Piticodromul de sept-oct 2005 (168)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Meme pai stii ca am mai umblat o data dupa tine, gata, gata sa-ti hacuiesc aripile noroc ca m-a oprit Ina ... da' acum sunt mai linistita ca tocmai ce s-a incheiat pactul sovietic

Raluca Ce s-a intamplat? Grupul de sustinere e aici la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anto ma bucur ca bb e bine. Tin pumnii sa te ajute si acum acel medicament.

Jadi sanatate multa lui Vlad!

Eu dorm in front cu arma-n mana

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mama m-a suparat. Stiti ca am dus-o luni seara pe bursi la ea (la insistentele ei bineinteles, ca am vrut sa ii fie si ei mai usor, sa mai stea si ea pe acasa, nu toata ziua pe drumuri) Buuuun.... Toate buna si frumoase. Aseara barfeam cu fratimiu pe msn si sa-mi spuna ca mama e suprata pe mine ca nu m-am dus dupa serviciu sa o scot si eu pe catalina afara o ora, cica "sa ma implic si eu ca mama" . ca cica ea asa facea cand eram eu mica , venea de la serviciu si mergea direct la bunicamea sa ma scoata la plimbare (singurele diferente ar fi ca eu stateam cu saptamanile la bunicamea si ea iesea de la munca la 3, nu ca mine la 6) M-am simtit ca dracu. adica, ce a vrut sa zica , ca nu sunt o mama buna? ca mi-am abandonat copilul si nu ma mai intereseaza? dar e doar de 2 zile acolo nu de o luna si sun de cateva ori pe zi sa vad ce face. Si vineri ma duc sa o iau. m-au durut rau vorbele astea. stiu ca e urat ce fac, sa-mi barfesc mama pe un forum pubilc, dar sunt foarte amarata. nu-mi vine sa cred ca putut sa debiteze asa ceva. in loc sa-mi zica si ea mai stai mama si mai odihneste-te si tu, profita de zilele astea sa te mai relaxezi, ca ti-o ajunge si tie ziua munca si seara cu copilul.... ea arunca dume deastea.. si nici macar nu-mi spune in fata....
ma scuzatri, m-am descrcat ...

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Pe mine m-a rasfatat sotul cu un telefon nou...nu ca aveam nevoie, dar mi-a luat numar pe vodafone ca sa pot suna si eu in tara in timpul zilei cu 9 centi minutul....asa ca m-am innoit cu un motorola V3 pink....

Si am primit de la vecini un buchet imens de flori, ca am mai stat cu pustiul lor in cateva randuri cand au avut nevoie...

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Anto bebe sa fie bine , ca molusca de canapea se descurca ea, nu-i asa? la molusca...sa stii ca esti prima nevertebrata pe care o pup

Mergi la inceput

Raluca, poate era obosita si ea de a spus asa...sau poate i-ar face placere sa iesiti impreuna toate trei....hai nu mai pune la inima, uite eu sunt singura aici...si tare simt lipsa cuiva care sa ma ajute din cand in cand....

Anto, bafta sa functioneze medicamentul...bravo ca e bebe bine si in grafic... cat despre odihna, pot sa spun ca o sa iti prinda bine...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Raluca,.N-are rost sa te superi.Bunicii astia uneori is greu de inteles.Daca nu le lasi copilul,esti fica rea si egoista,daca-l lasi esti mama rea si egoista.Cred ca cea mai buna solutie e sa nu-i bagam in seama la fazele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Raluca sa treaca supararea. Poate a zis asa in graba, fara sa analizeze prea mult, sunt sigura ca nu crede ca nu esti o mama buna.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Raluca, am recitit ce ai scris si mai mult ca sigur mamei tale i-ar face placere sa iesiti toate trei....cred ca de asta a zis asa...pai cum sa nu fie mandra de fata si nepoata? vrea sa arate lumii ce bunica mandra e ea...

Pupici

Mergi la inceput

Fetelor, multumim de laude....
Va pupam pe toate,

Mergi la inceput