca am inteles si fac tot cum vreau eu.

Andreea saracuta de tine , hai ca mai e putin si scapi.Nu stiu cum e cu infectiile si cezariana da mai vorbeste si tu cu dr. tau ca el iti spune cel mai bine.

Andra mai da gospodina mai esti , mereu ne faci pofta cu ceva.

Azi merg la control si apropo Raisa si pe mine tot sotu cu lama m-a cosmetizat ca altfel nu mai vad nimic acolo si cu ceara brrr, nici nu vreau sa ma gandesc.
Ieri seara am avut dureri ca la ciclu, nu stiu daca erau contractii ca nu am mai fost gravida, vad ca ma ramolesc din ce in ce mai tare.

Hai ca vorbim mai tarziu.

Cria30+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

FELICITARI PAULA ....multa sanatate si tie si fetizei....sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa....

Refacere rapida si te asteptam cu vesti si eventual ceva pozici cu printesica ta......

Sa mai facem galerie pt cine mai urmeaza......deja ma apuca emotiile desi medicul mi-a zis aseara ca nu ma apuca sigur sapt asata eu tot am emotii.....

Raisa la 32 sapt si eu credeam ca nu poate fi mai greu...dar crede-ma ca se poate sa vezi in ultima luna cum e.....nu vreau sa te sperii dar e mai bine sa te innarmezi de pe-acuma cu rabdare...pt ca atunci cand va fi momentul sa-ti tii minunea in brate sunt singura ca tot prin ce trecem acuma si la nastere vor fi niste fleacuri.....

...

HAI FETELE CARE URMEAZA?????????

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

DITU acuma am vaz mesajul tau...ai dreptate cred ca in acelasi timp vom fi in spital....cu minunile noastre mici.....eu una nu mai am rabdare.....acuma dupa ce am cumparat si carutzul totul este gata printesica mea poate sa vina oricand e ea pregatita.....

Si mai las-o in pace de soacra ca numai de suparari nu ai nev acuma.....

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput