Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)
Raspunsuri - Pagina 25
mikiion spune:
Fetelor din concurs spuneti mai clar cum se numesc pozele ca spre rusinea mea , mi-am dat seama ca nu va recunosc copiii
.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
26octombrie spune:
mikiion, noi estem la pag 23, "ochiosul"
dianaR, cum ai dat de organizatori, vreau si eu sa ma transform in "ochioasa hora" si nu stiu cum...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
26octombrie spune:
draga arleena,
bine ca ne-ai spus, caci momentul in care fi-tu va fi recunoscut dupa putza e inca departe.. puteam sa ma uit la poza mult si bine..
mai tarziu, speram ca va exista o cohorta de gagici ce va sti imediat despre cine e vorba, da noi.. cam babe...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
DianaR spune:
Multumim de voturi.
Luana, pai am trimis PM la Admin. Intri la PM la tine, alegi new pm si la destinatari scri Admin sau Mirela (admin e mai probabil sa fie logata decat pe Mirela) si-ti spui of-ul.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
mikiion spune:
cami tot cam asa se ridica si Marc in fundulet, de vreo 2 sapt.II iese cel mai bine pe pat ca e mai elastic. Iar de mers de-a busilea, nu reuseste decat sa se tarasaca ca racul.
Dar m-am trezit cu el , alunecand pe parchet, la vreo 5 metri de locul de origine.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
zax spune:
Salutare si noroc,
Voi va dati seama ce putin mai e si vine primavara?! Maine poimaine e 1 martie
Vai de mamicile de baieti; ce de martisoare si ghiocei tb sa cumparam la asa ciresele frumoase; dar merita, nu?
am fost si noi la dr astazi, pentru controlul de 8 luni; am asteptat cam jumatate de ora, dar a fost placut pentru ca domnisoru' a distrat pe toata lumea de acolo; in cabinet tot numai zambete si dragalasenii; in fine - raportam: 8900 kile si 77 cm; (o crestere de 300 de grame si 3 cm); ma declar multumita, dat fiind ca luna trecuta a luat mai putin in greutate, ca in lungime tot cam asa; daca o tine in stilul asta, in cateva luni o sa fie ca un taitzel.
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
amiss_zip spune:
steluta, camim, zax, ralucis, arleena, Puiudana

ralucis si Petra daca abia suge de 3 ori pe zi, iar noaptea de vreo 2 ori se trezeste dar e foarte bine si asa. Eu nu am sa ii intrerup Petrei dcat atunci cand ori se intzarca singura ori nu voi mai putea eu sa ii dau sau nu voi mai avea laptic. E bine sa alaptezi pana la un an chiar sau mai mult
.
Petra mea chiar sufera cu dintii serios de tot. A facut febra 38.7, geme continuu in somn, ziua rade plange, si este taare suparata. Sper sa fie dintii si sa nu aiba vreo infectie ceva. Pediatra mi-a spus ca dintii pot da si o febra de 39!
Doamne'ajuta.
Edit: PUNETI-VA MOZILLA! am scris mesajul si din cauza tastaturii proaste(am butonul de power langa enter) mi s-a inchis calculatorul. Am dat repede restart din buton si mi s-a deschis frumos windows-ul si pagina de net cu forumul si cu mesajul meu neterminat
! gata cu mesajele kilometrice pierdute ![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
amiss_zip spune:
ralucis la multi ani si de la noi
! vazut pozele![]()
Ildi ce haioasa e poza cu david la rufe 
cocutica multa sanatate! Eu am dat Petrei un tub de oscilloccocinum cand eram noi raciti. Ea nu a racit dar nu stiu acum daca e sigur din cauza lui
. Oricum am vazut ca se da si la bebei chiar pentru prevenire.
luana felicitari pentru cura! Mie imi place cum suna![]()
camim hehehe ce m-am amuzat sa citesc pasii de ridicat in funduletz. Cred ca este o schema general valabila. Si petra to la fel se ridica in funduletz. La inceput ma tot intrebam cum se va ridica in fundulet de pe spate? na ca a gasit ea solutia! Se ridica din stand pe burtica
.
roxana tu pasezi ceapa in mancare la bebe? Putem da ceapa gata? ![]()
stelutza eu ii dau unt simplu romanesc. Pachetul pe care scrie mare cu albastru UNT! Eu luam numai unt nemtesc dar de cand cu prajiturile...am vazut ce bun la gust este si UNT.
Amiss
amiss_zip spune:
maine avem programare la ortoped la Jianu. Sa ne tineti pumnii sa fie totul bine.
Tin sa recunosc cu mare durere si rusina ca Petra mea a cazut si ea o data din pat. Am pus-o la san noaptea si am adormit langa ea. Pe la 4 jumate dimineata a cazut din pat
. A cazut intai cu piciorusele si apoi cu capu. Nu prea s-a lovit dar totusi ...
. Nu stiu daca e o coincidenta dar parca acum merge incrucisat asa. Cand paseste isi pune piciorusele in x . Abia astept sa vad ce zice maine Jianu.
va pup!
Noapte buna!
Si va rog daca sunteti foarte obosite (fetele care alaptati) alaptati pe jos sau puneti muulte perne langa pat
.
Amiss
mikiion spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
maine avem programare la ortoped la Jianu. Sa ne tineti pumnii sa fie totul bine.
Tin sa recunosc cu mare durere si rusina ca Petra mea a cazut si ea o data din pat. Am pus-o la san noaptea si am adormit langa ea. Pe la 4 jumate dimineata a cazut din pat. A cazut intai cu piciorusele si apoi cu capu. Nu prea s-a lovit dar totusi ...
. Nu stiu daca e o coincidenta dar parca acum merge incrucisat asa. Cand paseste isi pune piciorusele in x . Abia astept sa vad ce zice maine Jianu.
va pup!
Noapte buna!
Si va rog daca sunteti foarte obosite (fetele care alaptati) alaptati pe jos sau puneti muulte perne langa pat.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Mi-ai luat vorba din gura!! Fetelor in ce pozitie mai alaptati?
Eu am patul lipit de perete, un pat de o persoana luat anume pt. asta, ca am vazut ca nu am sanse sa-l culc in patul lui. Dar si asa, cand il las sa doarma , dupa o repiza de alaptat, mor de frica sa nu se trezeasca si sa nu-l aud( asta numai ziua, ca noaptea sunt eu intre el si marginea patului.)
Am luat o bariera, modelul www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-2&productId=11727&N=24%2031019814&nvalue=24" target="_blank">asta.
Dar o duc inapoi ca nu se potriveste cu patul meu, si ma incurca mai mult. Dar ceva, alt model, trebuie sa iau.Care sa se poata sa se inchida si sa se deschida mai bine.
Mihaela
Virsta Marc