Piticodromul de sept-oct 2005 (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anto, bine ca e bebe bine. Ce e tot fetita ?

O sa fie bine pana la urma.

Raluca, din pacate stiu cum e cu mamele.
Te doare ce zic, ca n-are cum sa nu te doara.

De sarbatori am fost cateva ore in Metro din Craiova si copii au ramas la ea.(fusesem cateva zile la munte si ne terorizasera).
Si ea mi-a zis ca tocmai atunci m-am trezit sa plec cand avea ea treaba.
In rest plange de dorul nepotilor. Eu imi stiu problemele mele, iar ea pe ale ei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Raluca sunt convinsa ca nu gandeste despre tine ca nu esti o mama buna. Dar cu "mamelele" astea nu poti niciodata sa faci ceva bine

Eu declar cu mana pe inima ca mama imi este cea mai buna prietena dar asta se datoreaza faptului ca ea sta la Ploiesti si eu la Bucuresti la noi iubirea, intelegerea si prietenia dureaza 48 h...tot ce depaseste aceasta perioada intra usor, usor in zona pericolului public

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Multumesc fetelor, sunteti niste dragute, exact cum va stiam. tocmai de aia mi-am facut curaj sa ma descarc aici pt. eram sigura ca voi gasi intelegere si cuvinte de incurajare.
Meme, stiu si eu ca i-ar face palcere, si mie, cum sa nu. dar ganding logic asa: daca plec spre ea la ora 6 ajung la 7 acolo, in conditiile in care afara e intuneric si catalina a fost deja de doua ori la plimbare. Sa stau o ora si sa plec inapoi acasa ca sa ajung la 8.30-9 si sa mai fac si cate ceva prin casa, sa-mi hranesc sotul, sa fac si eu un dus si sa cad lata intr-un final..... In conditiile in care , am mai zis, bursi e la ea de doua zile nu de zece....
Intradevar, cred ca sunt eu prea suparata, poate nu e dracu chiar asa de negru cum il vad eu acum. Eu ii sunt foarte recunoscatoare mamei mele ca ma ajuta asa de mult cu catalina. daca nu era ea sa vine zilnic la mine probabil ca nu ma intorceam la serviciu. Dar simt ca am inceput sa inghit prea multe si sa fac prea multe compromisuri pt. treaba asta. Ma gandesc din ce in ce mai serios sa o dau la o gradi din vara-toamna. Si sa vezi atunci alte discutii: ca nu-mi place cum are grija de ea (ceea ce nu e deloc adevrat, in mare face tot ceea ce as face si eu cu cata), ca mai stiu eu ce..... Nu stiu cum sa gestionez treaba asta.
Of of, mai mai......

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Simo, exact asa suntem si noi, cele mai buna prietene cand ne vedem mai rar. Cand eram la mama fata zilnic ne ciondaneam, dupa ce m-am casatorit ...... of of plans si jale ca a plecat fata de acasa. Vorbeam des la telefon si eram efectiv cele mai bune prietene. Acuma ca ne vedem iar zilnic, iar au inceput frecusurile. Tocmai de aia ma gandesc sa dau fata la gradi, ca sa-mi recastig prietena.
Inca o data va multumesc pt. sustinere.

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Si eu cu mama am fost cele mai buen prietene. serios? Era asa de bine. Totul s-a schimbat din momentul in acae am venit de la maternitate acasa, rugand-o sa vina sa ma ajute 2 sapt la menaj....eu asa am cerut. Ea nu are servici cu program fix. Ei, mai bine n-o rugam ...dupa 3 zile a plecat acasa. Ce facea? Ea stia ca sunt langa Steff noaptea si vedea ca m-am dus la el, venea si ea si imi comenta...venea si imi tot baga de vina. Serios! Noaptea eu eram obosita ea avea chef de ordine cu mine si sotul...tot felul de chestii. Ma enerva efectiv...nu ma ajuta deloc. ziua o rugam sa faca mancare sa dorm cand dormea steff si ea faca curat cat se poate, ca de copil am eu grija. No, ea se tot baga peste mine....cu cat ii ziceam sa ma lase in pace parca tot mai mult ma sacaia. Si multe altele....

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am schimbat pozele la semnatura, sa vad, merg?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

intre torturilellllllllllle cele facute de voi si dulceata de Ana a lui meme........vrea sa va spun ca uiiiiiiiiiiiiiite asa imi curg balele .........mai ales ca am citeva KILE(multe) in plus si sint suspecta ca diabetul sa revina cind sint insarcinata .......deci vrea si eu bb2 .......dar pt asta trebuie REGIM

IRINA iti multumesc pt regim si in special sorei tale
raluca stai linitita ca din astea o sa mai auzi multe,nu are rost sa te superi
anto ma bucur ca bebelina este bine si creste si nu te mai stresa ca totul o sa fie bine
jadi sanatate lui vladut
olguta na tine sa iti incarci baterile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ce dulce este Petrasa iti traiasca codruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare fetelor,
Eu am terminat sesiunea saptamana asta. A fost destul de grea, dar a trecut. Si cand ma gandesc ca luni incep iar scoala .

Voi ce mai faceti? bbii vostrii? Sper ca sunteti toti bine si sanatosi. O sa mai citesc un pic din urma sa ma mai pun la curent.

Zilele astea am stat numai cu pitica ca sa recompensez amiezile de despartire si m-am bucurat de fiece minut. E o mandrete de fata, vorbareata si inteligenta si sensibila. Repeta dupa mine fraze si stie o groaza de cuvinte (intr-un limbaj specific). Ii place sa se dea in leganus, in balansoar, pe topgan, pe care se urca si se da singura - eu stau doar in caz de doamne fere cu inima batand in fiecare minutel. Este foarte ascultatoare, daca ii zic sa nu faca ceva imediat asculta (cu exceptii bineinteles) si se indeparteaza.
A primit pe 8 februarie primul sarut de la un baiat cu vre-o 2 ani mai mare (pe gura) care nu o slabea deloc...dar nu-i bai ca e si ea o pupacioasa de mama focului. Am intarcat-o la inceputul sesiunii caci mi s-a parut ca ar fi timpul, fara nici o problema atat pt ea cat si pt mine. I-am cumparat olita, e prin casa se joaca cu ea sta pe ea, stie la ce foloseste, dar de facut nu a facut decat odata pipi asta la insistentele lu' maica-mea. Inca nu vreau sa o invat dar vreau sa se obisnuiasca cu ideea. Abia la vara incep serios.
O sa pun poze mai noi cu ea dupa ce adoarme. Eh, apropo de adormit, marea mea mandrie e ca am reusit sa o pun in pat treaza si sa doarma singura - de, daca tzatza a fost scoasa din program... S-a obisnuit uimitor de repede si sunt tare fericita ca nu mai am nici o problema cu somnul. Oricum mi-e din ce ince mai draga se face pe zi ce trece mai buna de iubit. Cam atat despre noi.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Godzila, bine ai revenit! super ca ai terminat sesiunea!

raluca, nu fi suparata, si mama mea cand mi se pare ca ii revine decenta in gandire imi tranteste cate una de ma lasa paf!...mama ta stie ca fratele ti-a vandut pontul? daca nu, in loc sa te perpelesti, mai bine o suni seara sa ii spui ca intentionezi sa te duci pana la ea sa iesiti toate trei, sau ii faci surpriza si apari la usa...eu sunt mai sadica de felul meu, dar ...cine are informatia are puterea...

Meme, sa va fie de bine botezul...iar zburatacesti? fetelor, aveti grija ca data trecuta ea a dat startul

Miflore...poate i se face sete Anei seara, mai ales daca zici ca plange mult...si de aia se potoleste mai greu dupa aia. zic si eu....

Codruta, Petra e o dulceata de fata! sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput