Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

kateryna, am vazut si eu pozele!!!....cate kg ai luat si cate ai dat jos pana acum? eu am dat jos intr-o saptamana 10 kg (inclusiv ce am pierdut la nastere, deci..) mai am muuuult pana imi revin..inca vreo 18 kg adica

noi azi implinim o saptamana, crestem veseli si sanatosi...bebe doarme bine de tot ziua (in reprize de 3-4 ore) insa noaptea la 2, maxim 2,5 ore e treaz si vrea sa ii acordam cat mai multa atentie.

laptic am din belsug, ieri am fost si la control si la scos firele de la epizio-alta viata, nene!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Megbeng, am luat 14 kg in sarcina si am dat jos 15 kg.

Fetele, am si eu o intrebare intrebatoare pentru cele din Bucuresti. Unde se depun actele pentru indemnizatia de crestere a copilului? Eu trebuie sa ma duc luni sa le depun si nu stiu sigur unde. Intr-o vreme stiu ca se depuneau la primarii, dar pe urma s-au depus undeva la directia de munca.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Kateryna, in sect 6 se depun tot acolo unde s-au depus restul pt trusou, alocatie etc.

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Gio e posibil sa fie si de la pampers, ca am incercat sa o mai tin in scutece, ziua sa se mai aeriseasca si se mai cunoaste cand sta funduletul la aer, dar n-o pot tine mult ca o deranjez din somnic sa o schimb ca face pisu. Am avut de la maternitate Hugies si Happy, sincer mi s-au parut mai bune Hugies parca sunt mai moi, nu fac urme pe piciorus si parca sunt mai aerisite, o sa incerc si alte marci. Am dat comanda la tati sa ne aduca Bephantene pentru fundulet
Eu am senzatia ca manaca putin, dar daca doarme cred ca nu-i e foame. Uita sa se mai trezeasca cateodata 4-5 ore, o mai zgaltai eu sa se scoale si face urat dupa ce mananca. Abia astept sa-mi aduca cineva sambata un cantar sa vad daca a mai luat ceva in greutate. Mie mi se pare ca a crescut de cand am venit din spital, dar cantarul vorbeste mai bine.
cu Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele!

Un gand bun pentru Mirandolina si Belle Vue, care sunt in spital la ora asta. Va tinem pumnii sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

Liuda, uite aici niste exemple:
http://www.argos.co.uk/static/Browse/catalogId/10651/identifier/8560077/jspStoreDir/argos/Trail/C%24cip%3D49651%3EC%24cip%3D49652%3EC%24cip%3D49655.htm
Al doilea din lista are 5 pozitii pentru bebelus.

Laura Ionescu, din cate stiu nu e bine sa tii bebelul in scaunul de masina daca nu e chiar in masina, era si un studiu care zicea ca nu au sistemul respirator format cum trebuie inca si este risc mare de moarte subita a bebelusului, la fel nu e bine pentu coloana lui (daca ai din ala in care st in fundulet). Uite un articol aici
http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/1526517.stm

Bravo Kate arati extraordinar! Si eu sunt la dieta dar mai am vreo 20 kg de dat jos...Sau macar 15...

la fete,

Ivona si Ella 12 ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mary, mersi mult de urari si incurajari. Sa stii ca mi-am propus sa nu ma enervez. Sper sa si reusesc. Cum o fi, o fi, noi sa fim sanatosi.

Auziti, dar scoica aia e ok pt bebe asa mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Ia uite fetele un remediu homopat pt mastita si rani:
Phytolacca

Cārmāz
Phytolacacee

Angine ro#351;ii
Algii fulgurante
Glande mamare

Tulbur#259;ri ORL:
Angine - Amigdalite.
Faringitā cu dureri arz#259;toare cu iradiere īn urechi #351;i īn gāt.
Mucoase de culoare ro#351;u-purpuriu.
Tulbur#259;ri mamare: Mastoze chistice.
Tensiune #351;i congestie mamar#259; premenstrual
Obstruc#355;ie mamar#259; dureroas#259; īn timpul al#259;pt#259;rii.
Fisurarea mameloanelor dup#259; supt.
Algii:
Dureri reumatismale #351;i osoase fulgurante (ca īn #351;ocul electric). Periartrit#259; scapulo-umeral#259;.
Blefarite, orjelet, #351;alazion.

Agravare:
- la umiditate
- la frig
- prin mi#351;care.

Ameliorare:
- la vreme uscat#259;
- prin repaus

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Mai fetelor, eu am un scaunel de masina care e potrivit pt copii de la 0 la 1 an, respectiv 15 kg. E singurul scaunel de masina pe care l-am gasit (si credeti-ma ca am cautat nu gluma!!) care are niste saltelute in asa fel incat copilul sta cu spatele drept in el. In plus, se poate folosi impreuna cu carutul in sistem travel, asa ca am renuntat la landou. Daca producatorul zice ca se poate folosi de la 0 ani, eu am incredere in el, fiindca scaunelele astea cica sunt super premiate, omologate si din ce am intrebat si eu in dreapta si in stanga ar fi cele mai bune.
In plus nu prea am incredere chestiile astea cu coloana, in cercetatorii americani si studiile aferente - de ex mi se pare o tampenie sa nu folosesc port-bebe tot din motive de coloana. Pai daca stau sa ma gandesc bine, toate tarancile de pe vremuri care nasteau pe camp isi tineau copilul intr-un fel de port-bebe rudimentar si nu mi se pare ca suntem o natie de cocosati. In plus fetita mea se simte mult mai bine in port -bebe, aproape de pieptul meu, decat in carut la mama naibii.
Asta cred eu, puteti sa dati cu rosii.

Laura si Eva (11.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

fetelor am si eu o intrebare , cum se da calciu gluconic , mie mi-a spus medicul sa ii dau cu siringa
da mi-l scuipa tot afara , trebui sa incerc altceva ........si se stramba rau

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Laura nu da nimeni cu rosii, fiecare face cum crede!

Ivona

Mergi la inceput