Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ana, sa stii ca e adevarat cumva ca in timp uiti cum nasti. Eu pot sa zic sigur asta, ca am nascut ingrozitor si uite ca mai vreau unul! de data asta insa cred ca voi opta pt cezariana! Eu oricum cred ca sunt prea mica in bazin pt nastere naturala.
Lili, las ca ii convingem noi! Sau ii pacalim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bai ziua de iertaciune e duminica de "lasata secului". Dar cum atunci suntem ocupate cu fini... nasi d-asta ne-am impacat de ziua indragostelilor

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Veniram si noi de-afara.
Mi-a luat cevatimp sa va citesc.
Moni eu astept ceva pe mess. sau PM.
Bianca nu am conf. salvata, caci am iesit rapid, aveam treaba cu marco.
Cata si Alina ma bucur nespus ca ti revenit, pacat ca ati pierdut atata timp.
Lili si Marco papa pranzul dupa ce se trezeste. azi la papat la 15.30.
Ralu e mortala Anastasia.

merg ca tocmai mi-a aprins Tv si a dat vol. la maxim .
ce ma surprinde e ca da pe desene sau pe muzica. Nu stiu cum naiba gaseste canalele alea. macar e bine ca nu-i plac telenovelele .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

COSMI m-ai ghicit: psihologia e pasiunea mea (adica una din multeleeeee,e printre primele pe lista)

Si io-s pe lista cu voi - Alina si LILI,ca husbandu' nu mai vrea unul,dar il las sa uite un pic "trauma" de a sta cu ea acasa (cica e mai rea ca un baiat ) si pe urma tot cum vreau eu va fi!

Diana evident ca s-a trezit cand sa ma pun eu in pat Acum o schimba Ghitza si o las un pic cu el dupa aia si trec de-a binelea in pat.Adica sper sa stau intinsa ,ca de dormit ... de unde?
Ca asa "canta" ca din bucatarie se aude "nananana" si "lalalala" si inca nu a inceput sa si tranteasca pe jos cu obiectele ...

Fug!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ana eu am filme cu Bia fix din pix...ca am 2 aparate de kk, ambele filmeaza, dar numai unul, ala care nu se vede mai deloc filmul, pot sa-l incarc....al 2-lea care s-ar vedea bine nu pot ioc sa-l incarc ca cica nu-l recunoaste ca film...deci pina nu ma ajuta cineva, habar nu am cum sa fac!
Bia in crize, refuza iaurt si urla...Urmeaza o seara "sto"!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Ana, filmulet nu am pe net niciunde nou, o sa pun eu. Toata lumea zice mai nou ca seamana cu mine, dar eu sunt de alta parere. De Tibi cred ca e clar, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Las ca si anul viitor se lasa cu alt rind de ...zise Baba Omida!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Pai sa facem o lista "aspirante... cu munca de convingere soti".
Bai si eu am fost azi la cura.. daca va zic. Am mancat doar bombo de cioco aduse de husband de. M-am abtinut aseara ca era prea seara... dar azi m-am tratat cu vreo 7_10 buc ... la pranz si dupa cu niste inghetata cu 0 la suta grasimi.
Si ma mai mir de ce a luat Nicolas pranzul la ora 18:00 si ala ca vai de el.

Mergi la inceput

Loren@... care "baba Omida"? vrei sa zici "Div@ Omida"

Auzi bre Monicooo pai cred si io ca e traumatizat bietu' Ghita. Pai daca tu mai ai timp si de stat in pat cand vii acasa...

Mergi la inceput

Am un montaj cu Ayan, dar nu stiu cum sa il pun aici, merge share doar pe mail.
Eu ieri am mancat o placinta de la Mac, un Snickers si aproape o cutie de bomboane de ciocolata. Asa ca nu cred ca ma intreceti!

Mergi la inceput