Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Noi fara diaree de la masele, din contra constipatie, desi e exclusiv pe lapte de vaca de peste 1 sapt...avem 8 dinti si asteptam masele in stinga jos si sus!
Liliana, acum cind ma gindesc bine Bia avea cu 200 mai putin decit ultima data cind am cintarit-o dar am zis ca mi se pare!Oricum om vedea la si 2 luni daca mai ia ceva...macar 100 acolo...
Anca bine ca e ok Andrei..te cred ca te-ai umplut de nervi!
Acum sanatate multa gravidutelor si bb sanatosi in burtik ca nu am apucat sa urez...eu tot dau cu presupusul la fiecare ca sex e bb...am zis Denisa si Daniela baieti, Bee si Bumbita fete, Florinini baiat...om vedea daca am dreptate!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Am vrut sa zic Ana de France. Ana, la vara s-ar putea sa ajungem prin Franta pentru cateva zile, asa ca pregatesc mielul.
Monica, pregateste odata rezumatul ala sau pozitia aia oficiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Deci cele cu D vor avea baieti, cele cu B fete si F...baiat

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Asa...si sa va zic ca ma apucase si pe mine ca vreau bb2 si vreo 2 luni, parca in sept. si octombrie am incercat...apoi m-am razgandit...asa ca bb 2 mai asteapta citiva ani se pare! Asta daca nu ma apuca iar!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Eu zic ca Bee o sa aiba gemeni, fata si baiat ca tot e ea rabdatoare si nu se sperie de nimic.
Denisa o sa aiba tripleti ca ea e harnicutza sectei as ca poate face fata la atatia copilasi.
March o sa aiba fata ca are talent la facut copilasi cu par bogat si frumos.
Bumbita si Florini habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fratzilor pur si simplu nu pot compune nimic la ora asta,ca-s zombie - de la ora 6 sunt trezita (ghiciti la cat m-am culcat ) si la birou am fost bagata in priza!
Merg sa ma pun in pat un pic si revin dupa ce termin si cu ala cu programele.
Mai Alin@, Cat@,ANASEBE ziceti si voi ceva,daca mai aveti suflu

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Hi hi, la asta nu ma gindisem Ana!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Moni aplauze deci, ca ai adus fetele ratacitoare acasa.Si vreau si eu rezumat da?Pe ce vrei tu mail sau pm.
Care sunt valorile normale pt hemoglobina la copii mai fetelor?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Chiar asa: sarcini usoare si bb sanatosi fetelor gravidutze!
Eu as vrea mult si bb 2, nu acum ca e f greu cu 2 mici! Ramane sa il conving si pe Gabi care zice ca Ayan e deajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Bai, ia sa bagati degraba un comunicat de presa ca nu mai inteleg nimic.

Oricum, ma bucur ca s-au intors fetele. Cine ar mai fi crezut dupa atata timp....

poze decembrie 2006

Mergi la inceput