Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Eu de ce nu pot vedea pozele Kokorinei?????????

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
pozeStefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari!
kokorina pt pozele cu bebe si mamici trebuie sa trimiti un mail la angighita@yahoo.com cu o poza de a ta, una cu pascal si sophia si link-ul catre pozele tale. asta inseamna ca tu vei trimite 3 poze, da? bambo ds, trebuie sa trimiti o poza si cu tine!
apropo de spalat pe dinti (vorba vine) eu am vazut ieri periute de dinti..... de la 4 luni pana la 6 un fel, apoi de la 6-9 luni alt tip si de la 9 mluni incolo periuta cu par. bambo despre pasta de dinti... eu stiu ca e una speciala pt bebelusi si ca se pune fff putina pt ca ei o vor inghiti!
fug ca scartaie si azi am program de bucatarie!
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

AELITOOOOOOOOOOOOOOOOO....unde-mi esti.....am cautat pozele noi de care spuneai,dar n-am gasit nimic.....vreau poze noi sa va vad mandrelor!

as mai vrea eu sa fiu asa misto la par....sper ca pana in vara sa-mi trag din nou culoarea asta.....ca-mi place tare,numai lui al meu nu-i place,zice ca lui ii plac "pisicile negre".....iar eu incerc sa-i explic ca noaptea toate pisicile sant negre.....si m-a inteles

LAURA....nu gasesc biserica ortodoxa,de fapt nu este,si TREBUIE sa-i botez catolic.....pt mine pana la urma nu conteaza ce religie are....nu sant rasista,la mine ca-i tigan,ca-i turc,ca-i chinez sau negru....prima data e om si apoi alta nationalitate sau religie....dar sa se boteze astia "batrani" mai intai si apoi copchii.....sper sa rezolvam cumva cat mai repede.....pupici lui daniel

MIKI....dar daca trimit mai tarzior pozele,ca as vrea sa o imbrac pe SOPHIA in rochitica,plus ca ma-sa lui SOPHIA sa-si faca si ea parul,ca acu parca sant o ciumafaie.....pliiiiiiiiiiizzzzz!sau treaba e utgenta?dar trimit negresit.....pupici dulci

hai soro,ai pus pozele,sau iar matii cu dintii infipti in calculator?

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by kokorina

....dar daca trimit mai tarzior pozele,ca as vrea sa o imbrac pe SOPHIA in rochitica,plus ca ma-sa lui SOPHIA sa-si faca si ea parul,ca acu parca sant o ciumafaie.....pliiiiiiiiiiizzzzz!sau treaba e utgenta?dar trimit negresit.....pupici dulci

Dar de ce nu trimiti tu poza aia bengoasa cu tine,ca oricum tot la fel de frumos te vei face?Si pe bune ca-ti sta superb asa,pentru ca ai tenul mai inchis...,bruneta iti aspreste privirea si te face mai matura...,asta vad eu...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

doamne, ce vitezi aveti la scris! eu am fost prinsa zilele astea, am dat matizul, in paranteza fie spus m-a cam durut sufletul , desi cand i-am indoit portiera nu am suferit chiar asa, si a venit si masina noua, pe care eu am fost sa o iau. am trecut si pe la rar, dar astia vineri au program scurt, deci m-am plimbat de pomana, si cam atat.si am facut curat prin dulap, am mai dat din haine.

e liniste in casa la noi. si alex si alexandra au mancat de dimineata, iar acum dorm amandoi.

angi super ideea, multumim frumos si tie si sotului ca v-ati inhamat la asa o treaba

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dragelor , ar cam trebui sa deschidem un subiect nou...
Ma duc s-o fac.

3 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Kokorina pozele trebuie sa le trimiti pe adresa de mail a lui angi_m, eu ma plangeam ca nu vad pozele cu Sophia si Pascal.

Desiree ti-am trimis PM.

Angi_m am trimis si eu poze, multi pupici ca faci asta pentru noi.

Acum va las ca am treaba, azi sunt

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

miki pozele kokorinei sunt pe mailul comun de pe yahoo. si eu le-am cautat mai demult o gramada

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput