Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 4
alin@ spune:
Si Ayan tot 81 cm avea la 1 an si cu kg sigur a stagnat, ca de cand cu maselele cam face fitze la mancare.
A fost prima data azi cand s-au jucat copiii intre ei, ca pana acum se ignorau total.
Bee spune:
Si Ana e la stationare pe la 10 kg. Atat avea la vaccin la un an si cand o cantaresc si are 10.500, cand 10.200, cand sub 10. Nu ma mai mira nimic. Au si ei perioade si perioade. CE meniu are Ana azi? Mazare cu carne de pui. Dar parca vad ca tot la lapte ajungem.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anasebe spune:
Salutare!
Alina si Cata bine ati revenit. Pupici si voua si copiilor vostri.
La serviciu a fost bine, azi m-au scutit de munca asa ca am stat si m-am plictisit. Pe Tibi l-am gasit bine. Mancat, dormit, schimbat, eventual prea gros imbracat dar deh. Ce m-a durut a fost ca nu a schimtat niciun gest cand m-a vazut.
Revin mai incolo!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
diana12 spune:
Neatza si de la noi.
Nu imi mai amintesc cine zicea de schimbarea laptelui si aparitia de kk moale. Eu stiam ca laptele poate da constipatie sau kk mai de des si moale si chiar incep sa cred chestia asta. Noi am trecut pe un alt tip de formula acum si de la sase kk pe zi am trecut la trei. Si e clar ca e de la lapte, altceva nu i-am schimbat in meniu.
Eu ieri am primit de la printesa mea ceva cadouri facute la scoala si la petrecerea pe care am facut-o la organizatia unde lucrez. Sotul cica avea in plan sa ma scoata la restaurant, dar eu cum stiam ca uraste sarbatoarea asta, m-am bagat sa organizez peterecea pentru copilasii din campus. Asa ca sotul a ramas pe afara si bineinteles ca mi-a scos ochii ca sunt mai importanti pakistanezii si chinezii, sunt multe familii din tarile astea unde locuim noi.
La mandra i-am luat un inelus de aur, stiu ca e cam mica pentru asa ceva, dar nu m-am putut abtine. Sotul a zis ca in doua saptamani il pierde, eu am incredere in printesa mea. Vedem cine o sa se insele, dar o zi a trecut si inca are inelul pe degat. Lui Peter i-am luat o minge micuta de fotbal sa ne mai jucam prin casa pana scapam de gerurile de afara. La sot si mie am luat niste verighete ca a mea pereche si-a pierdut verigheta.
Si, of course, ciucalata ca nu se putea. Am luat o cutie in forma de inimioara, destul de maricica cutia, in care erau...opt bomboane. Pe barbate-miu l-a busit rasul cand a auzit cat am dat pe cutie si mi-a zis sa mananc cu grija ciucalata ca e aproape doi dolari o bomboana.
Teolinda si noi avem masa de pranz destul de tarziu, in jur de trei sau chiar mai tarziu.
marchplayer spune:
Eu i-am cumparat hanorac si tricou de la Polo Garage, iar el mie precis mi-a luat parfum, in curand o sa am o colectie frumusica. Nu am facut schimb de cadouri inca din motivele stiute. mi-am facut insa cadou o cutie de praline, pe care le-am mancat ieri(12 bucati)!!!
Canda cica nu est adevarat ca ar face enterocolite de la dinti!!! trebuie in primul rand un regim drastic sa-i traca puiului, in afara de tratament. Noi fara regim nu am scapat!
daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
alin@ spune:
Ana, pe Tibi il duci la cresa sau are bona? Las ca te obisnuiesti cu ritmul, la fel si el. Inceputul e mai greu.
acina spune:
Fetelor de 2 zile sunt un pachet de nervi.
Merg eu ca o fraiera la o pediatra recomandata de o prietena.Eu fiind un pic nemultumita de pediatra noastra.
Si dupa ce ca am stat la ea la usa (cu programare fiind )vreo 2 ore pana s-a hotarat sa ne primeasca. Am intrat si in acelasi timp cu mine a mai intrat cineva . F ciudat mod de consultatii.In fine am intat il consulta pe Andrei si imi spune ca copilul are rahitism si anemie. Si ca are ceva la inimioara.Asta a pus capac .Trimitere urgenta la cardiolog.Trimitere pt analize diferite(asta nu e rau ca oricum voiam sa-i fac)
Azi am fost cu el la cardiolog si i-a facut ecografie cardiaca.copilul e sanatos nu are nimic.suflul de care zicea madame este ceva normal la varsta lui.
M-am linistit ca e totul ok , dar nu va spune ca de nervi aveam.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Bee spune:
Si eu stiam ca nu se face diaree de la dinti. Si ce? Intre 6 si 7 luni, printesa mea facea moale si des cu tot regimul la care o tineam. Cum iesira primii dinti cum scapa ca prin farmec. Acum ce sa mai crezi? Doctorii spun ca apar probleme cu scaunul in perioada erupriei dentare, fiindca cei mici baga totul in gura si implicit sunt mai expusi microbilor decat in restul timpului.
Andiaroro si eu am belit niste ochi mari la CD-urile si consola cu pricina. Vai ce mi-au placut! Si eu nu-s usor de impresionat, chiar de minunile tehnicii (sa nu zic direct ca ma lasa rece).
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anasebe spune:
Alina Il las cu bona. Mai sincer, nu mi-a fost greu azi. BNorocul meu e ca plec foarte devreme de acasa cand el inca doarme, asa cu nu apuc sa-l vad. Cred ca daca l-as fi luat in brate dimineata mi-ar fi fost mult mai greu sa plec.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
teolinda spune:
mi s-a trezit papanasul asa ca merg sa ii pregatesc "pranzul".
Fetelor multam de rasp. credeam ca sunt mamitza incompetenta.
Diana printzesei sa poarte inelul cat mai mult iar Peter sa bata mingia in curte.
ANA - ciudat! Bine ca a trecut si ziua asta.. poate ca asta a fost cea mai grea. Sau poate ca Tibi s-a gandit sa te... pedepseasca( acum nu ma injura ca nu vreau sa bag cutitu' in rana).
Fug la masa de praaaanz!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"