Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

marinar eu am observat diferenta la bibe anticolici - la noi functioneaza, sincer! Dupa alea simple aveam capul tren ca plangea de burta, insa cu asta anticolici - e liniste! Acum nu stiu ce sa zic insa la mine a functionat!

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

maria, bepanthen e bun si el, poti incerca.

lore, durerea aceea nu m-a parasit vreo 10 zile, eu luam piciorul drept cu mana si-l miscam. a trecut de la sine. n-am dat cu nimic. ma indoiesc ca i-ar fi gresit greutatea bbelusului tau ca stiu ca la elias e cantar electronic. asta ar insemna ca lapticul tau e bun de tot.

pupici

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, eu acuma sunt in experimente...

Incerc sa-i dau la moatza ziua haleala la cerere si noaptea la program, adica sa ma lase naibii sa dorm macar cate 2 ore legat noaptea... ziua, nu are importanta, stau cu ea de gat daca e nevoie, dar noaptea... trebe somn, nene, ca dupa aia mi-e ca la un moment dat, de epuizare, adormim ca valizele in gara, si eu si tati, de o sa aiba donshoara program de urlat o noapte intreaga si n-o s-o auda nimeni!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Maria, Bepanthen chiar este bun! Fund rozzzz in 3-4 zile maxim, garantat!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

katerina ce pot sa spun felicitari arati super mami
eu am dat jos vreo 20 de kile si mai am doar vreo 30 sa arat cat de cat mai acceptabil

marinar si la noi a functionat adica sunt mai bune cele anticolici acum ca trage ea ca haplea si se mai ineaca asta e alta poveste

fetele cum se da debridatu ala ? adica de 3 ori pe zi dimineata / dupamasa / seara ?

si inca o chestie asa off topic cum se scri spalama ? se scrie spalama sau spala-ma ? sti voi cum se scrie pe masini cand sunt prea jegoase al meu sot zice ca se scrie despartit "spala-ma stapane" iar un coleg de-al lui ca se scrie impreuna "spalama"
deci mai cer si eu pareri

va pupacesc adela de alexia maria ( 13.01.2007 ; 5.100 kg )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gabi, eu am fost afara cu Matei si e ok. Intr-adevar e frig dar nu am mai stat doua ore ci doar una. Dar aer a luat. Si nu cred ca l-am infofolit prea tare. Da, cu caldura de la mine din casa, imi e mereu frica de supraincalzire. De aia am inceput si oprim toate caloriferele.

Calciu a luat si Matei. Din ziua a 14 de viata, 10 zile. Jumatate de fiola eu, jumatate el, ii dadeam cu siringa deci 5 ml pe zi, pe tot parcursul zilei cate putin sa nu il vomite. Mi-a zis pediatra ca ii mai dam la doua luni.

Maria 72, incearca cu Bepanthen, si eu zic ca e super bun.

Biberoane noi avem de la Nuk cu gaurica si ne intelegem bine cu ele. Nu avem nici colici, nu stiu daca de la biberon este. Doar gaze avem si pt astea abia am inceput sa luam Espumisan. In afara de ragaitul acela groaznic de care va ziceam, sa stiti ca mi se pare ca i-a redus gazele pt ca se chinuia rau pana facea partzuri.

Pt durerile de spate eu am mai incercat Ketonal (sa va spalati bine bine pe maini dupa folosire) si burtiera. Durerile de shele m-au lasat, am ramas numai cu cele din partea de sus a coloanei care cred ca de fapt sunt muschi incordati rau.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

adela...2ml dim si 2 ml seara la debridat.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

si inca ceva maria -poate nu suporta scutecele pe care le folosesti. noi am avut cateva bucati de pampers si incepuse deja sa se vada un pic de roseata la fundulet drept pt care nu am mai luat asa ceva. folosim happy, fixies , hughies (de care sunt la oferta) si suntem multumiti.

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

maria72 si la noi a functionat tot cu bephanten

catalina ce sa zic? calm mult ca sa reusesti sa treci cu bine de botez, ti-am zis noi l-am facut saptamana trecuta si in 3 zile de agitatie si stresata la maxim sa iasa bine, sa nu-mi raceasca copilul, sa fie lumea multumita s.a.m.d vreau sa spun ca luni abia mai imi curgea lapte din sani. abia pe miercuri mi-am revenit si psihic si fizic. si cu banii intr-adevar ai naibii si astia iti mai dau multe batai de cap dar lasa ca o sa vezi ca norocosul de Matei o sa iti influenteze in bine sporul in casa. chiar te rog sa imi spui luni daca ceea ce prevad acum va fi adevarat. bafta!

messa eu fac asa de cand sunt acasa cu Erik, ziua ii dau san la cerere, noaptea la ora 2 si 5 dimineata, sper sa reusesti si tu.

va pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele
ajutati-ma si pe mine!
vreau un scaun de masina pentru domsoara mea! In galati nu gasesc nimic bun - adica eu vreau sa fie reglabil pe mai multe pozitii cu spatele. Aici gasesc doar sau pe doua pozitii - spate vertical drept si orizontal drept de dormit - insa nu are semi.... si atunci cum fac? Altele sant cu semi (dar nu e bun pentru copil de 2-3 luni ca e prea ridicat) si spate drept pentru copil mare! Deci cum nu dai - nu e bine!
Daca aveti voi ceva bun ziceti-mi si mie ca ma uit eu pe site-urile astea cu caruturi si scaune de masina insa nu prea sant detalii incat sa stiu cum e cu spatele - la unele scrie ca sant reglabile in 2-3 pozitii insa acum care ar fi pozitiile? Nu stiu! asa ca cer ajutor!
daca aveti sau stiti de scaun din asta sa fie cu mai multe pozitii.... spuneti-mi si mie! ca am ajuns la concluzia ca dau mai mult insa sa-l pot folosi pe mai multe pozitii, varste si in caz de drum lung sa poata copilul dormi in el astfel in cat sa nu stea smanzurat de sezute!
astept!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput