Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
mady23 spune:
adela mie mi-a zis dr sa ii dau debridat 2 ml de 3 ori pe zi dar nu ii dau tot timpul ci numai cand vad eu ca se screme.
Bephanten folosim si noi si sunt multumita. Eu stiu ca se scrie corect spala-ma.
Buburuza mea e foarte cuminte iar in privinta programului noapte sunt boieroaica pt ca dupa baia de la ora 21 mananca, scoatem aerul si adoarme pe la 22 si se mai trezeste dimineata pe la 5 sau 6 cand mananca iar si se trezeste la 9 apoi iar papa si trezirea la 12 cand papa si iesim pe afara.Odata s-a trezit si la 7.30 dimineata de ma speriasem ca nu stiam ce are.
la baita este o adevarata broascutza, ii place foarte mult in apa...cred ca ar sta si 2 ore.
Eu o tin si cu o caciulita subtire in casa ca am inteles ca ei au urechiusele sensibile...acum nu stiu daca fac bine dar mi-e frica sa nu raceasca.
Vroiam sa va intreb daca ai vostri fac dungulite rosii pe picioruse de la pampers , acolo unde sunt volanasele. Noi folosim marimea 2 si am incercat si cu marimea 3 si tot mai face.Oare strang eu pampersul prea tare pe picioare?
Mady si Bianca Maria (31.12.2006)
elena_mvl spune:
Hello mamici, bebici si burtici!
Ce bebelushi mari aveti, deja domnisorei si domnisoare de botezat! Altii inca nu s-au nascut. Avem si noi cele mai codase la nascut avantajul ca putem invata din experienta voastra 

Pe aici, cine se mai anunta azi la nascut?! Mirandolina, cumva?!
Mult succes, nastere usoara si bebelusha cumintica, frumusica si sanatoasa
.
Elena
, mami de
39s + 4z
[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]
adela2006 spune:
mady si a mea face dungulite rosii pe picioruse , si noi folosim tot nr 2 am luat ieri nr 3 ca am crezut ca sunt prea mici nr 2 dar are aceleasi dungulite deci nu stiu ce sa-ti zic
a mea a doarmit de la 2.30 noaptea pana la 10.30 ca m-am speriat azi dimineata ; as prefera sa doarma de la 10 , 11 noaptea pana la 6 , 7 dimineata ![]()
si eu ii pun o caciulita in casa tot timpul s-a obisnuit cu ea si nu o deranjeaza deloc
am fost afara am luat aer acum dormim
dar acusica se va trezi de foame
va pupaceste adela
de alexia maria ( 13.01.2007 ; 5.100 kg )
marybell spune:
Adela corect este spala-ma fiindca poti inlocui cu "sa ma spele cineva"
te pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
alinuk spune:
Marybell,
eu am inteles ca e o gluma asta cu spala-ma si ca adela stie si ea cum se scrie corect gramatical.
Insa intrebarea era cum se scrie pe praful strans pe masina...nu oriunde... Oricum dilema e indreptatita si mi se pare tare de tot...Adela parerea mea e ca se scrie "spalama" ca pt aia de la spalatorie sa inteleaga fara sa faca eforturi...

Noi raportam copil ordonat cu papa la cerere si program facut de el aprx3 ore...incepe sa se mareasca intervalul - mai ales noaaptea (cand se trezeste o singura data).
Sa te pazeasca insa sa nu fiu eu in preajma cand se fac alea 3 ore...sa nu-l bag in seama si sa nu-i dau tzitzi(cu suzi il pacalesc max juma de ora) ca se pune pe un urlaaaaaaaaaaatttttttttttttt ... valiau...
in rest... colicii ne-au ocolit deocamdata si punem usturoi la usa sa nu cumva sa se apropie 
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
adela2006, daca vrei sa scrii corect, scrii "spala-ma", cu cratima (vine de la "a spala" + (pe mine) ma); dar daca vrei sa scrii pe praful de pe vreo masina, cred ca e mai indicat sa scrii "spalama", ca sa fii un mic "vandal" pana la capat...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
megbeng spune:
am primit acum cateva ore SMS de la mirandolina, dar nu am putut intra mai devreme:
"dilatatie 2 cm, contractii de la ora 8 din 5 in 5 minute, colul incapatanat, ma plictisesc, n-au paturi libere :(( asa ca stau in fotoliu, tot e bine- nu-l impart"
sper ca pana la ora asta a progresat dilatatia si mira a noastra mai are f f putin pana sa fie 
hai mirandolinaaaaaaa!!!!!!!!! 

