Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 9
teolinda spune:
Gio - deci Marcolino si Nicolas... mananca pranzul seara si adorm la miezul noptii. Nu e de mirare... deh. Cand pleci la shopping la Milano bre? La Barut mai mergi vara asta? Ca io astept oferta sa ma inscriu
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
Alina nu stiu daca sa ma risc.. si sa fac pariu... cred ca Lorena te-a intrecut
Giova spune:
Eu sunt in alta categorie: Clau vrea bb2, eu nu. dar se intelege.
De ziua indragostitilor am primit o spuma de baie afrodisiaca de la Lush, si lenjerie....
Eu nu i-am luat nimic.
Lili de maine intr-o sapt. mergem la Milano, dar cu treaba, si sper putin shoping.
Cu Barut-ul...nu cred ca servim anul asta. vrem sa mergem in alta parte dar nu stim unde.
Si Nicolas adoarme tarziu? ca parca el e baiat cuminte si doarme pe la ora 21.
Ano nu mai fi necajita, caci e abia inceputul. Iti va simti lipsa mai incolo, cand vede ca tot cu tanti e acasa.
Bine ca a trecut si prima zi de stat pe scaun. de maine e munca, nu?
Bee ce coincidenta....misto de tot.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
loren@ spune:
Liliana.....da...la dulciuri continui sa devorez tot!Nici nu mai zic ce am mincat ca vi se face rau!
Bia nazdravana
Giova spune:
Alin@ vezi ca filmuletul se poate sharui ca sa fie pe net. Daca e facut in one true media cu siguranta.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
Eu am o sapt. de cura si ma simt excelent.Am pierdut si 2 cm, 400 gr. Pt. inceput ma declar super multumita.
_
nunta noastra
canda_h spune:
Fetelor acum m-am dumirit si io ... s-au intors Cata si Alina ... bine ati revenit!
Fetelor la noi chiar e o dilema foarte mare cu scaunele astea ... in noiembrie avut enterocolita si de atunci din cand in cand mai are cate o saptamana/doua cu scaune multe dar nu moi ... semi. ce-mi veni si mie sa dau detalii ... scuze! ultima data fierul a fost de vina asa ca l-am taiat de pe lista... da acum sunt in ceata.
multumim pentru raspunsuri si ganduri bune ... daniela pupici, o sa il bag pe Filip la un regim strict sa vedem poate scapam... pana acum i-am dat la regim dar i-am mai scapat cate ceva interzis.
ce faine previziuni!
eu as vrea bebe peste vreo 3 ani daca o vrea Dumnezeu.
pupici
Angi de motanel (5.02.2006)
alin@ spune:
De silueta mea are grija mare Ayan. Frecus, carat in brate, somn putin.
Gio, cum sa fac cu montajul sa il pun aici? E pe one true media.
teolinda spune:
Pai de prin nov si pana acum cateva zile a avut si Nicolas grija de silueta mea. Tocmai vroiam sa va spun... nu-mi vine sa cred ca pot sa stau sa scriu pe-aici si Nicolas sa isi vada de "mersul" lui. De cateva zile trage ture continuu prin casa. Ma si mir ca nu cade rapus de somn pe la ora 21-22 ca in vremurile "bune".
Gio de vreo 2 luni daca mi s-a culcat de 2 ori inainte de 22 in rest numai dupa 22:30.