Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buma din nou!!!
Ditu nu te mai amara cu soacra k asa sunt aproape toate...nesuferite!!!De ex a mea se comporta cu sotu meu ca si cum ar avea si acuma 3 ani si ma enerveaza de numai pot...oricum de mine nu ii pasa, eu nu sunt pt ei decat femeia care le face un nepotel,k ei cred k dragul meu sot s-a insurat cu mine pentru bebe...si se poarta super fals cu mine!!!Pana acum m-am stresat sie u dar m-am lasat pagubasa...nu are rost si ii mai fac si rau lu bebe!!!

Paula75 nici nu stii cat ma bucur ca am gasit in sfarsit pe cineva din braila...nu stiu cum de nu am vazut pana acum k esti din br...eu sunt la gradea,pt k ginecologii barbati nu mi-au placut niciodata si a fost si sor-mea la ea si se poarta bine...nu am avut probl deloc cu ea,dar nici eu!!!
Normal ca ne vdm pe bulevard cu bebeii,numai k tu o sa nasti mult inaintea mea...asa ca...dar nu-i nimik!Poate ne si vedem pana nasti...ce zici???

V-am
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ancris, ma tot gandesc la povestea ta. Spune-ne mai in amanunt, cum de nu simteai contractiile si ce a vazut doctora la ecograf daca la inceput ti-a spus ca, colul e Ok si bebele e OK? Daca aveai contractii nu erai deloc dilatata?

Ma tot agit ca bebele meu e foarte agitat, ziua nu sta intr-un loc (intr-un fel e bine ca stiu ca e OK) dar aici nu se fac ecografii, doctora mea spune ca doar daca depasesc termenul mai imi face. Ma gandesc acum ca la tine a fost salvatoare ecografia. Dar daca mie nu-mi face cum mama masii stiu eu ca cordonul e Ok, ca bebele e OK? Mi se invart toate in cap, am avut-o si pe cea mica bolnavioara pe week-end, cu 40 temperatura, acum e mai bine dar noptile nedormite m-au epuizat. Acum sunt la serviciu si astept sa merg la doctor la 2:45.

Sa aveti o zi linistita.
Lili (35+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau pentru fetele care au probleme,fie cu soacrele fie cu sanatatea.Curaj fetelor ca mai avem putin si tot ce o sa conteze pentru noi o sa fie doar bebeii.

Si eu am arsuri mari si nu trec cu apa,din contra,mai rau imi face apa,nici cu portocale,nici cu lapte rece...le las sa treaca de la sine.

Multumim pentru galerie si pentru incurajari...parca nu mai am rabdare pana joi...am inceput sa imi fac bagajul,sa pun actele la un loc...ca sigur joi dimineata nu o sa mai stiu de capul meu.

Paula,iti tin pumnii,ca esti miercuri programata si pun si eu majoretele pentru tine.

Pupici,
Mada37+6z

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Lili_Q, eu m-am plans la doctor de contractii multe si care dureaza peste un minut si presiune mare pe col, si m-a trimis la ecograf din nou pt masurarea colului si estimarea greutatii bebelinei... se fac ecografii, dar tre sa ceri, sa insisti despre simptomele tale. Sunt standard 2 ecografii in Ontario, dar e la discretia medicului cate are nevoie fiecare pacient. EU pana acum am facut cred vreo 6, pt ca a fost nevoie medical.

Sori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Paula75 abia acum am vazut k tu esti programata miercuri la cezariana,deci nu ne vdm inainte sa na nasti...dar nu-i nimic ne vdm dupa ca sa il cunosc pe bebe si sa imi povestesti cum e in maternitate....asa ca punem majoretele la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Revin si eu a 3-a oara azi. Va veti satura de mine acum ca sunt in concediu... Intre timp am fost si am platit niste facturi, am facut cumparaturi in stilul meu de femeie cu burta la gura (1 ardei, 2 rad pastarnac, 1/2 kg morcovi, salata verde) si acum ciorbita e la foc. Sotul sa mai vina si el acasa si sa papam.

AZi la pranz, la vreo ora dupa ce ma linistisem si eu de pe drumuri m-a luat o durere in dreptul apendicelui... ma ustura si ma durea in acelasi timp. Nu cred ca erau contractii ca durerea era continua. Eu de fapt cred ca nu avea legatura cu bebe, acum nu stiu exact ce sa spun. Cert e ca mi-a trecut dupa vreo ora fara sa iau nimic.

ROXYGEO- imi pare rau ca te doare spatele si piciorul. Stiu cat de rau este. Eu mergeam schioapa la un moment dat si fff incet. Ma ajuta daca imi facea sotul masaj dar apoi iar o luam de la capat. Dr mi-a zis ca apasa bebe pe ceva si nu-mi va trece pana nasc. Dar nu stiu sa-ti spun de ce dar de miercurea trecuta nu ma mai doare. Sper sa fie asa si in cazul tau.

ELPOWER- pulsul oricum mai creste in sarcina si am inteles ca-i normal. Daca tensiunea e ok eu cred ca poti naste normal dar mai bine intreaba-ti medicul.

DITU- dar tu stai sa o asculti pe soacra-ta? Pai daca ea nu se intereseaza de tine fa si tu la fel. Daca te superi ii faci rau lui bebe iar ea va crede ca are dreptate. Iar de venit la voi... Poate e mai bine sa nu vina decat sa te supere asa de fiecare data.
Eu am o soacra buna (cel putin asa o cunosc pana acum) dar sa stii ca am emotii ca va veni 1-2 sapt sa stea cu noi de pe 5 martie. Sper sa ne intelegem ca nu am stat niciodata atata timp impreuna.

Iar fetele care vor fi singure cand nasc....Va inteleg ca sunteti suparate. Si sotul meu s-ar putea sa fie in spital in perioada aia... asa ca ce sa mai zic (bine ca vine soacra) important e sa fim noi sanatoase, sa nastem cu bine si bebelusii sa fie si ei sanatosi si puternici. Daca suntem sanatosi cu totii ne descurcam noi cumva , si cu ajutor si fara.

37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Mersi mult Tzuna pt raspuns. Mie oricum nu in sarcina mi-a crescut pulsul, asa ca sper sa nu aiba nicio legatura si sa pot naste normal.

Ditu, nu te mai stresa pt tot felul de oameni care, daca se comporta rau cu tine chiar si in sarcina, chiar ca nu merita nimic din partea ta, soacra sau nu. Iti faci tie si bebelui rau. Daca nu intelege ca un copil, de orice sex ar fi e o binecuvantare a lui Dumnezeu, atunci sa se intoarca in pestera si sa traiasca acolo. Na ca m-am enervat si eu. Si spune-i ca barbatul da sexul copilului si sa se certe cu el daca are ceva impotriva fetitelor.

Ela in 35s fix cu Thea Ioana

http://bd.lilypie.com/92Plp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Am revenit si eu ...
Azi am fost cam plimbareata, am avut de facut cateva comisioane, cum spun americanii ; pe deasupra m-am si tuns. Si fara sa vreau m-am pomenit cu breton (desi nu am cerut si nici nu am mai avut breton din clasa a XII-a). Dar incepe sa imi placa noul 'look'; oricum, nu am ce face, tb sa ma adaptez ...

Fetele, incercati sa nu puneti la suflet tot ce se intampla. Stiu ca e mai usor de spus decat de facut, dar merita incercat, pentru binele nostru si al puiutilor nostri. Eu am momente cand ma supar de la fleacuri sau incep sa plang din senin, fara sa stiu si eu prea bine de ce/ Cred ca hormonii isi fac putin de cap cu noi si suntem foarte sensibile in aceasta perioada. Nu stiu ce alt sfat sa va dau, decat, cum am spus deja, sa nu puneti la suflet toate rautatile celor din jur!
Stiti cum m-am inveselit eu? Mi-am luat o pereche de cizme, ca tot sunt reduceri acuma. Intial vroiam din acelea cu talpa dreapta, comode dar am gasit o pereche mai elegante, ascutite si cu toc, pe care insa din pacate va trebui sa le tin in dulap pana in toamna, ca acuma e mai greu cu umblatul pe 'toace'. Dar arata asa de bine pe picior .... Sau poate ii luati un cadou frumos la bebe, ca tot ei sunt cei mai importanti acuma

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Am reusit sa mai pun poze cu burtica pe ultima suta de metri (zic eu) si o poza care le-am facut-o azi porumbeiilor de pe geamul de la bucatarie. Nu pot sa cred cat de repede au crescut puiutii. Pe 25 ianuarie nici nu erau iesiti din oua si sa-i vedeti azi ce mari sunt. Si nici nu vor sa manance grauntele care le pun eu asa ca nu stiu cum de reusesc "parintii" sa-i hraneasca asa bine.

Mergi la inceput

M-am mai uitat si eu pe poze. Frumoase burtici mai aveti.
KMI- f frumos cosuletul si rochita luata de LAURAMAR la fel.

Mergi la inceput