Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Trebuie poza si cu mine nu?

Laura-cum de a papat si lapte formula? nu s-a saturat?
uite multi sa nu mai fii suparata

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

De pe la 3-4 luni ,bebelusii pot fi spalati pe gingii cu periute speciale din cauciuc ,ce stimuleaza circulatia si ajuta la dezvoltarea mugurilor dentari.
Evident,mama este cea care spala copilul la aceasta virsta,dar asa ii si creeaza obisnuinta pentru cind va fi mai mare.
Periatul cu pasta poate incepe de la aparitia primului dinte.
Exista periute special concepute pentru aceasta virsta.
Copilul trebuie spalat pe dinti in fiecare dimineata si seara si imediat dupa ce maninca ceva dulce.

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Am pus poze antonia

Si eu am citit ca trebuie spalati pe gingii bb-iicand i-am zis sotului a zis ca suntdupa ce i-am aratat articolul s-a convins si el
Cu pasta de dinti nu inteleg daca ei inca nu pot scuipa cum facem?

Am trimis si noi poze pt album asteptam sa ne vedem
Angi_m-

poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

KOKORINA,
super dragalasi harbujeii,sa va traiasca sa creasca mari,sint minunati,foarte frumosi,poza in care stau amindoi in patutul lor si se uita foarte atenti la aparatul foto...,este superba.Dar am admirat foarte tare si poza asta cu tine.Imi place culoarea de mor...,asa esti facut acum?Iti sta super...,mai vrem poze...

Mergi la inceput

BAMBO,
seamana cu tine,din ce in ce mai mult...,deci va fi din ce in ce mai frumoasa...,foarte misto jucaria cu zdranganele...,ii place ?Se joaca destul cu ea,sau se plictiseste repede?

Mergi la inceput

Dandusa-vad ca numai noi bantuim pe aici
si mie imi place f mult nuanta la par a kokorinei in poza aia ii sta f bine
Sa stii ca mai mult ii place caruselul decat jucaria cu zdranganele da cu mainile in ele pana se plictiseste apoi impinge cu piciorusele
Astept sa se trezeasca Antonia sa pape si apoi fug la somnic

noapte buna

poze
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DANDUSA.....as vrea eu sa fiu acum asa la par.....asta e o poza din tineretele mele.....cu atata ma mai dau si eu mare.....ca acu ' mi-s cat....da' nu mai zic nimic....ca ma aude AELITA si cu ea o incurc rau....vineri am termin la coafor si incerc incet-incet sa ajung la culoarea asta care si eu recunosc ca e faina si imi vine bine,desi unele fete au spus ca mai bine imi statea bruneta........ma pozez pe vineri....chiar si eu sant curioasa ce suvite imi face,ca ma duc la un coafor nou....pooooooooooooooooopici dulci!

BAMBO....da' ce nora aaaaaaaaaaaaaaam!sa ne triasca!da-i frumoasa foc....ca si mamica ei,desigur!dulceata lu' mama,dulceat!apropo's de jucaria ANTONIEI.....cea cu zdranganele....cat mi-am dorit si eu o jucarie de asta....care zrangane frate nu "bazaie".....toate jucariile de acest gen,aici in tara asta...."bazaie"..."bazaie" ca un tantar....cand i-am spus mamei la tel ce jucarii am nu-i venea sa creada,cand a venit la mine,prima data i-am aratat jucariile care "bazaie" si a ramas blocata....cum sa le trezeasca onteres bebeilor niste zgomote confuze....dar mi-a adus mama niste jucarii care zdranganesc de scoala un regiment intreg.....si ne place.

fetelor ati mai slabit?eu tot am ramas cu burtica....dar sant ciudata rau la corp....zic asta,pt ca eu de cand ma stiu am avut niste picioare interminabile....insa de cand am ramas gravida si am luat in greutate...apoi am nascut si am dat ceva jos.....am slabit la picioare dar la corp nu prea....si stiti cum arat?e o vorba care zice asa:(imi cer scuze ca nu-s prea frumoase cuvintele,dar la mine se adeveresc).....am picioare de capra(adica slabute) si fund de vaca....ce ma fac fetelor?am incercat sa tin dieta,dar pt a tine o dieta imi trebuie si un program strict.....ce strictete sa am cu sandokanii mei?mananc pe apucate,ce este,ce mi se pune de dinainte si asta e.am sa incerc sa mai alerg in parc,am un parc frumos in spatele blocului,unde multa lume face sport....sa vad de cand ma apuc....ca de abdomene inca nu poate fi vorba....inca ma mai deranjeaza operatia.cand am ramas gravida aveam 62 kg la 1.70...in timpul sarcinii am luat 20-22kg.....si acum am 64-64,5kg....toata lumea spune ca am sa dau foarte mult jos cand vor incepe sandokanii as mearga de-a busilea......sper ca pana la vara sa ajung la 60,asta este visul meu,,,

ma duc sa mai citesc ceva noutati pe internet si revin,ca nu am somn.

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

am mai citit din urma intre timp.lamuriti-am si pe mine cum e cu noul site pt cbebeii nostrii....ce ar trebui a fac sa fim si noi in randul lumii?ma poate lamuri cineva?va rog1

si inca ceva............

sant ofticata tare,da' tare de tot.....lipseste omu' cateva zile si iaca ce-mi vad ochii?LUCHITA a lui YAQMUR,mi-a furat-o pe ANTONIA......si ce face TONI a mea?ii trimite pe furis pupixuri lui LUCHITA........hm!........inca nu i-am spus lui PASCAL........ca s-ar oftica mai tare....ce-i drept,nu prea am fost asa activi,dar si cand santem.........santem!pupici lui LUCHITA,mancal-ar mama de gageoman!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

angi,frumoasa pagina cu maimcile si bebeii!!
marani eu cred ca nu e motiv de ingrijorare,doar sa fii atenta.dar cel mai bine sa o vada un pediatru,ca cine stie..
danita,nu stiu de ce in romaneste se gasesc atat de mari diferente intre articole,referitor la alimentatia bebelusului.eu pe unde citesc e cam la fel ,plus ca toate spitalele au aceeasi regula: nu pana in 4 luni.si cel mai bine la 6 luni.
deci la 3 luni jumate...NU

AVETI GRIJA SA NU CUMVA SAPUNETI SARE IN SUPA ! SAU ULEI ! SAU CINE STIE CE CHESTII CARE NE PLAC NOUA!

BAMBOLETTA Antonia si-a descoperit urechea o mangaie,o trage ,mai baga cate un deget cred ca e o scumpa!
kokorina la fel ma lupt si eu cu a mea ca vrea numai la verticala sau in fund,si normal ca nu o pt tine asa cat vra ea.
kokorinoooo,ce frumosi sunt Sophia si Pascal !!!!!!!chiar asa cum ii desxcrii:Pascal un barbat si jumatate,Sophia o lady si o finutza!
doamne cat au crescut !cred ca incep sa ii deosebesc...Sophi e cu ochelarrii!!
TE-AI FACUT BLONDAAAAA???????????
MAMA,CE FRUMOASA ESTI !!!!!!!
fat,de cand sunt pozele astea,ca nu mai inteleg?????cand blonda,cand bruneta..astea ultimele .
mama ce ochi ai !!
eunu vad nicio diferenta ca ar fi facute in alt timp..doar difera culoarea.
cica "mancai-ar mama de gingis-hani!
"
bambo sa nu.-ti deochi frumusetea!!!!!
kokorina
acucitesc ca pozele alea cica sunt din tinerete.ha! de uned,ne minti,sunt la fel,te vopsesti tuuna doua sa ne induci in eroare.
mie imi place si blonda si bruneta,nu stiu cu care sa raman.ma fascineaza amandoua.
taci ca si eu ma vad deformata.niste colace pe spate,pe burta,cur...adica asa fara forma....de.-a valma.ca de vaca,vorba ta.,

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Buna dimineata la toata lumea,

Multumim tuturor celor care ne-au urat La multi ani! si vrem si noi sa-i uram lui Marc de Dianarus La multi ani! ( ne scuzi dar ieri n-am avut timp, am petrecut) sa creasca mare si voios si sa fie un papacios, asa ca noi care la 2 luni papam 170-210 ml lapte la o masa.
Dianarus bine ati revenit acasa eu stiu sigur (din experienta) ca n-o sa uiti prin ce ati trecut amamndoi, dar sunt ferm convinsa ca o sa fie bine.Noi suntem un exemplu viu....

Desiree multa sanatate lui bebe Octavian, am aflat de curand ca avem o cunostinta comuna Simona M., daca vrei numele intreg da-mi un PM. Multi pupici pentru tine si bebe Octavian

Angi_m foarte frumos ce ati facut, tu si "sosu" votam si noi pentru si promit sa-ti trimit poze dupa .....

Yagmur pupici de la noi pentru bebe Luca, tare frumossssssss bebele tau, defapt toate aveti copii frumosi...

Miro super emotionanta povestea celor 2 linute, mi-au dat lacrimile si mi-am adus aminte cum a fost la noi cand au aparut cele 2 liniute dupa 1 an de incercari.

La multi ani ! pentru:

Eduard Stefan de Deborah 77

Va pup pe toate

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
pozeStefan
poze

Mergi la inceput