Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Se pare ca am scris deodata!
Supravegheaz-o atent, sa nu urce mai mult si sa faca convulsii.Multi ici.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Monica de ce zici ca nu e bine sa o pun in cadita? Nu vreau sa ii fac sub nici o forma rau Petrei si poate este ceva ce nu stiu eu!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Amis, eu nu stiu daca e bine sa o pui sau nu in cadita, insa am auzit de la o mama de bebe de 10 luni ca atunci cand a facut febra i-a pus in picioare sosetute udate cu otet. Spunea ca au efect, dar nu stiu cat de mare era febra. Multa sanatate Petrei si multi ici.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

In cazul in care febra urca foarte repede, extremitatile deobicei sunt reci. Deci faza cu sosetelele inmuiate in otet nu e buna, pentru ca si asa piciorusele raman reci. Cea mai rapida metoda de scadere a febrei este cea cu cearceaful ud sau baia cu cateva grade mai rece.

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amis, imi apre rau de Petra! Dar sunt 100%convinsa ca nu dintii sunt problema... Poate fi o boala eruptiva la debut (cel mai probabil roseola infantum ce a avut si Luana lui Virgi) sau o infectie urinara. Bate maine la cap pediatra sa va faca si o urocultura. Pupici!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Ileana, Olim, Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Monica de ce zici ca nu e bine sa o pun in cadita? Nu vreau sa ii fac sub nici o forma rau Petrei si poate este ceva ce nu stiu eu!

Andreea nu am zis ca nu e bine (adica eu nu stiu daca este bine sau nu), doar ca mie imi este teama sa fac asa ceva, nu stiu unde este diferenta intre soc termic si doar scaderea usoara a temperaturii. Daca pediatrul a zis ca e ok sa faci asta, atunci urmeaza-i sfatul. Eu personal as prefera sa il vada doctorul daca antitermicele nu fac fata si febra tot creste. Imi e tare teama de infectii care nu se vad cu ochiul liber si sa nu fac eu mai rau, incercand sa fac mai bine.
Cel mai bine sa o urmaresti cu atentie si in noaptea asta si dimineata fuguta la pediatru.
Of, sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede, ca e tare greu cand sunt puiutii bolnavi.

Monica 15+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Andreea si nu uita sa o hidratezi.
Si eu stiam ca la bebei se fac impachetari in cearceaf ud, insa nu stiu exact amanunte. Nu cred nici eu ca e de la dinti.
Nu te speria, dar salvarea de ce nu o chemi ? eu pt mine personal de cate ori aveam febra mare noaptea si imi era rau chemam salvarea. Rau nu are ce sa se intample daca pana maine o mai vede cineva...

CamiM ca te-ai gandit la mine. Din pacate tot asa ma simt...sper sa-mi treaca cat mai repede starea asta.

Cocutica felicitari !

Camelia.T sa va fie de bine cu noua tunsoare !

Doroti, Vivighe pe unde sunteti fetelor ???

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Andreea uite ce scrie aici la desprecopii.com despre febra :

...Recapituland, chemati doctorul cand copilul e mai mic de 3 luni si are temperatura rectala peste 38 de grade sau e mai mare de 3 luni si are temperatura rectala peste 38.3 grade.

...Daca febra e mare (mai mult de 38 la un copil sub 3 luni sau mai mult de 39.2 la un copil peste 3 luni), faceti-i o frectie sau baie cu apa calduta. Nu incercati niciodata frectie cu alcool, pentru ca exista riscul ca alcoolul sa fie absorbit in sange prin piele. Atunci copilul poate avea probleme de respiratie, crize sau poate deveni letargic sau iritabil din cauza scaderii zaharului din sange.

De ce revine febra?

Copilul va avea febra pana cand infectia e distrusa, adica cel putin 2-3 zile. Unele infectii, ca influenza (gripa) dureaza 5-7 zile. Daca au fost administrate antibiotice impotriva unei infectii bacteriale, febra dispare cam dupa 48 de ore. Medicamentele pentru scaderea febrei au efect temporar si ele nu ataca in nici un fel infectia, de aceea febra va reveni atata timp cat exista infectia.

Copilul are febra si nimic altceva. Ce nu e in regula?

Cand copilul are febra, dar nu-i curge nasul, nu tuseste, nu vomita, nu are diaree.. e foarte greu de determinat ce nu e in regula. Unele infactii virale, ca rujeola, se manifesta prin 3 zile de febra foarte mare, urmate de o urticarie roz pe corp. Infectii mai grave, ca meningita, infectii ale tractului urinar sau bacteremia (bacterii in circulatia sangvina) se pot de asemenea manifesta prin febra neinsotita de alte simptome. Pe scurt, daca bebelusul dvs. are febra si nimic altceva, anuntati medicul.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor deschid capitol nou.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput