Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 29
miflore spune:
Ruxandra, mda. Ca bine zici.
Intai sanatate multa, cu restul va descurcati voi.
Sanatate multa si celorlalti piticoti bolnavi!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
Ruxandra, noi certuri de astea avem saptamanal, sotul meu asa este de critic la absolut orice dar eu am perioade de ignore dar asa lunar cand se umple lista de ignore, dau pe afara! Dar sa nu te iei dupa mine, eu sunt asa o "rautate", sarcina doar m-a agravat
.
Deni &
Vlad & bb2
cge spune:
Ruxandra, lasa ca or veni si ele weekendurile mai bune.
Noi ieri am avut 1/2 zi de relax dupa niste weekenduri pline de imbolnaviri, muncit pe branci la job si acasa.
Si domnisoara noastra se face din ce in ce mai frumoasa, desteapta si iubareata.
Mor de dragul ei cand ii zic sa termine un lucru, il termina, imi spune "Gata" si se si aplauda.
Victor e mai bine, mananca saracul dupa o sapt de regim si mancarurile care nu ii placeau inainte.
O sapt. buna si multa sanatate bolnaviorilor,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Diplodocus, ai de ce sa fii mandra : nu oricine face un baiat ca Luca, ca site poate face everybody![]()
Kid, ma complexezi: sa duci un tort cadou.
Eu daca l-as face, nici in ruptul capului nu l-as da.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Cristina, pai tu iti permiti
Eu daca il tin in casa (pe tort) sigur il devorez si ma fac cat casa...
Ruxi, si al meu e deosebit de critic, nu are el multe bube dar daca ma ating de cd-urile lui sau de telecomenzi, ie
e cu s
ca
ndal, asa ca il las in pace...si nu mai iese scandal
BiuMil spune:
Jadi, facem tratament cam de o sapt. Din cate stiu eu tratamentul cu aerosoli e mai de durata...eu zic ca e spre bine,asa de incurajare, dar sincera sa fiu nu intrevad vindecare curand. deja ne-am obisnuit asa...
e bine ca nu mai tuseste noaptea, i-am dat paxeladine, doar de 3 ori pt ca iar tusea productiv si stiu ca asta e inhibitor si nu e bine...i-am mai dat Prospan sirop cu extract de iedera. de 2 ori in doua zile...
Dr.ALina stii ceva de el? m-am ingrijorat putin ca spune ca nu se da sub doi ani fara recomandarea medicului...dar am comis-o!! i-am dat doza minima si i-a fost mai bine, adica tuseste inca dar nu se mai invineteste de efort ...
deja nu mai rezist, plus ca sunt tare tulbure intre urechi, ca m-am pricopsit si eu cu mandrete de raceala...nu stiu ce o fi, dar ma doare rau in gat dimineata si sunt constant ametita!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Sunteti tare dragute
. Jadi, si eu sunt o rautate, cica, chiar si fara sarcina, asa zic gurile astea bune din jurul meu ![]()
Bianca, ai grija cu viroza! Sanatate!
Am vazut site-ul lui Luca-Mihnea. Mai, ce mandrete 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Bianca, vad ca e asa cum m-am gandit, sincera eu nu am vazut mari chestii dupa aerosoli dar o fi cu bataie lunga. Eu i-am facut felxotide imediat ce a inceput cu tusea productiva, apoi numai cu ser si de ieri am introdus si ventolin (doar 0.2ml la 2 ml ser). Si Vlad tuseste si ii ramane in gat ce i se rupe si de acolo cred ca vine si vomitatul. In rest nu ii mai dau nimic.
Pauza ca schimb capitolul!
Deni &
Vlad & bb2
olguta12 spune:
Mai fetelor...
Inseamna ca eu sint mai mult decat rea
Poate au avut astia dreptate pe aici ca-s "americanizata" si ca mi s-a urcat "democratia la cap".
Eu nu "il las" pe Bombo sa critice(cu toate ca are tendintze cateodata
); sau chestia cu "nu te atinge de X obiect ca e al meu". Nu concep asa ceva. Impartzim totul "fratzeste". Daca mi-ar zice sa nu-i ating vreo telecomanda, cred ca i-as face-o guler
.
Si daca incearca sa-mi faca observatie la ceva- nu e mancarea destul de sarata(soacra-mea arunca solnitza in mancare
),nu-s hainele aranjate de cum le scot din masina de uscat- ii propun sa incerce el data viitoare. Si tace subit, ca prin farmec
.
Fac o paranteza sa va dau un exemplu de "barbat fatal".Aseara au fost finii nostri la noi, si m-am dus cu fina sus in pod - la calculator-sa ii facem lista pt baby shower. Finei i-a trimis "mesaj" sotzul sa se pregateasca, ca pleaca. In 5 secunde coborise 3 etaje, in alte 5 secunde era echipata , afara la usha.
. Si Bombonelu-dupa ce au plecat cica "moama..aia femeie SUPUSA"
. I-am propus sa mearga la magazinul de covoare...sa-si ia unul persan drept consoarta
... Stiu ca glumea...dar e uimit de faptul ca draga de ea nu spune NIMIC. E insarcinata in 5 luni, si el deja are planuri pt bebe doi. Ca "pompeaza" pina-i face trei copii in 3 ani...ca nu-i pasa ce si cum...chiar daca o nenoroceste pe viata, lui copii sa-i faca, ca de-asta a adus-o din Romania
...si daca se "rablageste", o recicleaza..isi ia alta NOUA. De parca si-ar schimba masina
.I-a zis si mama..tu ti-ai luat nevasta, sau vaca de prasila?
. Apoi tot el se plangea ca nevasta-sa s-a BUHAIT la fatza si ca s-a LATZIT cat usa bisericii
..dar sa ii faca FATA, ca de nu o scoate afara cu tot cu copil. Si ea zambetse galesh si spune..Ma iubeste, nu-i asa?
. Dap..ca pe soacra te iubeste
. Ce pumni in mecla i-as arde.Vorba lui tata "ciocane in parbriz" merita..in dintzi. Grrrrrrr. Si cea mai tare replica? :CE MARE LUCRU E SA FACI COPII??? CA TOATE VA PLANGETI. ASTA E MENIREA FEMEII. Ca si maica-mea a facut trei, si n-a mai murit"
.
Pai n-a murit, neamule..dar la 54 de ani arata de 66
.
Imi vin spumele cand aud un barbat vorbind asa, iar ea ii gaseste scuze sau vine cu replica.."lasa-l, ca asa sint barbatii". Daca as avea asa un barbat, l-as recicla EU pe EL
.
Kid...de acord cu tine..n-a fost mare scofala repriza cu nadragii; am trecut repede peste asta, dar la momentul acela, mi se parea sfarshitul lumii
. Multumesc insa, pt sfat. Ai dreptate
Si gata..ca iar ma intind in gandire, si iese fum

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
Galushca
POVESTEA DREI PISHCOT

.