Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 5
anasebe spune:
Moni, Rali, Cristina, March va multumesc pentru telefoane si mesaje. March, dar nu-s profesoara sau invatatoare, nu stiu ce tot ziceai tu de scoala....
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:
am ajuns acasaaaa!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
Lili si eu m-am gandit ca o fi suparat pe mine.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Ana_m spune:
canda, sa stii caci fata mea dupa ce aa vut enterocolita , i-a trebuit vreo 2 sapt sa se regleze cu scaunele. tot asa pana de curand facea de vreo 4 ori pe zi, dar deja nu mai era diaree, dar scaun moale , intr-adevar. Trebuie sa te gandesti ca a avut flora intestinala distrusa si asta costa ceva pana se refacere.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
diana12 spune:
AnaS, lasa ca e mai bine asa. Crezi ca te simteai mai bine daca alerga spre tine cu lacrimi de crocodil, cu mainile intinse si urland "mama, mama"?
Acomodare usoara la serviciu.
Acina, bine ca n-are nimic piticul. Ce iti e si cu doctorii astia...
Se pare ca ieri cam mai toate madamele de aici si-au murdarit degetele de ciucalata.
alin@ spune:
Ancutza, stii ca si noua ne-a zis pediatra ca are rahitism Ayan, dupa care s-a razgandit, ca cica nu se poate dc are fontanela inchisa. Asa ca ce sa ma mai mir.
diana12 spune:
Si uitasem.
Ca si Adriana de France as vrea si eu un rezumat la nebunia din ultimele zile si la marea descoperire. Eu pe bune daca am cea mai vaga idee despre ce vorbiti.
S-a gasit persoana care a facut conferinta aia?
ralirali spune:
SAlutare,
Am pus si eu cteva poze mai proaspete aici http://www.dropshots.com/anastasia4
Dana, spor la pregatiri.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
alin@ spune:
Si noi diaree de la masele, de la dinti nu. Se pare ca se poate, desi am auzit si eu ca nu.
monica70 spune:
Trebuia sa iti faca daca era suparat
Lasa ca e ok,sa vezi ce fain e cand vi acasa super ko de la serviciu si in loc sa te poti relaxa (pe DC sau sa lecturezi ceva ...) sta agatzat non stop de pantalonii tai
Diana inca doarme,cu husband cu tot vad,dar deja se foieste ,asa ca urmeaza showul.
Pe la 18-19 ar trebui sa imi vina unul sa imi actualizeze programele de conta,asa ca poate dispar din zona oleaq.
SILVI stii de ce au gagicile @ asa stil de scris codat? Inca nu si-au revenit din shoc (si nici eu nu ma simt prea bine,eu care nu ma mir de orice si ma asteptam la orice! Dar totusi nu la asa hal de orice )
Daca ai fi aflat ce au aflat ele ... apropo faza cu @@ a fost cea mai
Care zicea de 20 de confe? A fost numai o confe prin care s-au plimbat cca 20 de sectante.Si nici alea nu stiu decat circa 50% din poveste Cred ca doar 3 + 2 @ stim aproape tot
Amanuntele sunt prea de tot pentru pus pe DC ,asa ca traiasca messul
Ceva ceva tot o sa compunem,adica un mesaj oficial pentru cele care nu stiu ce draq ne-a apucat,adica-s complet pe dinafara.Dar cum va ziceam,amanunte picante pe mess sau PM.
Deocamdata astept aplauze pentru ca v-am readus fiicele ratacito@re in
Ce pot sa va spun,ca din punstul lor de vedere aveau toate motivele sa fuga mancand pamantul din raza noastra vizuala Singura lor vina a fost ca au avut incredere in cine nu trebuia.Si din pacate n-au fost singurele inselate si marcate de chestia asta.
Mai sunt!
Avem motiv de chef acum in ,asa ca
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"