Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)
Raspunsuri - Pagina 29
amiss_zip spune:
Aici aveti un subiect despre febra foarte interesant la care a postat si inaioana
.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66293&SearchTerms=febra,temperatura,inaioana
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by cocutica
La multe lunite PAUL-VICTOR cu sanatate, bucurie si multa, multa joaca!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Multumim si pupam taaare pe Elena
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006 la 7 luni
OanaRusu spune:
Andreea, tinem pumnii la Petra sa treaca cu bine peste noapte - din cate am citit eu n-ar trebui sa faca de la dinti, dar stiu cazuri reale in care singura explicatie au fost dintii pt temp mare - vorbesc de copii in cercul nostru de cunostinte apropiate.
Asa ca sper sa nu aveti alte probleme si sa scapati de febra avnd in plus ceva "arme albe" in guritza.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
zax spune:
Andreea sper sa treceti cu bine peste noaptea asta;in afara de temperatura mare si de durerile de dinti mai are si alte simptome? Horia nu a facut febra de la dinti, dar stii cum e, fiecare copil reactioneaza in felul lui; dr ce a zis? a exclus alte cauze?
pupam fata sa treaca repede!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
amiss_zip spune:
iar are 39.2![]()
i-am dat si novocalmin.
Amiss
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
iar are 39.2
i-am dat si novocalmin.www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
suna pediatrul acum!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
adriana spune:
Daca face de trei zile febra mergi cu ea la doctor. Novocalminul trebuie folosit foarte rar, cat mai rar cu putinta.. e foarte toxic![]()
Controleaz-o de ganglioni, sub gatutz, la ceafa, vezi daca are bubite pe ea. Inghite greu? Mananca? Cum respira?
Nu te alarma foarte tare, inceraca doar sa-i tii febra in frau.. Stii tu cum
Multa sanatate Petrei, sa ne zici maine ce a spus doctorul..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
amiss_zip spune:
A sarit si de 39.2 are 39.3 in conditiile in care am pus-o si in baita. Nu a scazut. Sau poate va scadea de acum incolo. Am culcat-o era franta de somn. Nu mai dormise de 5 ore. Cu pediatra am vorbit mereu de doua zile. O pot suna oricand si este un avantaj. Maine dimineata la 9 merg cu ea la control.
Azi nu avea rosu' in gat, a mancat dar putintel, nu are bubite... in rest ea incearca sa fie vioaie.
Multumesc mult pentru suport!! 
Imi pare tare rau ca va incarc cu problemele noastre mi-ar place sa vorbim aici numai de impliniri si progrese.
Amiss
camelia.t spune:
Amiss totusi nu cred ca numai de la dinti e febra asta (e destul de mare).Poate are o angina (rosu in gat) si nu ai reperat-o.Te-ai uitat in gatutz? Cum este?
Nu sta mult cu febra asta.Mai bine sa o vada cineva.
Multa sanatate scumpicei Petra.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
ILDI25 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
iar are 39.2
i-am dat si novocalmin.www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Of saracuta de ea ,si eu iti zic sa mergi acum la medic,numai astepta ,ca noaptea febra urca si mai tare. David nu a facut febra cand i-au iesit dintii ,dar fiecare copil e altfel. Dar sa fie febra asa mare de la dinti?
Ildi