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

adela2006 spune:
alinuk, messa 

gluma gluma dar era serios ca i-au cerut parerea si unei profesoare de romana care dupa indelungi analize gramaticale a decis ca se scrie impreuna adica spalama
si sotu nu era convins asa ca e serioaosa treaba 
cristiana deci e adevarat cu fenobarbitalu ( am tot vrut sa-ti scriu si am uitat ) a mea era cam legumitza in spital dormea de rupea chiar ma minunam ce copil cuminte pot avea eu ![]()
si vine o prietena si-mi spune ca de fapt ei sunt asa de la fenobarbital si nu am crezut-o ( speram eu sa fie ea asa cuminte de felul ei ) si zici ca avea si alt rol in afara de a lasa asistentele sa doarma noaptea
cat despre sistemul rooming in ( ca nici la asta nu am apucat sa scriu ) la mine a fost super ; salonul era proaspat renovat cu baie si cabina de dus in salon , singura chestie nasoala erau gongile ( din alea urate de bucatarie ce se plimbau peste tot )
copilul ti-l aduceau la alaptat la cerere adica doar cand se trezea copilu si-i era foame ( cam la 3 ore ) si oricum mie mi-l aduceau degeaba ca nu aveam sfarcuri si nici o idee cum se alapteaza fara sfarcuri si plina de rani sangerande
cand incepea sa urle prea tare ca doar ii era foame o duceam inapoi ma intrebau daca tura urmatoare mai vreau copilu eu spuneam ca da sau nu in functie de dispozitie si nervi ( sa o aud cum plange de foame si sa nu am ce-i face )
noaptea veneau la 12 si apoi dimineata la 6 in nici un caz nu m-am gandit sa pastrez copilul cu mine in salon
ptr mine statul in spital a fost super am avut 2 colege super cu care am ras cat n-am ras in ultimii ani ; asistentele erau dragute infirmierele si mai dragute
cum spuneam singura problema au fost gongile ( bine ca nu am adus nici una acasa ) si reactia doctorilor la cuvantul gongi ( nu au vazut asa ceva cred ca ei stateau in alt spital )
ma duc ca s-a trezit fomista
va pupaceste adela
de alexia maria ( 13.01.2007 ; 5.100 kg )
laura ionescu spune:
sraluca - daca te consoleaza cu ceva, fetita mea mananca la 2-3 ore.
deci al tau e bine
mihaela - sa stii ca si la mine s-a intamplat sa faca kk si pipi pana la brau. si acum mi se mai intampla. uite azi noapte, la ambele mese am gasit-o uda pana la subtiori. in ceea ce priveste caldura din casa si eu stiu ca se verifica nasucul daca lui bebe ii e frig. sa stii ca in primele zile ei isi regleaza temperatura corpului mai greu si daca a ta mai si doarme asa mult si nu se misca se poate sa ii fie mai frigutz. eu la eva am tinut 23 de grade si in casa 22. si s-a reglat, la inceput mi se parea ca ii e frig, dar acum are manutele calde mai tot timpul, mai putin cand sta cu ele in gura si si sunt umede si reci![]()
Liuda - eu am scaun de masina MAXI COSSI pt copii de la o la 1 an. nu e cu spatele reglabil, dar are niste saltelute pe dedesubt care se pun cand copilul e f mic si trebuie sa stea cu spatele drept, si se scot cand copilul creste, pe la 5-6 luni. il folosesc si pe post de landou (n-am mai cumparat)- il montez direct pe picioarele de la carut. sunt foarte multumita de el fiindca e singurul scaunel de masina pe care l-am gasit care are spatele drept,si eva mea a stat in el din prima zi super -comod. e mai scump, dar merita toti banii. il poti vedea aici -http://www.babybestellijn.nl/shop/index.php?cPath=40_41_63&osCsid=8f3daa3a7048baa16a321e7e1c881fe8
gata, fug la alaptat ca s-a trezit..
laura si eva (11.01.2007)
Messa spune:
Adela, poate reactionau la "goange" nu "gongi"
Baaaai, nu poate fi real, profa de romana sa spuna ca e corect "spalama"!!!
Cred ca o mancam de vie, daca din astia ne vor invatza copiii "carte" la scoala...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!