Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by ralucis

zax, ilinca a mancat dimineata, pe la 10.30, 300 de ml de iaurt amestecat cu 1 banana si jumatate, facute la blender, cel mai mult ii place sa ii amestec iaurtul cu fructe. Cand i-l dau cu cereale i-l amestec cu acelea care au si lapte, ca sa iasa mai dulce, dar nu se omoara dupa el, tot cu fructe e nr 1.

wow! asa de mult! ma gandeam eu ca nu se satura cu o cutiuta dinaia de 125 gr de la Campina; thanks...

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am votat si noi cu ciresele de la concurs!! Sper sa castige o cireasa!!
Si am votat si blogul Andreei!! Succes!

Ingriduta felicitari pentru fotomodel DC

Am vazut poze muuulte si filmulte cu cirese superbe(David,Andrada, Raluca,Cri-Cri,Kailan,Alex,si din nou David cu Timeea de data asta ..!! am pe toti.

Lacri eu am cana de filtrat apa in genul ala si sunt multumita de ea. trebuie sa recunosc pe de alta parte ca pentru Sofia cumpar apa la bidon( e o marca speciala ptr bebei si am zis ca pana face macar un an fac efortul asta).

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Cocutica felicitari si voua!!Nici eu nu stiu daca se pune ca progres dar eu am povestit ca mi se pare tare amuzant!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumim ptr voturi, ptr cine nu ne- gasit suntem la pagina 16 ingerasi de mai,
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15
Oricum nu stiu cine va castiga dar poza de la pagina 3 cu tripletii aliniati ca sarmalutele in patut zic eu ca are cele mai mari sanse, si chiar m-am bucura din toata inima sa castige, e deosebita, impresionanta si precis parintilor nu le-ar strica aparatul foto premiu.

Luana, ai patit probabil ca mine ca am trimis poza cu fratiorii ptr concurs si apoi o poza cu Timi ptr fotomodel. Si ma uit eu pe poze si-o vad pe Timeea, maaama cine o fi bagat poza lui fiica-mea in concurs? zic eu, apoi imi paca fisa... Am trimis PM la admin s-o scoata ca nu-i voie cu 2.

Ralucis
am vazut pozele, de domnisoara eleganta si cu freza de coafor...

Cami, stiu cum spui, pe la 8 luni si ceva se ridica si Vladut asa in fundulet. Timi a fost mai harnicuta, inainte de 7 luni se ridica asa in fundulet. Is tare dulci... Pe la 9 luni jumate 10 daca face ca fiu-miu o ia in 4 labe Sofia, sta un pic asa si apoi in picioruse!

Zax, fain bancul...

Steluta, multumim ca ai facut ordine.

Miti, din pacate Timi a revenit la cura de slabure... Pediatra mi-a spus sa nu ma stresez, astat ii e felul si nici siropuri vitaminice nu mi-a recomandat. Eu personal ma bucur ca ii un chin sa-i bagi orice in gura (in afara de tzatza) iar la siropuri face ca trenul...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Fetelor am cam lipsit de pe forum dar ne-ati reperat rapid la concurs. Noi suntem aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10 pt cine vreas sa ne admire.

Steluta, am vazut ca erai interesata de alimentatie si de condimente. Eu dau gust mancarii cu un pic de scortisoar, vanilie (la budincute), cu patrunjel, leustean si marar (la mancarurile de baza). Peste ii dau pastrav si salau (vezi ca Vivighe are o super-reteta). Mai pun unt sau ulei de masline. Si iese bun si aromat to ce fac. De asmenea usturoiul si ceapa sunt nelipsite.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Luana, Diana, Roxana, gata votat ciresele!!
Cine mai e pe-acolo, sa ne arate linkul direct, pleaseeeee!

Cami, nu e nicio problema. Pur si simplu asa am vazut ca s-a umplut spatiul pe mail, si am atras atentia pentru viitor. Eu oricum ma pregatisem sa mai fac un cont . E bine ca s-a rezolvat...

Roxana, multumesc pentru info despre condimente.

Apropo de unt, voi ce marca folositi?? Pediatra finului meu i-a recomandat mamicii lui sa cumpere unt President... Dar am vazut ca acesta are termenul de garantie tare lung, ceea ce pentru bebe nu mi se pare OK. Voi ce parere aveti??

Ah, am gasit cartof dulce la Mega. I-am cumparat si Andradei... O sa caut prin retetele de la voi, sa vad cum il pregatesc.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Of Steluta..iti mai scrisesem o data dar nu eram logata .
Lui Catalin nu-i dau President ca are muuulte grasimi. Ii dau Milli sau orice alt unde pe piata cu grasimi 62-64%. Cat despre cartoful dulce eu il coc in folie de aluminiu si il pasez cu dferite alimente. Ii fac si sufleu si iese f bun. Insa de la o vreme ii dau cu taraita pt ca are mult beta caroten iar dr ne-a zis ca bb e cam portocaliu

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

am votat si eu tot, plus blogul andreei.
eu unt i-am dat milli, dorna si din cele nemtesti, dar i-am luat numai cu 80% grasime, mi s-a parut ca celelalte au multa apa si se fac aiurea la gatit. dar ma pune pe ganduri ce a zis roxana, cu grasimea, sa intreb si eu pediatrul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

gata si noi cu votatul...

referitor la unt...noi gatit cu napolact 65% grasime

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ma bucur ca v-a palcut invitatia la dans a lui alex. toata ziua isi fataie curutzul cand aude muzica.....abia astept sa mai si alte cirese dansatoare

amiss am votar si eu blogul. sa fie cu noroc

dianaR montajul l-am facut in windows movie maker care il are orice windows....am avut de montat o prezentare video pt casele care le construim si m-am jucat un pic sa vad ce face programul ala. a iesit acceptabil, cred

miti multumim.sa sti ca nu e chiar asa de bine sa sti tot ce mananci ca de multe ori iti piere cheful. imi placeau cremwusti iar acum nu mai mananc deloc dupa ce stiu din ce sunt facuti, dealtfel evit si salamurile, pateurile, etc...pw ejobs.ro gasesti cele mai multe joburi, sau pe bestjobs.ro sau neogen.ro

ildi vad ca mai este o cireasa care isi ajuta mama la intins haine.BRAVO!!!

a.c. pt tuse eu i-am dat dar la sfatul medicului humex expectorant si apoi eurespal. sanatate deliei. e tare frumoasa si ce-l iubeste ea pe tati

luana spor la slabit si voita multa. eu una nu as putea tine asa regim

felicitam si noi pe ingridutz fotomodelul DC.BRAVOO

alex e in concurs pe pagina 3 poza 3 alexnastere se numeste poza...

va las ca urla micu'

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput