Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 28
Teutz spune:
Asiza… 
Yagmur, ce dulcic e bebe Luca, manca-l-ar mama pe el de flacau! Si cuminte dupa vaccin. E baiat mare, ce mai!
Carla, noi le-am cumparat nasilor o lenjerie de pat si ei au fost foarte incantati.
Florentina_G, Alexandra, Donia, multumesc! Si eu m-am gandit ca, daca greutatea nu se lasa pe coloana, e ok, dar am zis ca poate gresesc. M-ati linistit. 
Melinda, felicitari pentru botez! Dominik e un dulce!
DeeaA, imi pare rau ca bebelusul tau are probleme, dar sper din tot sufletul sa se rezolve repede si fara multa suferinta din partea lui. N-am mai auzit pana acum de asa ceva.
Dia, bafta multa, sunt convinsa ca bebelina ta va fi bine in foarte scurt timp! Pacat ca trebuie sa treaca prin asa ceva atat de micuta.
Dianarus, bine ati revenit acasa! Dumnezeule, cat de greu trebuie sa-ti fi fost! Sanatate multa lui Marc si tie multa putere! 
Votez si eu pentru idea cu pozele! Dandusa, intr-adevar e super pagina mamicilor de ian-febr 2006!
Mirona, m-ai facut sa plang! Ce frumos ai scris!!! Sa te intorci repede, ca o sa ne fie dor de tine! 
Somleac, multumesc pentru informatiile despre Vigantol! Eu ma gandeam sa arunc sticluta dupa doua luni de cand am deschis-o, dar acum m-am razgandit.
Desiree, imi pare rau pentru bebe Octavian! Sper sa se faca bine repede, repede si sa nu mai fie nevoie de intepaturi! Of, sunt asa de mici pentru chestii asa de dureroase!
Anqi_m, bravo! Esti supertare! Multumim si “sosului”! 
Marani, si Alexia atunci cand a vomitat in jet de vreo cateva ori i-a iesit lapticul si pe nas, dar am ridicat-o repede pe umar, am sters-o la nas si si-a revenit. Prima data m-am speriat tare, ca s-a inecat si ma impingea cu manutele, ca nu avea aer suficient. Am bagat repede batista bebelusului in functiune si i-am eleberat nasucul si s-a linistit. Vorbeste cu doctorita, totusi.
Dandusa, super fabula! Am ras de una singura, de era sa o trezesc pe fii-mea! 
Gata, ca s-a trezit printesa si ii e foame! Pupice!
Avem doua luni si o saptamana
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze
Laura13 spune:
motanul doarme in casa cu geamul deschis in scaunul de masina,.... mi-a fost mila sa il trezesc!
s-a foit un pic dar vad ca tot doarme
kokorinaaaaa unde esti??? ce fac cei mici? totul ok?
lavinia_p mihaita te supara? mai intra pe la noi. sapt viitoare poate ne vedem zic eu si roxana
fatima cum merge cura? nu de alta dar trebuie sa ma apuc si eu ca acusi voi fi nasa si am o burta..... mai treci pe la noi!
lorym totul ok cu voi? nu estio nici pe mes?!! puipici pt Rianna sa fie cumintica!!
s-a trezit
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
kokorina spune:
seara buna fetelor!
am pierdut vreo 3 capitole...........cand mai citesc eu tot ce-ati scris?......am vazut ca LAURA ma striga...semn bun,inseamna ca nu m-ati uitat.....dar nici eu nu v-am uitat,cum sa va uit,asa fete dragute...
sa va spun ca desi mama e la mine,nu mai dovedim....nici macar 3 persoane cu sandokanii mei....PASCAL,vrea numai sus sa stea,in picioare direct daca s-ar putea...si unde mai pui ca da sa si paseasca....bineinteles ca nu-l las mult si nici in fundulet nu-l pun decat cand il tin pe genunchi sa dea aerul afara,sau ii vorbesc ca de la mama la fiu.....oricum nu mai e multumit cu pozitia orizontala.....ce mai,e barbat in toata regula(si dotat).....daca intelegeti ce vreau sa spun....cum sa nu fie,daca ma aduce la sapa de lemn cu mancatul....e in perioada de crestere,si doar a mai fost,dar niciodata nu l-a tinut asa de mult............frate,mananca din ora in ora.....m-am plictisist de facut biberoane,si noaptea visez:sticle,biberoane,pampersi si tot tacamul........dar nu conteaza,in cateva luni scapam la papica mai buna.....abia astept sa-i hranesc...PASCAL o lingurita,SOPHIA o lingurita.....SOPHIA s-a facut o tipa....n-ai treaba,e rafinata tare si parca a luat lectii la scoala din paris....e o veverita dulce,dulce....acus-acus facem 4 luni....
cu mama m-am cam "certat" in perioada de inceput,de cand venise.........cum frate,daca la orice scancet se ducea si ii lua in brate....noaptea,ii auzeam prin baby-phone ca mai scancesc,se mai intind,mai trag o besinuta si se screm....ea era prezenta,ii alinta,ii mangaia.....nimic de spus si frumos din partea ei.....dar dupa ce ca ma chinui si le-am format un program,iar noaptea daca se trezesc sa-i hranesc,dupa biberon nu mai e loc de joaca si alintaturi....baut-culcat......alintatul maine dimineata la trezire si toata ziua.....ca doar toata lumea trebuie sa doarma.mama a inteles din reguli,dar tot mai rapida e in camera copiilor decat mine la primul scremut de bups(besinute)....ce ti-e si ca mamaiele astea!.....
santem bine sanatosi,papam bine,dormim bine,ne jucam cu manutele....radem cu gura pana la urechi si zgomotos....ce mai,imi rade inima in mine cand ii vad cum cresc si cum progreseaza.
desi e mama la mine,parca am ami putin timp....exploatez prezenta ei.ori sta ea cu sandokanii si eu spal toata casa....ori stau eu cu sandokanii si spala,calca,gateste,sterge toooooooooota ziua.
sa vad ce facem cu botezul....abia astept sa-i increstinez.are sotul termin la popa miercuri,sa vad ce-i zice.....cred ca va trebui sa se boteze din nou(sotul)......si unde mai pui ca si unul din nasi s-a retras din biserica si va trebui sa se boteze si el.....bai,ca la nimeni........sant tare curioasa ce va fi....
de citit din urma nu am citit chiar temeinic si din scoarta in scoarta,in schimb m-am uitat la noile pozici ale bebeilor vostrii......imi vine sa ii ung pe toti pe paine si sa-i mananc......fetele sant absolut toate frumoase de pici jos si sant dulci ca niste fondante.....mancale-ar mama de pisicute!.........de flacai....nu mai spun.....arata toti ca niste barbati in toata puterea cuvantului....deja se simte aerul barbatesc la ei,si cum,de pe acum se umfla in pene....ca doar sant masculi,nu?mancai-ar mama de gingis-hani!
am zis ca mai pun niste pozici,dar ma tin de cuvant,acu' termin de scris si ma si apuc de ales niste poze.va anunt!haideti ca ma duc pe yahoo si api va mai scriu ceva.....pupici la bebici si multe imbratisari mamicilor!
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
m_monique spune:
buna fetelor,
intr-un final apuc si eu sa mai scriu. sotul meu lucreaza acasa si sta toata ziua pe pc, iar eu cu andrei.
nu am mai citit de multa vreme ce ati scris, dar nu am timp aproape deloc.
de 2 ori pe saptamana vine soacra sa faca mancare, odata in timpul saptamanii si odata in week-end. cand vine in timpul saptamanii, imi fac si eu program sa plec putin de acasa, pana la urmatorul alaptat.
ieri andrei a implinit 2 luni si avem 6.5 kg.
am avut 2 reprize de ghips, pt ca andrei s-a nascut cu talpile strambe (metatarsus varus). de o saptamana stam fara ghips si vad ca se mentine corectia.
de 3 sapt andrei doarme aproape toata noaptea, iar ziua doarme f putin. iar cand e treaz vrea sa ma joc cu el, sa ma uit la el cum pedaleaza.
Andrei (16.12.2006)
poze
angi_m spune:
gata fetelor, suntem 3 cupluri in site-ul cu pozele fulguletilor si ale mamicilor. Puteti verifica asta facand click pe linkurile din prima pagina, primul mesaj, sub "Suntem 114..." sau facand clik aici:
http://www.geocities.com/mami_nov_dec_06
Astept in continuare poze pe una din adresele:
angighita@yahoo.com
angighita@gmail.com
Am incercat sa generam ceva si la cealalta adresa indicata de dandusa, dar inca nu am reusit.
Mentionez ca noi suntem ingineri mecanici, nu ingineri IT.
Noi atat ne-am priceput.
Nu putem face ca printr-un click pe poza sa se deschida poza mare pentru ca aici este limitare de spatiu, si oricum vor fi multe poze.
Asteptam si alte idei, sugestii.
toti bb-ii si toate mamicile.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
dandusa spune:
ANGI,
o sa iasa super albumul...,deja se vede super... si nu sint decit trei poze in fiecare album...Abia astept sa le vad pe toate acolo...,multumim inca o data
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
angi_m spune:
Am o rugaminte: cand imi trimiteti pozele, sa specificati:
- care este este userul folosit de voi aici pe forum (de ex,: la mine este angi_m);
- adresa unde aveti postate poze, pentru crearea link-ului cand se face click pe poza.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
bamboletta spune:
Salutare 
o sa arate super albumul cu bebei
Doar poza cu bebelina trebuie sa trimit?
Kokorina-credeam ca ne-ai uitat
am vazut pozele cu sandokan si Lady Sofhia
ce mari au crescut
tare frumosi si dragalasi 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
Laura13 spune:

tocmai a ras 80 ml de lapte praf!
ma duc sa dorm ca sunt distrusa!
in alta ordine de idei
quote:ma bucur sa aud ca nu sunt singura!
cu mama m-am cam "certat" in perioada de inceput,de cand venise.........cum frate,daca la orice scancet se ducea si ii lua in brate....noaptea,ii auzeam prin baby-phone ca mai scancesc,se mai intind,mai trag o besinuta si se screm....ea era prezenta,ii alinta,ii mangaia.....nimic de spus si frumos din partea ei.....dar dupa ce ca ma chinui si le-am format un program,iar noaptea daca se trezesc sa-i hranesc,dupa biberon nu mai e loc de joaca si alintaturi....baut-culcat......alintatul maine dimineata la trezire si toata ziua.....ca doar toata lumea trebuie sa doarma.mama a inteles din reguli,dar tot mai rapida e in camera copiilor decat mine la primul scremut de bups(besinute)....ce ti-e si ca mamaiele astea!.....
angi... multumiri din nou pt efortul depus!!

fug ca imi vine tare tare sa plang....
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Laura13 spune:
si inca ceva...
deea imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme, sa va dea DD multa putere sa treceti peste incercarea asta si apoi sa fie sanatos David si fara alte probleme!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel