Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

baiiiiiiiii voi sa va luati numele inapoi ca nu stiu care sunteti @@@@@@@@@@@ astea ....
de bebe ce sa zic eu stiu ce aduce viata nu zic NU

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

dar daca o fiiiiiiiiiii vreau o fataaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Cosmi o bila alba pt tine ca te-ai hotarat sa fi mamica tanara pt Bia. Si de ce nu.. daca tot vrei... sa-ti dea DD bb3.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Teolinda, si de Ayan pana acum cateva zile ma plangeam ca se culca la 12. De cateva zile la 9 jumate. Dar am realizat ca nu e bine, ca eu ma culc la 12-1 si el la 8 e fresh si musai trebuie sa fiu si eu la fel! Am scris pe la nazdravani ca mi-a umplut patul de apa cat dormeam!
Eu din ce vroiam fata asa mult, acum bb 2 as vrea sa fie tot baiat!

Mergi la inceput

TEOLINDA cred ac i vb si de un pic de imaturitate la 21 de ani dar nu mi pare rau si ca as va zic ;;fata mea a primit ieri primul biletel de amor de m am crucit ac daca l pun pe al meu habar n are sa scrie asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am niste draci....
am pus sa spal salata in chiuveta si nu stiu cine mi-a umblat dedesubt, ca toata apa mi-a curs acolo. stiu cine...Marco...dar nu stiu dacac e rupta porcaria aia sau trebuie infiletata.
asa ca am spalat prin buc. cu ocazia asta.

Alin@ te loghezi pe one true media, dai Share pe urma click pe Link to this montage (tu cred ca ai dat share by email), pe urma Continue, view now, share free si iti apare 2 adrese de selectat. o selectezi si copiezi pe prima, si pe urma o pui pe forum. aia e buna.
Am citit patania cu apa. mortal rau.
Lili deci s-a smecherit si Nicolas .
Cosmi doamne ajuta pt. bb3, daca asa vreti.

Marco mi-a adormit in scaunul de masa. Cand l-am pus in pat s-a trezit, asa ca e mort de somn si ma enerveaza. dar nici nu-l mai las, va adormi la ora 22 si maine la 8 e in picioare si eu voi muri de somn. caci Alina exact asa fac si eu. ma culc tarziu, si vreau sa dorm mai mult dimineata.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Mie mi-a umplut Nicolas patul din dormitor ... cu biscuite cu cioco... ieri. Noroc ca oricum vroiam sa schimb si lenjeria si mi-era asa o leneeee.

Nu pot sa ma plang ca Nicolas ar fi f nazdravan ( deocamdata)... dar mi-ar fi frica cu 2 golani. Mi-as dori mai degraba o fetita desi sunt convinsa ca sunt facuta sa fiu soacra cu nurori.

Mergi la inceput

dar nu l place pe baiat; motiv???e prea iubaret .....auziti mai ...asta e eu is pregatita ptr tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda nu mai gasesc un DVd cu Baby Einstein. trebuie sa-l caut, caci cu mutatul l-am pierdut. daca nu trebuie sa fac rost de la prietena mea si pe urma ti le fac si tie.
Poate ne vedem intr-o zi la porumbei. o luam si pe Ingrid.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Sincer nu ma deranjeaza ca se culca asa tarziu. Cu ocazia asta apuca si Robert sa se joace cu el si ... ca si voi sau chiar mai rau eu ma culc pe la 1-2 noaptea asa ca imi convine de minune sa se trezeasca Nicolas dupa 9 jumate

Mergi la inceput